Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Stekla mi je zatemnil:

FoliaTec Dejan Lešnik s.p.
155
25%
Kompare k.d.
68
11%
LLumark, Igor Koren s.p.
105
17%
Farmel
12
2%
Sam svoj mojster
46
7%
Drugje
228
37%

Skupaj glasov : 614

Uporabniški avatar
SIMY001
Novinec

Kraj: Stajerska

Napisal/-a SIMY001 Sr avg 15, 2007 8:03 pm

ma kdo izkušnje z temi http://www.car-tatoo.si ,na forumu jim piše da lepijo folijo čisto do vrhnjega roba,kaj drugi jo ne ?
evo tole mislim http://www.car-tatoo.si/forum/viewtopic.php?t=138
TDi power by VW Golf V sportline
Slika

ian
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

dr.glass

Napisal/-a ian Sr avg 22, 2007 10:47 am

mene pa zanima, če ma kdo kašne izkušnje z dr.glass-om - v Domžalah? hvala in lp. =)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: dr.glass

Napisal/-a DaDek Sr avg 22, 2007 10:52 am

ian je napisal/-a:mene pa zanima, če ma kdo kašne izkušnje z dr.glass-om - v Domžalah? hvala in lp. =)

preberi totih 4-5strani za nazaj :)

ian
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a ian Sr avg 22, 2007 3:17 pm

ja, sm mal kasnej vse prebral in sem se odloču za g. Lešnika :) Upam da bo narjeno tako kot se šika,..

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr avg 22, 2007 3:24 pm

Bleki v Domžalah (www.zatemni.si) -priporočam 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr avg 22, 2007 3:30 pm

Perimund v Trebnjem, profesionalno in hitro... Priporočam ;) Ima tudi koncesijo za vgradnjo Foliatec folij, kateri izmed omenjenih v postu nimajo ;)
Slika

Uporabniški avatar
kamikaza00
Novinec

Kraj: rogaška slatina

Napisal/-a kamikaza00 Sr avg 22, 2007 3:33 pm

ian je napisal/-a:ja, sm mal kasnej vse prebral in sem se odloču za g. Lešnika :) Upam da bo narjeno tako kot se šika,..

:tomidelej:
crx delsol vti

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po sep 10, 2007 2:52 pm

Tkole jst sem pred dnevi že drugi avto temnil pri Dr.Glass-u in morm povedat,da sem zlo zadovoljen tko z odnosom do strank kot z samim delom.hitro in predvsem kvalitetno ter tudi cenej kot pri konkurenci (redna stranka.press :D)
Slike temnenja si pa lahk ogledate tuki
TEMNENJE
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Po sep 10, 2007 3:38 pm

kot sm že nekaj strani nazaj reku, dr. glass je res zakon....odlično naredi vse skupej, vzame si čas in odnos do strank je res 1A....v soboto, ko je na showu predstavljal svojega vw-ja, me je vidu, in se takoj spomnu kdo sm in kateri avto sm temnil pri njemu.. :P drgač tip res obvlada...
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.

Slika

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit So sep 15, 2007 1:38 pm

lep pozdrav vsem!

Tudi sam se odločam za temnenje stekel (10/55), pa me zanima, zakaj nihče ne piše več o KOMPARETU? :?:

nasploh me zanima, kako je kaj z njimi- vzamejo prednje šipe ven, cene, garancija, s katero folijo temnijo itd... ter kako ste kaj zadovoljni?
gre pa za ASTRO GTC- na zadnjih steklih ima tiste črne pikice...tako da me zanima, če se bo folija lepo prilepila? :? Temnil bi pa pri Komparetu zato, ker sem dobil 60% popusta, tako da se mi sedaj odločitev zdi zares ugodna in nočem odgovorov v stilu ne tja, temni pri dr šipi ( tip drgač nardi zlo kvalitetno, sem tud sam gledal njegova dela v živo, je sam za primer) je 100x cenej ... hočem KVALITETNO, ker bo avto več let v moji lasti! :)

Prosim za kakšno Vaše osebno mnenje, sploh tistih, ki ste tam temnili!

lep vikend! 8)
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak So sep 15, 2007 4:45 pm

SIMY001 je napisal/-a:ma kdo izkušnje z temi http://www.car-tatoo.si ,na forumu jim piše da lepijo folijo čisto do vrhnjega roba,kaj drugi jo ne ?
evo tole mislim http://www.car-tatoo.si/forum/viewtopic.php?t=138

Jaz sem tam temnil. Cena za limuzino samo 140€. Kvaliteta je pa kar OK.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So sep 15, 2007 7:34 pm

idol plemenit je napisal/-a:lep pozdrav vsem!

Tudi sam se odločam za temnenje stekel (10/55), pa me zanima, zakaj nihče ne piše več o KOMPARETU? :?:

nasploh me zanima, kako je kaj z njimi- vzamejo prednje šipe ven, cene, garancija, s katero folijo temnijo itd... ter kako ste kaj zadovoljni?
gre pa za ASTRO GTC- na zadnjih steklih ima tiste črne pikice...tako da me zanima, če se bo folija lepo prilepila? :? Temnil bi pa pri Komparetu zato, ker sem dobil 60% popusta, tako da se mi sedaj odločitev zdi zares ugodna in nočem odgovorov v stilu ne tja, temni pri dr šipi ( tip drgač nardi zlo kvalitetno, sem tud sam gledal njegova dela v živo, je sam za primer) je 100x cenej ... hočem KVALITETNO, ker bo avto več let v moji lasti! :)

Prosim za kakšno Vaše osebno mnenje, sploh tistih, ki ste tam temnili!

lep vikend! 8)

Tkole jst sem pri njem temnil prejšno Ibizo in morm priznat,da je bla kvaliteta vredi in tudi cena je tkrt bla podobna konkurenci tko je blo cca 3 leta nazaj ampak vedi,da sem vmes temnil že 2 druga avtomobila in nobeden ni bil več temnjen pri Komparetu vsi pri Dr.Glass in tudi naslednji bo temnjen pri Glass-u.
Kompare je vsled kakovosti postal predrag (beri:za leona je hotel 55€ več kot konkurenca za Hondo pa ga niti vprašal nisem).Če imaš popust ti ga priporočam,ker tip nardi kvalitetno uporablja oz. uporabljal je foliatec folije in že pred 3 leti imel 6let garancije.
Glede tistih pikic pa je to večen problem (sreči Honda nima teh pikic in ima samo črn rob :D)Tam okoli pikic se ti folija nebo dobro prijela oz. viden bo malenkost svetlejši odtenek.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit So sep 15, 2007 9:08 pm

Hvala! :D
kolikor sem pa uspel izvedeti sedaj uporablja Lumar folijo?
no, skratka u ponedeljek ga bom verjetno tako ali tako poklical :)

zaželjena še kakšna mnenja in izkušnje :)
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k Po sep 17, 2007 7:34 pm

Zdravo.

Kolega se odpravlja temnit svojo alfico k www.car-tatoo.si za 140€
Če se vas zbere 3 ali več se dobi popust 30%.
Interesenti mi prosim pišite na PM.

Me pa prav zanima kakšen bo izdelek, ker kao garantirajo, da folijo nalepijo čist do roba...

crazyedo
Nov uporabnik

Napisal/-a crazyedo Sr sep 26, 2007 2:39 pm

no da še jaz napišem komentar za kompareta.

leto dni nazaj sem pri njemu temnil svoj trivratni avto in sicer pri samem šefu, Matej mu je ime. moje izkušnje so katastofalne. ko mi je razdiral tapete mi je v levih vratih zvil vodila za šipo in se od takrat naprej šipa ne dviga in spušča z enakomerno hitrostjo. v desnih vratih mi je pozabil z obeh strani ''zahaklat'' šipo na dnu ko je ena luknja in se mi je v tujini zgodil da se mi šipa ni hotela več dvigniti povrh vsega pa mi je ''hakl'' ki je na notranji strani šipe in jo dviguje opraskal folijo. njegov odgovor za oboje je bil da je to star avto in da je bila tapeta že odpirana ter da nikakor to ni mogel on narediti. skratka izmikal se je krivdi. to pa še ni vse. na zadnjih stranskih šipah ki se odpirajo navzven pa mi je zlomil obe ročki ki odpirata šipo. nič ne rečem se zgodi ker je plastika zaradi sonca izgubila svojo prožnost. bil je pa problem, ko sem ga dobesedno moral prositi da mi jih zamenja z novimi in je to trajalo celih 14 dni. pa ko sem ga klical se mi ni več želel oglasiti tako da sem ga moral klicati iz skrite št. da sem ga dobil.

Komparetu (šefu) ne delam slabe reklame ali pa da bi ga zaničeval ker ima končano gostinsko šolo, saj če obvladaš svoje delo ni pomembna smer šole, samo menim da on ne obvlada dela ki ga opravlja ter da je njegova profesionalnost, če lahko tako rečem v podnu!

to je samo moje mnenje, ki ga ni treba upoštevati.

LP

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Sr sep 26, 2007 3:32 pm

mogoče je že napisano...ampak useeno..kje lahko temniš stekla čim bližje kopru pa da je normalna cena pa kvalitetno???

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio Če sep 27, 2007 3:42 pm

kaj mi res noben ne zna odgovorit?? :?

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo So okt 06, 2007 7:13 pm

jaz sem temnil pri perimundu ;) 8)
....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So okt 06, 2007 7:42 pm

mogoče kdo ve, kolk je razlike, če temniš vse enako (torej 10/10/10), vse max (10/55/55) oz. "mešanca" (10/10/55)?
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So okt 06, 2007 8:45 pm

IcEm4n je napisal/-a:mogoče kdo ve, kolk je razlike, če temniš vse enako (torej 10/10/10), vse max (10/55/55) oz. "mešanca" (10/10/55)?

a v ceni?
nič
jst sm temnil pri dr. glassu in sem res zadovoljen z odnosom do strank, ker je model res car
lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov