Strokovnjak je napisal/-a:Peugeoti so pravi žarnico-žeri ker alternator polni precej čez 14V, že blizu 15V. Najcenejša rešitev je dodati 1 meter navadne žice vsakemu žarometu, pa je mir. Preverjeno deluje. Seveda pa tudi primeren upor ne škodi.
ice je napisal/-a:Imam japonca (dec.2005) in čakam že 2 leti da mi crknejo žarnice in da dam kaj boljšega notr (nightbreakr,philips...). Očitno osram bilux na tem avtu delujejo brez problemaje pa res da sem dal stran avto z elektroniko (renFault) in šel na bolj ziher varianto k dela
nebivedu je napisal/-a:Skratka zaključek, štrom v novih avtomobilih je porazen, ker je vse samo za hitro prodajo in potem za servisirat narejeno. Včasih so bili avtomobili delani zato, da se bodo dolgo vozili, danes pa samo zato, da jih voziš iz servisa na pumpo in nazaj na servis.
-=davor=- je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Skratka zaključek, štrom v novih avtomobilih je porazen, ker je vse samo za hitro prodajo in potem za servisirat narejeno. Včasih so bili avtomobili delani zato, da se bodo dolgo vozili, danes pa samo zato, da jih voziš iz servisa na pumpo in nazaj na servis.
med servisom in pumpo, pa se še v službi in doma oglasiš
muci je napisal/-a:Včeraj sem montiral NB na svojega passata! In sicer v žaromet za kratko luč, ki je v leči!
Zasledil sem, da je nekoga zanimalo kako se obnesejo v leči in lahko rečem, da odlično! Prej sem imel navadne H7 žarnice in razlika je očitna! Sicer daleč od 90% kot obljubljajo, rekel pa bi da je tam okrog 40% bolše!
Ko sem zamenjal prvo žarnico, sem primerjal in razlika je očitna! Res sveti belo, osevtljenost pa je tudi veliko boljša, tako, da zaenkrat sem zadovoljen z nakupom!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov