Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po nov 20, 2006 12:51 pm

Courage™ tle te pa v celoti podpiram in se strinjam z tabo in vem kako je če smo v službi in delamo za kurčeve lenuhe,ki uživajo na račun zavoda za zaposlovanje.Tut jst upam vsakega lenuha na tzavodu osebno poslat u 3PM,ker tle si pa tut mene dregnu v šibko točko.
Vsem modom pa lahk povem,da je lane čist lepo povedu in da je to živa resnica.
Vsi se vozimo v avtih,ki so na meji naših finančnih sposobnosti ampak tko pač je.
Eni se zakajajo z travo pa pohajkujejo po lokalih eni pač tist "višek" denarja namenimo v novejši/močnejši avto.
Drgač pa je tole že čist OT sam vseeno tut resnico je treba povedat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 20, 2006 4:15 pm

tuki se cist strinjam z Courage™ !!!!

za ta denar kokr je on zmetu v te grde odbijace in podobno svinarijo bi lahko velik bol pametno uporabu da bi avto lepo zgledu!!!!

tuki nima veze denar ampak okus k ga ksni res cist nc nimajo!!!!

tko da negovori ksni nimamo povno rt in podobno,k bi to lahko velik bol uporabu kokr je!!!!
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 5:10 pm

AudiRSboy je napisal/-a:tuki se cist strinjam z Courage™ !!!!

za ta denar kokr je on zmetu v te grde odbijace in podobno svinarijo bi lahko velik bol pametno uporabu da bi avto lepo zgledu!!!!

tko da negovori ksni nimamo povno rt in podobno,k bi to lahko velik bol uporabu kokr je!!!!

Sam res. tok dnarja k je Courage zmetal v tega audija bi res loh kej bolsga vn prslo ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po nov 20, 2006 5:20 pm

speedfreak je napisal/-a:

Sam res. tok dnarja k je Courage zmetal v tega audija bi res loh kej bolsga vn prslo ;)

od kod pa ti veš kolk je on dnarja dal :?:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 5:23 pm

ne vem, sam se navezujem na prejsne poste...pa malo ga ziher ni blo, sam to je NJEGOVA stvar, pa če se je zapufu do amena, njegova odlocitev, gre se zato , da MENI osebno njegov audi sploh ni lep.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 20, 2006 5:32 pm

ja ni le zato k nima rodbijacev pa kaj jst vem kaki sahrki pa zadne blende bele pa tko ne :D :D :D :D :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 5:34 pm

rover416 je napisal/-a:ja ni le zato k nima rodbijacev pa kaj jst vem kaki sahrki pa zadne blende bele pa tko ne :D :D :D :D :D

ne ne zato ampak mi pač ni ušeč, jebat ga moj problem, tud sam ne maram rizote ..sam jebat ga , riz je popularna jed :D

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 20, 2006 5:41 pm

ja tk ej to riz je nasitn ful.sm enim ga ni nikol dost :D sam naudiaj res ne pase nc drugeag kot poden pa 25"

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po nov 20, 2006 5:56 pm

rover416 je napisal/-a:ja ni le zato k nima rodbijacev pa kaj jst vem kaki sahrki pa zadne blende bele pa tko ne :D :D :D :D :D

če boš pa te stvari vidu na Courage-ovem avtu bo jo pa prašiči "sej veš kaj" :P :P

Uporabniški avatar
mat3j
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mat3j Po nov 20, 2006 6:23 pm

Courage™ je napisal/-a:v podpisu je že nakazano od kod meni denar, za tiste ki zadevo poznajo ;)

Sem vio dans tvoj avto pred englišom, pa toto nalepko zai(ki samo kvari izgled avta :P) , pa me ful zanima kaj je to, ... neki money man :?: :?:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 20, 2006 6:36 pm

tole ni blo mislen za Courage-ov avto...ker on ma v nulo zadet in okusno!!!
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po nov 20, 2006 7:27 pm

kaj koga boli od kje njemu dnar za vse kar ma in za vse kar ma na avtu in kaki avto ma kdo, to so osebne stvari, ki se ne tičejo nobenega..plus tega to ni tema o couragetovem avdiju...kdor ne želi sprejemant v svoji temi mnenja o izgledu svojega avta naj ne daje slike na net..simpl ko pasulj...
pa še to, naj daje kdor če kakršnekoli spojlerijo gor, kakor komu paše sm potem ne jamrat na kritike...
in njegov avdi je najjači avti na vseh šovih in si zasluži vse nagrade, ki jih je dobil in ne na nekih čudnih šovih vendar na skoraj vsakemu šovu v sloveniji je tale couragetov avdi dobil nagrado...ni lepšega avta, ker ni zrajžan, ni grd, kvalitetno narjen...
e tak moje skromno mnenje...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To nov 21, 2006 9:01 am

mat3j je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:v podpisu je že nakazano od kod meni denar, za tiste ki zadevo poznajo ;)

Sem vio dans tvoj avto pred englišom, pa toto nalepko zai(ki samo kvari izgled avta :P) , pa me ful zanima kaj je to, ... neki money man :?: :?:

Kvari izgled, more pa bit gor. Je pa to logo podjetja za katerega delam. Moneyman ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To nov 21, 2006 9:04 am

Avto ima original Riegerjeve odbijače, cel krom pobarvan v črno in airride. Kje ti vidiš rižoto ? SIcer pa sem jaz oseba ki zna sprejemat kritike, in ce mi utemeljis kaj ti ni vsec svaka ti čast. Je pa res da če bi še enkrat delal avto, bi bil brez odbijačev v originalnem stanju.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr nov 22, 2006 11:40 pm

:pop:

Ker hud nivo debate :D Pliz kontinju... Kva narest s posti se mormo pa modi še zment. Vsekakor civlne tožbe padejo proti obema, vendar še ne vemo kaj bomo zahteval... Sigurn bo to airride pa feljuge od kariđa, za ostalo pa sporočimo naknadno.

Peace :twisted:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov