damjan je napisal/-a:ravno danes(petek) sm šel iskat gotove odbijače,letvice,alu wing,pragove.
morm rečt,da so šele sedaj ko so pobarvani in s tem končani prišli do izraza in ko sm jih zagledal sm se skoraj zjokal (od sreče),ko sem jih.tes zgledajo gromozanski.
prišel pa sem do spoznanja,da bom moral v ljubljani in še marsikje še posebej paziti tam pri city parku k majo une gromozanske ležeče policaje saj bo prvi konc zelooooooooooooooooo nizek.
NO avto pa bo po napovedih mene(vodje projekta),in SILVER GOLFA II alias Dejana(gonilne sile,ki brez njega nebi blo tega kar bo) gotov tam nekje od 15 do 20 marca .
26.2 torej naslednjo soboto pa gre avto na "rezanje" sprednje haube.vem da je dosti takšnih Zračnih rež ampak meni se ta dopade in mi je lepa ker jo ima tudi EVA8.vem da bi lahk kaj drugega pogruntal sam tale mi je všeč in takšna bo tudi na moji zverinici.sm pa vesel da takšnega body kita v sloveniji še ni in zato bo tale vectra nekako tako kot DARKDOGOV CLIO el FUTURA-[]EDINSTVEN]Reža pa bo takšna:
Pa še to, sej je lepo da štimaš avto, samo ne pretiravi z plastiko ker čene bo ratu grd avto, pa rajši tisti denar uloži v mašino, ker ti bo prinašalo več užitkov kot plastika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov