Cash je napisal/-a:Ne, nič ti ne bo skurlo, če boš dau te diode namesto pozicijskih.
mihec1510 je napisal/-a:No zdej sem pa kupil žarnice NARVA H7 5W = 25 eur v hali A BTC. So pa v pasattu kratke in dolge oboje H7 in ne dolge H1. Svetijo BELO!!!!!!!
dj_em je napisal/-a:samo men je pa čudno to neki... ko sem mel prej te led diode not... mi je na "računalniku" pokazal kot da mam skurjene pozicijske oz. pregorene.. avto je tipo.. mel sem pa tut te od a3m pa svetjo res nekak vijolčno.. kr neki..
a je mel še kdo te težave..
Speedfighter je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:No zdej sem pa kupil žarnice NARVA H7 5W = 25 eur v hali A BTC. So pa v pasattu kratke in dolge oboje H7 in ne dolge H1. Svetijo BELO!!!!!!!
25eur so ble Narva H7-par? Vprašam ker tud sam kupujem ene čimbolj bele H7,pa da ne bi glih po parih mescih al crknle al pa "porumenele"... Dans sm sprašval za tele Narva pr Potokarju v Domžalah, pa je cena okol 11eur/komad za H7. Je pa kolega nabavil ene v Bauhausu za 16eur par-sicer svetijo res dobro in tud zelo lepo belo svetlobo dajo,sam vprašanje kolk časa...
mihec1510 je napisal/-a:No zdej sem pa kupil žarnice NARVA H7 5W = 25 eur v hali A BTC. So pa v pasattu kratke in dolge oboje H7 in ne dolge H1. Svetijo BELO!!!!!!!
Speedfighter je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:No zdej sem pa kupil žarnice NARVA H7 5W = 25 eur v hali A BTC. So pa v pasattu kratke in dolge oboje H7 in ne dolge H1. Svetijo BELO!!!!!!!
Evo,dans sm tud jst nabavil Narva Range Power White H1-cena za par nekaj manj kot 17eur(Gamacenter,BTC)-v kombinaciji z belimi parkirnimi ledicami(vse skupaj me je prišlo 23eur) izgleda res belo beloZdej sam upam da bojo dolg zdržale
kaWsk je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:mihec1510 je napisal/-a:No zdej sem pa kupil žarnice NARVA H7 5W = 25 eur v hali A BTC. So pa v pasattu kratke in dolge oboje H7 in ne dolge H1. Svetijo BELO!!!!!!!
Evo,dans sm tud jst nabavil Narva Range Power White H1-cena za par nekaj manj kot 17eur(Gamacenter,BTC)-v kombinaciji z belimi parkirnimi ledicami(vse skupaj me je prišlo 23eur) izgleda res belo beloZdej sam upam da bojo dolg zdržale
ledice tudi svetijo belo? ali potegne na modro?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov