_spirit_ je napisal/-a:Kako pa zgleda pravzaprav postopek homologacije? Je to kot tehnični ki ti pregleda vse ali pregleda samo to kar homologiraš?
To sprašujem zaradi tega, ker imam neonke pod avto, pa da mi ne bi slučajno gledal še kakšnega podvozja in razveljavil homologacijo. Se to sploh lahko zgodi?
acid je napisal/-a:_spirit_ je napisal/-a:Kako pa zgleda pravzaprav postopek homologacije? Je to kot tehnični ki ti pregleda vse ali pregleda samo to kar homologiraš?
To sprašujem zaradi tega, ker imam neonke pod avto, pa da mi ne bi slučajno gledal še kakšnega podvozja in razveljavil homologacijo. Se to sploh lahko zgodi?
Neonke ti bo vpisal pod opombe, ker es to pač ne sme imet.... homolagacije ti nebo razveljavil zaradi tega, ti boš homologiral pač tisto kar boš..... neglede na to če maš na avtu še ostale stvari.
To je pregled, na katerem ti pregleda na avtu čisto vse, tudi tisto česar ne homologiraš, potem pa tisto kar ne smeš met gor vpišejo pod opombe, ampak to samo za njihovo evidenco, tako da je bolje imeti na avtu čimmanj stvari ki jih neboš homologiral, ko se opravlja pregled. Jaz sem opravljal homologacijo pred kakšnim mesecem. Pod opombe so napisali športni filter, ostali stvari pa sem homologiral.... vsaj tako delajo to na RTI v MB, za LPP ne vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov