mondeo01 je napisal/-a:no pa se ena.
npr.imam racun,na katerem pise datum in use,da sem temnil lansko leto ko je bil se stari zakon. in zdej npr.da nisem takrat sou homologirat,pac sm se furu brez homologacije al pa da je avto npr.stal in ni bilo potrebne homologacije..
in bi zdej rad sel homologirat. ali bi moru sprednje folije dati dol,ceprav imam dokaz da je takrat delano ko je bil se stari zakon.
MacTron je napisal/-a:Casper1: poglej... sele letos smo uvedli ta zakon in ce bi se kaj spremenilo bi se moralo
ze na zacetku ko je bilo vroce... sedaj je itak vse zelo brezpomensko sploh pa zaradi
EU kar ce dobro pogledas kdaj so ta zakon sprejeli ze v ostalih drzavah bomo kvecjemu
ostali pri tem kjer smo...
MacTron je napisal/-a:baSix je napisal/-a:mene zanima če se da kje temnit stekla tud z drugimi barvami razn črno (npr. modra, rdeča)
lahko... po zelji (barvne lestvice, ki so navoljo) vendar spet do predpisanih prepustnosti
je pa nekaj (chrome, sliver, gold itd) so pa prepovedane
3. clen
Vgradnja zrcalnih folij na stekla vozil je prepovedana.
LLumar® UVShield™ is the only automotive window film that is legal for application on automobiles in all 50 states.
kixs je napisal/-a:Vceraj sem dal temnit zadnja stekla in sel danes na homologacijo. Po meritvi, prepustnost je 20%, moram dati piskaca![]()
Baje se zamenja samo zarnica za vzvratno lucko s tako, ki piska. Kje to prodajajo?
Izmeril mi je tudi netemnjeno sprednje stransko sipo in je prepustnost 79%, kar pomeni, da lahko dam gor eno rahlo temnjeno folijo.
lp
kixs je napisal/-a:Potem pa povej kdo to ima?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov