ali je potrebno homologirati?

acid je napisal/-a:black je napisal/-a:eno vprašanje mam![]()
Na lpp sm poslal vse papirje kar jih je potrebno za homolomo fedrov skupaj z vlogo.
In zdej se začne čakanje.![]()
In me zanima to:sredi maja imam tehnični in v primeru da do takrat še ne bom opravil pregleda na lpp ali bom lahko naredil tehničnega samo s skopirano vlogo pa s štemplom od lpp-ja in seveda z vsemi originalnimi papirji![]()
hvala
Ne veljabrez vpisa v kartonček se lahko obrišeš pod nosom
Speedfighter je napisal/-a:Je res potrebno imeti vedno pri sebi kartonček o ustreznosti vozila(tudi če maš vse stock)? In če je potrebno pa ga nimaš:kje ga lahko dobiš novega, če uradnega zastopnika za tvoje vozilo v Sloveniji ni več? Namreč pred enim letom so me na LPPju pošiljali od vrat do vrat, na koncu pa rekli, da ga ne morem nikjer dobit!!! Men ni nič jasno...
black je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:black je napisal/-a:Ma ne me je***![]()
![]()
Zdej lahko pa sam še upam da me pred tehničnim na lpp pokličejo
ja ampak kartoncka tudi takrat se ne bos dobil... :P
ja no pa še to![]()
:P
HyundaiGTI je napisal/-a:jest mam avto letnik 94 in ni ne duha ne sluha o homologacijskem kartončku. Kaj nardit a ga rabim met..... kje ga dobit...
acid je napisal/-a:Vsako vozilo mora imeti kartonček, če se orginal kartonček izgubi pri rabljenih avtih je to več kot mogoče se izda duplikat. Jaz sem za svoj avto mogel zaprositi za duplikat seveda z vlogo, pri uradnem zastopniku za vozila VW Porsche Ljubljana. Tam so mi izdali duplikat homo kartončka, ker se je orginal očitno izgubil, s katerim sem potem opravil homologacijo in mi je bil kasneje zamenjan za tega večjega.
Speedfighter je napisal/-a:acid je napisal/-a:Vsako vozilo mora imeti kartonček, če se orginal kartonček izgubi pri rabljenih avtih je to več kot mogoče se izda duplikat. Jaz sem za svoj avto mogel zaprositi za duplikat seveda z vlogo, pri uradnem zastopniku za vozila VW Porsche Ljubljana. Tam so mi izdali duplikat homo kartončka, ker se je orginal očitno izgubil, s katerim sem potem opravil homologacijo in mi je bil kasneje zamenjan za tega večjega.
Vse lepo in prav, ampak zastopnika za moje vozilo v Sloveniji ni več! Kaj pa v tem primeru??
Blacky je napisal/-a:Fantje pomagajte: Fant, ki je kupil moj avto me je vprašal, če imam homolog. kartonček, letnik vozila 1996 in je bil kupljen v slo. Ali sploh potrebuje homolog. kartonček? Bo lahko vseeno tehnični pregled opravil?
lublancan je napisal/-a:Blacky je napisal/-a:Fantje pomagajte: Fant, ki je kupil moj avto me je vprašal, če imam homolog. kartonček, letnik vozila 1996 in je bil kupljen v slo. Ali sploh potrebuje homolog. kartonček? Bo lahko vseeno tehnični pregled opravil?
bo
ker ti ni treba met homo kartončka, razen če maš na avtu predelave
maky je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Blacky je napisal/-a:Fantje pomagajte: Fant, ki je kupil moj avto me je vprašal, če imam homolog. kartonček, letnik vozila 1996 in je bil kupljen v slo. Ali sploh potrebuje homolog. kartonček? Bo lahko vseeno tehnični pregled opravil?
bo
ker ti ni treba met homo kartončka, razen če maš na avtu predelave
no to kratkomalo ni res. homokartončka najvrjetneje nima ker takrat še ni bil obvezen. ampak neglede na to ali ima predelave ali ne homokartonček če ga ima mora pokazati pri tehničnem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov