ej djte mi nekj povedat vi ko ste ta cajt ko js kupli feltne pri lahu . . .
vam je že poslau homologacijske papirje ? . . .
meni jih obljublja že skor en mesec . . .
Js sm kupu lani te x8 pr Lahu v celju, za TÜV sm ga pa hodu še pol prosit kr par tednov, vedno je reku ja takrat prid pa bojo 100%. To se je zgodilo kr ene parktar, morš mal popizdit, pol ti jih pa za 5 min faxirajo iz komende Drugače se pa že skoraj vsi papirji danes na netu dobijo
ma če ne drugo jih hočem iz principa po pošti na dom! . . .če sm plačau tak keš za feltne in će je obljubil papirje čez 2 dana jih bi lahk tud poslal . . .
Borbet XL ostajajo samo na 5 vijakov- to mi je znano. Nikjer pa ne najdem podatka za razmak med temi 5 vijaki 108,120,..?
Spomladi 2008 moram za mojo Laguno kupit felge in od vseh so mi recimo tele najbolj všeč. Če bi šlo bi sicer kupil Borbet X8 ampak žal ne ponujajo opcije s 5 vijaki.
tako da me konkretno zanima če kdo ve ali obstaja verzija 5x108 Borbet XL
Hvala!
Bom poklical, mudi se itak nena oni pa imajo zdaj pred zimo gužvo z totimi menjavami gum... morda pa z novo sezono pride ven kaki novi model, ki mi bo še bolj všeč. Čeprav je že tale XL super...
ampak pustim se presenetit...
Bliža se nova sezona, čas za nove felge... Mene pa zanima, če je kdo že kaj naročeval v letu 2008 pri LAH-u. Ima kdo kašne podatke kdaj bodo felge prišle iz Nemčije Sprašujem zato, ker sem tako kot mnogi na tem forumu lani naročil pri Lahu, potem pa smo te felge čakali zelo dolgo... felge so kasneje res prišle, cena tudi ni bila takšna kot je bilo na začetku rečeno... Upam da letos nebo tako, ker drugače jih grem raje iskat kam drugam...