jani1234 je napisal/-a:Oziroma kaj od tega: Žarnica NARVA H7 RANGE POWER WHITE
http://avtodeli.enakupi.com/search.php?mode=search
boklavdi je napisal/-a:1. ker mi je neumno v soncu voziti s prižganimi lučmi (po zadnjih raziskavan bojda nič kaj bolj varno (bojda je v Avstriji v teku sprememba zakona na to temo))
2. ker mi je neumno obremenjevati akumulator, če ni potrebno
3. ker nisem invalid, da bi mi bilo težko premakniti oz. zavrteti ročko
4. ker imam sprednjo plastiko na lučeh že precej zapaljeno (beri megleno) (saj smo na styling forumu, kaj?)
5. in ja,..ker bom menda manj pogosto menjaval žarnice, kar mi je potrdil ravno danes tudi moj serviser
lpB
boklavdi je napisal/-a:1. ker mi je neumno v soncu voziti s prižganimi lučmi (po zadnjih raziskavan bojda nič kaj bolj varno (bojda je v Avstriji v teku sprememba zakona na to temo))
2. ker mi je neumno obremenjevati akumulator, če ni potrebno
3. ker nisem invalid, da bi mi bilo težko premakniti oz. zavrteti ročko
4. ker imam sprednjo plastiko na lučeh že precej zapaljeno (beri megleno) (saj smo na styling forumu, kaj?)
5. in ja,..ker bom menda manj pogosto menjaval žarnice, kar mi je potrdil ravno danes tudi moj serviser
lpB
GapiChrysler je napisal/-a:imel sem od cool blue žarnic do fake xenon žarnic iz a3m-a in moram rečt da je vse za en k**** cool blue so mi svetile rumeno, a3m žarnice so mi po dežju svetile tako kot da jih nimam... potem sem se pa odločil za xenon kit in poglej ga ''zlomka'' da mi je svetilo tako kot sem si zmeraj želel (modro belo) imel sem namreč 8000k in še vidljivost je bila boljša kot z vsem drugim sranjem prej.
tako da priporočam vsakemu xenon kit če je podobno prestajal oz. prestaja kot sem jaz pa bo zadeva rešena!
LP
menzy je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:imel sem od cool blue žarnic do fake xenon žarnic iz a3m-a in moram rečt da je vse za en k**** cool blue so mi svetile rumeno, a3m žarnice so mi po dežju svetile tako kot da jih nimam... potem sem se pa odločil za xenon kit in poglej ga ''zlomka'' da mi je svetilo tako kot sem si zmeraj želel (modro belo) imel sem namreč 8000k in še vidljivost je bila boljša kot z vsem drugim sranjem prej.
tako da priporočam vsakemu xenon kit če je podobno prestajal oz. prestaja kot sem jaz pa bo zadeva rešena!
LP
Glede teh žarnic iz a3m-a se strinjam, men delajo že cirka leto in pol, svetijo dokaj belo ampak v dežju je pa res skor tko kt da jih ne bi mel...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost