Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Gonzales23
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Re: Lambo Doors premierno

Napisal/-a Gonzales23 Po dec 12, 2011 11:08 am

Klobasa je napisal/-a:.......Zadnjič se mi je dvignil pritisk, ko sem zagledal offtopice ki jih je pisal moderator, pa ni noben opazil.

Točno zaradi tega se mi je vseskupaj zamalo zdelo...
Kar pa se tiče rihtanje avta pa sem že povedal... Kot droga hahah =P, me je kar prevzelo... Trenutek blaznosti hehe =P

No sedaj sem se malo umiril, ker sem dobil končno direktne in korektne odgovore (pa ne na tem forumu, še zdaleč ne), kako je s to delikatno stvarjo...

Verjeli al ne, ko sem klical v ameriko je bil človek presrečen, da sem se obrnil na njega in mi je poslal res korektno debel (govorimo 500+ straneh) cel katalog z opremo (že 3ji) na njegove stroške. Me je pa takoj opozoril, da je naročnikov iz EU ogromno, vendar nažalost imajo drugačne predpise kot mi in mi homologacije nemore urediti... Mi pošlje vse vrste računov in testov nosilcev ter njihove vzdržljivosti in načrtov vgradnje itd., ampak homologacija pa ostane na meni...

Tuki pa se stvari začnejo zapletati... Namreč po klicu v Nemčijo na LSD firmo za opevana LSD lambo vrata mi je predstavnik na drugi strani rekel, da prvo to za Jaguarja nikoli ni bilo na svetu narejeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Po poslanem linku iz Youtuba, je svoje mnenje spremenil in mi začel ponujati opcijo, "da pa bi se to res dalo izvesti", ampak bi si jih moral dati izdelati po meri, kar bi me v računici prišlo najmanj 2000€ samo za nosilce, kje so še ostali mehanizmi, kaj šele vgradnja plus tega, pa bi si moral za vseskupaj še sam urediti homologacijo... In sem ga vprašal, kako jo pridobim in mi odgovori z nekim TUV papirjem, za katerega bi pri njihovi firmi plačal 500€!!! ABSURD!!!

To je ravno tako kot bi šel npr. v A3M in bi kupil feltne za 500€ katerim pripada TUV za homologacijo, ki bi še za njega moral doplačati 500€... Sej vem zdej se boste vsi spotaknili ob dejstvo, da so to vrata in ne feltne, ter da so narejena po meri in ne kot feltne serijsko, samo po tem takem mi je pol isto če grem do sosedovega Francija, ki bi mi vseskupaj naredil, bistveno cenejše kot pa neka SUPERDUPER firma, pa še brez računa, da bi dec lepo zaslužu... Glede garancije pa so mi rekli 3leta na prerjavenje in 1leto na une mehanizme (neke te za dvigovat) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PA A SE TI HECASŠ!!! Še Kia (pa nimam nič proti njej brezzamere lastniki, banalni primer) ima 5let proti prerjavenju :lol: :lol: :lol:
Da skratimo pričo... Končni izračun bi me na EU trgu prišel 5000€ (z vgradnjo vred brez TUV) če pa bi te iste nosilce uvozil iz Amerike pa bi me skupaj z vso pripadajočo opremo in navodili za vgradnjo prišlo 1200€ + vgradnja... Samo ker bi bilo to uvoženo iz ameriki, bi bil riziko da me dobijo policaji brez homologacije ker ni šanse da bi dobil TUV papirjev, ker ni bilo izdelano na našem in za naš trg...

Tuki pa mi nažalost pot prekrižajo lobiji, ki upravljajo z našim trgom in sem nakoncu dojel, da nismo nič drugega kot v nekem zaporu, kjer kupujemo to kar nam oni rečejo... Samo to je že druga tema...

Mogoče če naletim na nosilce, da se vrata z njimi odpirajo najmanj za 30° horizontalno (vodoravno) in šele po tem vertikalno (navpično), da bi normalno lahko prišel iz avta v primeru policijske kontrole in izstopu na kontrolo alkotesta, bi si jih pa takoj vgradil =P... No o tem pa ČE jih najdem... Bi bla spet dobra diskusija hehehe, ciljam na najmanj 30 strani =P
(malo provociram pa nič za to tudi posmeh na svoj račun je od časa do časa vredu :D oops :twisted: :mrgreen:

Do nadaljnega lep pozdrav vsem in lep dan (kolikor je v tem vremenu to mogoče =P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To dec 13, 2011 10:19 am

Nimam kaj, da se nebi obregnil na tvojo izjavo o fausiji. Ce dejansko mislis da so ti ljudje faus, ker imas denar za LSD, ki bi jih rad montiral na Jaga, pol si se bolj prepotenten kot sem sprva mislil.

Kot prvo, ne govorim nekaj na pamet, smo tudi na mojem avtu SAMI izdelali mehanizem, sicer za suicide vrata, ki pa itak deluje na skoraj istem principu, le da se vrata ne odpirajo navzgor. Panti so bili izdelani le po slikah, ker nacrtov in podrobnih slik nihce ni zelel deliti.

Sem ti spodaj prilepil sliko, kako izgledajo vrata.

Glede ljudi, resnosti in nasvetov na forumu, veseli me dejstvo, da se se vedno najde kopica ljudi, ki opazijo stilsko nagravzne projekte in skusajo ljudem vcepit malo pameti. LSD vrata na Jaguaru so po mojem mnenju eden bolj smesnih in neumnih projektov v zgodovini tega foruma. Hvala bogu, nam je par ljudi uspelo spametovati pri podobnih izzivih, pri tebi pa vidim, da si zadrt in da gledas samo naravnost, vsak poskus "spametovanja" pa vzames kot zaljivko in fausijo drugih ljudi.

Moj nasvet, da nebos bral samo kritik, nabavi mehanizme iz Amerike in "priredi" papirje sam. Stevilke na mehanizme ni tezava natiskat, photoshop pa je itak tukaj ze od leta 1999.

Pa LP od nefausljivega uporabnika.
Priponke
P1010028.JPG
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če dec 15, 2011 4:43 pm

Nevem zakaj misliš da so vsi po vrsti na tem forumu za mene foušerji? Se mogoče šteješ pod njih? Tvoj problem, pa brezzamere... Slikica kako izgledajo suicide na tem avto je fenomenalna, svaka čast če ste res brez načrtov to vse sami naredili, samo ševedno se ni treba posmehovati... Ali pač, ker drugače EGO nebi bil potešen =/?

Ti čestitam za dobro izpeljan projekt, ki si si ga zastavil oz. ste si ga zastavili, samo na Audiju mi zgleda to hujše kot karkoli... Neki fail kopiranja prestižnega avtomobila z serijskim odpiranjem (ciljam na Rolls Royce) s suicide vrati... Meni osebno ni, pa te zato ne mislim kritizirat, ko da sem plačan za to... Kot sem ti zgoraj napisal, vam čestitam, da vam je kaj takega ratalo, sploh če je bilo delo narejeno brez kake koli pomoči načrtov... Kakorkoli, tako kot sem že dostikrat rekel, vsak ima svoj okus...

Kar pa se tiče, da sem jaz neki punišar pa se preseravam klele po forumu bi ti priporočil, da si šeenkrat prebereš moj zadnji post(pred telim) v katerem sem lepo povedal:
"No sedaj sem se malo umiril, ker sem dobil končno direktne in korektne odgovore (pa ne na tem forumu, še zdaleč ne), kako je s to delikatno stvarjo..."
Jaz mislim, da glede na lepo urejene poste, ki jih pišeš, premoreš toliko, da si tole poved razumel...

Kaj si mislil s telim stavkom, pa te resno ne razumem:
"...pri tebi pa vidim, da si zadrt in da gledas samo naravnost, vsak poskus "spametovanja" pa vzames kot zaljivko in fausijo drugih ljudi."

Pa kdo ste vi, v končni fazi, še posebaj ti, da me tako verbalno zmerjaš :!: :!: :!: :?: :?: :?: Mislim kje so sedaj moderatorji, da ukrepajo, zame je to žalitev... Zakaj mi zopet vcepljaš v glavo svoje misli?! Kaj je narobe s teboj, res ne razumem... Ja priznam, mogoče bi jaz rabil pomoč, ker sem si zamislil tak projekt, vsekakor pa bi jo ti bolj zaradi vsiljevanja svojega mnenja, ki je mnogo resnejši problem, kot pa moja želja, ki je v končni fazi zgolj le ŽELJA!

Nenazadnje, pa gre za moj denar, nevem zakaj bi me moral ravno ti ali tebi podobni spametovati? Po kateri računici imaš pa ti bolj logično in pametneješe razmišljanje od mene?! Me vi financirate? Ste mogoče moji starši, da mi govorite kaj je prav in kaj narobe? Res nevidim poante v temu, enostavno, raje vidim, da mi take nesmiselne pišeš na privat, kot pa, da forum zasipaš z nepotrebnimi podatki ter, da vsi vidijo kako si se mi "postavil po robu", ker nakoncu izpadeš ravno toliko smešen kot jaz z mojimi vrati... Kot da je to sploh potrebno =/.
Prosil sem za kontakt predelovalca in ne za tvoje ali katerokoli drugo mnenje, "kako pa bi, če bi" in podobno pa me ne zanima...

Za konec pa bi se ti rad zahvalil, saj sem iz tvojega (in ostalih) posta izluščil mnogo dobrega. Med drugim, da ko nekdo vpraša za kak tak malo bolj zahteven poseg, katerega sam nažalost nemore izvesti, nikoli nesme povedati za kakšen avto se gre (čeprav je to forum AVTOMOBILIZEM), čene si je sam podpisal pogodbo za javni linč, ker razmišlja drugače kod čreda...

Se ti pa najlepše zahvaljujem za sledeči/o stavek/poved : "...nabavi mehanizme iz Amerike in "priredi" papirje sam. Stevilke na mehanizme ni tezava natiskat, photoshop pa je itak tukaj ze od leta 1999. " si mi dal, novo perspektivo...

Vse v vsemu, pa tebi in vsem forumašem želim en prelep preostanek dneva, kot je le-to mogoče in pa seveda brez sikirancije :D =P

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Če dec 15, 2011 5:01 pm

aha, suicide rolls royce vrata na audiju so fail kopija, "lambo" iz lamborghinija na bilokerem drugem avtu pa te niso....
že vsem znana slika :D
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če dec 15, 2011 5:28 pm

stari ti si puko ko kokica :roll:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če dec 15, 2011 5:38 pm

damjan je napisal/-a:stari ti si puko ko kokica :roll:

2x
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če dec 15, 2011 5:39 pm

Kukec je napisal/-a:aha, suicide rolls royce vrata na audiju so fail kopija, "lambo" iz lamborghinija na bilokerem drugem avtu pa te niso....

V bistvu je še hujše. Suicide doors so značila za precej avtov v zgodovini, in jih je tako bolj logično tlačit na druge avte, medtem ko so lambo doors bila značila, ja uganili ste, samo in zgolj za Lomborghinije - in tlačit to na druge avte je pač bedno. Ampak če je nekomu všeč mu naj pač je (pravila glede tega NE obstajajo), to pa ne pomeni da drugi nimajo pravice rečt da jim je taka predelava bedna...

@Gonzales: tvoj osnoven problem je v tem, da ljudje tu gor niso odobravali tvoje ideje, in namesto da bi sprejel njihovo kritiko, si označil te ljudi da so ti fouš. Se pravi si si izmislil nekaj (beri: foušijo) kar v debati sploh ni bilo prisotno, da bi s tem rešil ranjeno samopodobo, saj si v bistvu pričakoval da bodo uproabniki navdušeni nad tvojo idejo. In ker niso bili, ti je bilo precej lažje sprejet, da so ti fouš, kot da jim pač lambo vrata na Jagu nikakor niso všeč.

Moraš se zavedati da je forum javen in na njemu sodeluljejo ljudje z različnim mnenjen od tvojega, zato raje kot da jih takoj označuješ in zmerjaš sprejmi kritiko in bodi mož. Mi je pa smešno da si Courage-u napisal stvari, ki držijo predvsem zate in ne za njega. Malo poglej tudi v sebe, pa boš videl da drugim pripisuješ to kar v bistvu počneš sam.

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če dec 15, 2011 5:44 pm

Za nepismene: "...na Audiju mi zgleda to hujše kot karkoli... Neki fail kopiranja prestižnega avtomobila z serijskim odpiranjem (ciljam na Rolls Royce) s suicide vrati... Meni osebno..." Nisem pa rekel da ima pa Jaguar kaj več točk kot Audi... Ponavljam MENI OSEBNO...
Puko ko kokica? Zakaj že res hahahahahah bilko debi..o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gonzales23
Nov uporabnik

Napisal/-a Gonzales23 Če dec 15, 2011 5:52 pm

lizard je napisal/-a:
Kukec je napisal/-a:aha, suicide rolls royce vrata na audiju so fail kopija, "lambo" iz lamborghinija na bilokerem drugem avtu pa te niso....

V bistvu je še hujše. Suicide doors so značila za precej avtov v zgodovini, in jih je tako bolj logično tlačit na druge avte, medtem ko so lambo doors bila značila, ja uganili ste, samo in zgolj za Lomborghinije - in tlačit to na druge avte je pač bedno. Ampak če je nekomu všeč mu naj pač je (pravila glede tega NE obstajajo), to pa ne pomeni da drugi nimajo pravice rečt da jim je taka predelava bedna...

@Gonzales: tvoj osnoven problem je v tem, da ljudje tu gor niso odobravali tvoje ideje, in namesto da bi sprejel njihovo kritiko, si označil te ljudi da so ti fouš. Se pravi si si izmislil nekaj (beri: foušijo) kar v debati sploh ni bilo prisotno, da bi s tem rešil ranjeno samopodobo, saj si v bistvu pričakoval da bodo uproabniki navdušeni nad tvojo idejo. In ker niso bili, ti je bilo precej lažje sprejet, da so ti fouš, kot da jim pač lambo vrata na Jagu nikakor niso všeč.

Moraš se zavedati da je forum javen in na njemu sodeluljejo ljudje z različnim mnenjen od tvojega, zato raje kot da jih takoj označuješ in zmerjaš sprejmi kritiko in bodi mož. Mi je pa smešno da si Courage-u napisal stvari, ki držijo predvsem zate in ne za njega. Malo poglej tudi v sebe, pa boš videl da drugim pripisuješ to kar v bistvu počneš sam.

Nisi resn hahaha.... a je Courage tvoja ljubica, da ga braniš :D ? Sej mu nič slabega nisem hotel, kot si rekel : "Moraš se zavedati da je forum javen in na njemu sodeluljejo ljudje z različnim mnenjen..."

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če dec 15, 2011 5:59 pm

No, ker ni nobenega napredka v obnašanju in zrelosti s tvoje strani, gre tema lepo v zaklep.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost