Pelek je napisal/-a:pozdravljeni
A mi lahko kdo pomaga ! Potrebujem Tuv za Oxigin feltne 17 col 205/40/17 za renault megane coupe letnik 98?
Bi prosil če kdo kaj ve naj mi takoj sporoči.
Hvala za razumevanje!
ANJCI je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:pozdravljeni
A mi lahko kdo pomaga ! Potrebujem Tuv za Oxigin feltne 17 col 205/40/17 za renault megane coupe letnik 98?
Hvala za razumevanje!
Tuv od Oxigin platišč za tvoj model vozila v 17" ne obstaja.
Oxigin ima največjo homologirano dimenzijo platišč za tvoj model vozila 15-col ..
ANJCI je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:pozdravljeni
Hvala za razumevanje!
Oxigin ima največjo homologirano dimenzijo platišč za tvoj model vozila 15-col ..
Pelek je napisal/-a:ANJCI je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:pozdravljeni
Hvala za razumevanje!
Pelek je napisal/-a:A mi lahko kdo prosim pove kdo je zastopnik Oxigin feltel v Sloveniji, če sploh je kdo?
rooney je napisal/-a:Pozdravljeni!
A mi lahko kdo pomaga in mi zrihta TUV za feltne? Kupil sem rabljene in na njih piše na pokrovčku TEKNO wheels in zadaj je model TEKNO TK5-15" ampak so zelo podobne kot OZ Hydra, tak da mislim da bo lažje pridobit TUV za te OZ kot pa za TEKNO.
Če bi se seveda dalo bi blo boljše da bi imel original za TEKNO ampak dvomim da se da dobitza to znamko...
Drugače podatki so sledeči:
6,5J×15H2
ET 37
4×100
na njih bom imel pnevmatike 195/50 R15. Avto na katerem bo montirano je Renault Clio l.99, 1.4
Slika te prave TEKNO je tale:
Drugače pa je mislim da najbolj podobna tej OZ hydra:
Že vnaprej hvala, če pa so potrebni še kakšni podatki pa mi pošljite ZS.
MacTron je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:A mi lahko kdo prosim pove kdo je zastopnik Oxigin feltel v Sloveniji, če sploh je kdo?
Imperl d.o.o in pa ... Pneuhage servis pnevmatik d.o.o. ce se obstaja
Pelek je napisal/-a:A mi lahko prosim poveš lokacijo tega podjetja?
MacTron je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:A mi lahko prosim poveš lokacijo tega podjetja?
Imperl d.o.o., Orešje nad Sevnico 22a, 8290 Sevnica, Tel: 07 81 41 894
Pneuhage d.o.o., Stegne 33 , Ljubljana
stench je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Pelek je napisal/-a:A mi lahko prosim poveš lokacijo tega podjetja?
Imperl d.o.o., Orešje nad Sevnico 22a, 8290 Sevnica, Tel: 07 81 41 894
Pneuhage d.o.o., Stegne 33 , Ljubljana
Imperl zdej odpira trgovino v Domžalah pri bencinski črpalki.
rooney je napisal/-a:rooney je napisal/-a:Pozdravljeni!
A mi lahko kdo pomaga in mi zrihta TUV za feltne? Kupil sem rabljene in na njih piše na pokrovčku TEKNO wheels in zadaj je model TEKNO TK5-15" ampak so zelo podobne kot OZ Hydra, tak da mislim da bo lažje pridobit TUV za te OZ kot pa za TEKNO.
Če bi se seveda dalo bi blo boljše da bi imel original za TEKNO ampak dvomim da se da dobitza to znamko...
Drugače podatki so sledeči:
6,5J×15H2
ET 37
4×100
na njih bom imel pnevmatike 195/50 R15. Avto na katerem bo montirano je Renault Clio l.99, 1.4
Slika te prave TEKNO je tale:
Drugače pa je mislim da najbolj podobna tej OZ hydra:
Že vnaprej hvala, če pa so potrebni še kakšni podatki pa mi pošljite ZS.
Sklepam da potemtakem ni možno dobit TUV za moje felne, glede nato da nobeden ni nič napisal, ali?
Lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov