sandek je napisal/-a:jaz pravim tako kdo ve kaj je prava kvaliteta po peljal k lešniku.mislm da njemu nebo stank zmanjkalo pa naj se piše tu po forumu kaj komu paše(upam da nisem koga drugagega prizadel)
[uabbe je napisal/-a:sandek je napisal/-a:jaz pravim tako kdo ve kaj je prava kvaliteta po peljal k lešniku.mislm da njemu nebo stank zmanjkalo pa naj se piše tu po forumu kaj komu paše(upam da nisem koga drugagega prizadel)
ja sam ta lesnik je tok dalec.
kam nj jst pelem k sm z jesenic?djte povedat ke kdo dobr temni za dobr denar na gorenjskem?zj k to kregarijo berem nimam pojma kam bi su?
hvala
dnovak24 je napisal/-a:Js nedam niti 150€, to se mi zdi kar veliko. Lešnik je meu akcijo 120€, Dr.Glass ma tut tm okol tko da bomo vidl kir bo dau tuk....
abbe je napisal/-a:Astral je napisal/-a:@ abbe, ali pa pelji k Perimundu. Vzame si čas in naredi, tak kot treba.
@ Mazda323, to je bila "zimska ugodnost", Decembra in Januarja - 20 eur. Naslednjo zimo spet, verjetno.
Lp
priporocas perimund?a pa majo zj natrpan urnik,ce slucajno ves?
abbe je napisal/-a:Astral je napisal/-a:@ abbe, ali pa pelji k Perimundu. Vzame si čas in naredi, tak kot treba.
@ Mazda323, to je bila "zimska ugodnost", Decembra in Januarja - 20 eur. Naslednjo zimo spet, verjetno.
Lp
priporocas perimund?a pa majo zj natrpan urnik,ce slucajno ves?
Astral je napisal/-a:@ abbe, ali pa pelji k Perimundu. Vzame si čas in naredi, tak kot treba.
Lp
ShowDown je napisal/-a:Nameravam dat temnit šipe k Llumarku pa ste me malo prestrašili z negativnimi mnenji. Kaj je res tako slab?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov