Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če dec 18, 2003 7:37 pm

Cakte malse pravi to je tista cesta po kateri nato prides v Škofjo Loko in naprej al kako.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Če dec 18, 2003 10:43 pm

Pelješ se v smeri proti Medvodam, mimo tivolija, potem pa eno križišče pred križiščem, ki pelje na obvoznico zaviješ desno in si na litostrojski :D

To velja če prideš iz vzhodne strani.

HaBBkE a se prav povedal? :oops: :D

Jaz tam še nikoli nisem imel opravkov tako, da je možno, da se motim :?

Drugače pa pojdi na tis.telekom.si vtipkaj LPP in si poglej zemljevid :wink:

LP
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če dec 18, 2003 10:52 pm

prav samo potem more na naslednjem semaforju zaviti levo pa še enkrat levo in se sparkira točno pred vrata lpp-ja :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe dec 19, 2003 7:04 pm

Hvala fanta danes semze bil tamin vdal prosno za homogolizacijo ker mi je danes Kompare tamnil stekla
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe dec 19, 2003 7:09 pm

seat je napisal/-a:Hvala fanta danes semze bil tamin vdal prosno za homogolizacijo ker mi je danes Kompare tamnil stekla

super...
maš kakšne slikce?? kolko si pa temnil?a tiso nalepko si dal pol gor na zadnjo šipo?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe dec 19, 2003 9:26 pm

Ja zatemnil sem maksimalno kar je dovoljeno tisti znak pa je tudi nasel mesto na zadnjem steklu res neverjetno zgleda avto nisem mislu da bo tako lepo izpadel Kompare je mojster morm rect.Res pa je tut tisti znak najlepsi izmed tistih ki sem jih imel v mislih.Glede slik pa nimam se digitalnega fotoaparata tko da cakam nekoga ki ga ima potem pa bodo slike 10000% prisle na forum.Viper 123 na naslednje srecanje obvezno prnes fotoaparat bova mal slikala ce bos zato.LP SEAT

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Pe dec 19, 2003 11:42 pm

Ni problema! 8)

Bova prtisnla tvojga kanarčka :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So dec 20, 2003 7:59 am

Ja ce bos zato.No tapete sm viduda so ti uspele.Ma ej jst morm rect da sedaj mam velik vecjo veselje se vsedit v avto res lepo zgleda.Cuj poslus kaksenaparat pa mas sicer je tole izven teme sam me vseen zanima.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So dec 20, 2003 1:03 pm

Digitalc sicer ni moj, je od kolega, ampak si ga lahko sposodim :oops:
Je pa Canon PowerShot A60.

LP
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 20, 2003 3:10 pm

btw. pri pospeških se pozna tud to kok col ma guma :wink:
ne samo teža :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So dec 20, 2003 5:31 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:btw. pri pospeških se pozna tud to kok col ma guma :wink:
ne samo teža :D

bolj se pozna širina kot pa cola :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So dec 20, 2003 7:36 pm

no ja upam da si ga bos lahko sposodu za naslednje srecanje bomo fotkal :P :P :P :P :P :P :P :P

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So dec 20, 2003 7:53 pm

185/60 R14 in 195/45 R16 se razlikujeta minimalno v obsegu (manj kot 1%), tako da to nima vpliva. Največ vpiva imata teža in širina gume!

Seat: pomoje ne bo problema. Lahko se bi zmenil, da se dobimo 28. ko do after XMas srečanje :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So dec 20, 2003 9:08 pm

ja tko se pravi res dober predlog Hugo a slisis.
Zdej pa mal premora dej Viper 123 povej zakaj je toliko govora glede pneumatik in njih velikosti in sirine a je to res tako pomembno za pospeske.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So dec 20, 2003 11:04 pm

Najprej naj povem, da lastnih izkušenj s tem nimam :oops: :D, to je zgolj teorija in izkušnje drugih.

Bral sem, da naj bi bilo 1Kg težje platišče skupaj z gumo enako kot če bi avto obtežil z 10Kg.
4 x 10Kg = 40Kg
Več konjev ima avto manj se to pozna. Večina, ki se odloči za lahka platišča kupi enake velikosti (14"->14") oziroma mogoče za številko večje (+1").
Če kupiš platišče enake velikosti in ne spreminjaš širine gum, potem se ti najverjetneje skupna teža vseh koles žmanjša. Če pa se odločiš za +1" in od 1cm do 2cm širše gume potem je ponavadi skupna teža enaka kot z jeklenimi platišči oz. malenkost manjša, in ne občutiš razlike.

Če pa se odločiš za +2" ali več potem se pa razmerje med težo pred in po "posegu", lahko spremeni v korist tistega pred :!:

No kot je meni jasno ima teža velik vpliv pri speljevanju, potem se ta vpliv počasi zmanšuje, vendar je vedno prisotn.
Če pa izbereš širše gume potem pa se v prvi fazi speljevanja, zaradi večjega oprijema, pospešek zmanjša, vendar se nato poveča zaradi večjega trenja (manjša končna hitrost). Plus širše gume nudijo boljši oprijem s cestiščem (ovinki) :twisted:
Težja platišča pa lahko tudi vplivajo na slabše delovanje podvozja!

Koliko pa se to pozna v RL pa ne vem, ampak fizika ima vedno prav :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 20, 2003 11:25 pm

ja v načelu se lahko dobimo, jst sam upam da mi bodo do takrat
zrihtal papirje za mojo ibizo... drugač pridem brez nje... :cry:
Slika

Mean Machine
Novinec

Napisal/-a Mean Machine So dec 20, 2003 11:28 pm

Viper123 je napisal/-a:

No kot je meni jasno ima teža velik vpliv pri speljevanju, potem se ta vpliv počasi zmanšuje, vendar je vedno prisotn.
Če pa izbereš širše gume potem pa se v prvi fazi speljevanja, zaradi večjega oprijema, pospešek zmanjša, vendar se nato poveča zaradi večjega trenja (manjša končna hitrost). Plus širše gume nudijo boljši oprijem s cestiščem (ovinki) :twisted:
Težja platišča pa lahko tudi vplivajo na slabše delovanje podvozja!

Koliko pa se to pozna v RL pa ne vem, ampak fizika ima vedno prav :wink:

LP

Bo nekako držalo- oče ma na mondeotu letne 205/50/16 namest 185/65/14, pa se pozna pri speljevanju (sm tist trenutk ko speleš)- ko bi avto mal "kolcnu", pol se pa zbudi. Če pa gledaš z druge plati pa lahko ful bol optimalno speleš k ti ne zakople v prazno :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 7:23 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:ja v načelu se lahko dobimo, jst sam upam da mi bodo do takrat
zrihtal papirje za mojo ibizo... drugač pridem brez nje... :cry:

Ja fajn bi blo a sedaj mas do konca spedenano al kaj a mas se kaj druzga se za nardit razen zamenjave motorja.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 1:44 pm

uh... dela je še dost
-predelat podn prtlažnika, da se naredi prostor za rore
-vgradit radijo
-ror-i
-strešni spojler
-čip
-pol pride pa še mašina pa vse kar zraven spada, pa podvozje tuto completo...

skratka še kr dost stvari, pa zihr sem še kej pozabu :roll: :D
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne dec 21, 2003 1:45 pm

zakva pa čipat če se gre druga not???? čista potrata dnarja
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost