ma ja zdej po novem letu mislm dat čip not,
ker morem še kar neki kilometrov z to mašino narest.
Iskanje nove mašine pa tud ne bo trajal par dni...
No sicer je tud odvisn kok misl računat za tist čip,
ker preveč velik dnarja se mi res ne daje za teh par
mescev...
_spirit_ je napisal/-a:seat: glede na to, da me ni bilo veliko časa gor... ta tvoja slikica spodaj prikazuje tvojo ibizo??
v podpisu sicer ni moja ibiza vendar imam sedaj na avtu zatemnjena stekla tele feltne mam pa že doma in čakajo na spomlad.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
pišuka enim velja in spirit kaksne barve bos mel Ibizo.A felge so ti pa vsec.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Imel bi dve vprašanji:
- kako je z predelavo izpušnega sistema na dizlih?
- nekje sem zasledil članek na internetu (trenutno ga iščem, vendar ga ne nadjem), da dizel po znimi pri nizkih temperaturah zmrzne. Je to res?
_spirit_ je napisal/-a: nekje sem zasledil članek na internetu (trenutno ga iščem, vendar ga ne nadjem), da dizel po znimi pri nizkih temperaturah zmrzne. Je to res?
jup...
nekje pri -20 je kriza...
se dobijo na pumpah posebni dodatki ki preprečijo zmrzal ( se mi zdi da so do -40)
Lepo lepo
Japsigno oprema ni kaj.Uf jo ze vidim Carzone kit pa tko naprej
Nice.
Men je tut sprva bla črna ful všeč sam ko sem zagledu rumeno mi je tko na dušo sedla da sem jo mogu enostavno imet.
Lep avto _spirit_