Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek To sep 04, 2007 7:56 pm

Evo eno leto sem mel tle philips blue vision al nekaj tazga. No ena je pregorela in zamenjam z navadno.... dejstvo je da navadna močnejše sveti. Tko da po dobrem letu tale philipsova malce zgubi moči.
Moje izkušnje.
batek

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To sep 04, 2007 9:16 pm

meni je ena crknilapo ene 3 mesecih, druga pa kake dva meseca kasneje, mam zdej v dolgih philips bluevision, pa tudi ne svetijo pretirano belo, res pa da imam noter ksenon 8000, ko smo pri kolegu gledali pri ksenonu 4300 so bluevision svetile dosti podobno. Verjetno z časom izgubijo modrino.
Slika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr sep 05, 2007 9:55 am

Godward je napisal/-a:Nimajo modrega stekla pa tud modro ne belo ne svezijo ampak neko rumeno. So pa zlo močne.-> beri vidljivost je zlo dobra.

btw kje pa kupit te narva?

Jaz sem jih kupil v motoroilu. Verjetno se pa dobijo tudi kje na internetu.

jani1234
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a jani1234 Če sep 06, 2007 11:35 am

OK Osram Cool Blue nimajo modrega stekla pa tud modro ne belo ne svetijo ampak neko rumeno.

Zanimajo me te narva. Da bi mi saj belo oz. bolj modro svetilo in ne rumeno kot te Osram Cool Blue .

Gledal sem te narva, kaj menite?
http://avtodeli.enakupi.com/Zarnica-NARVA-H7-RANGE-POWER-BLUE-+30-percent-pr-16413.html

Oziroma kaj od tega: Žarnica NARVA H7 RANGE POWER WHITE
http://avtodeli.enakupi.com/search.php?mode=search

Nato me zanima kje bi se dale dobit v MB. Hvala za odgovore! :D
PS: Kakšne barve je steklo (belo ali modro)?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če sep 06, 2007 11:55 am

jani1234 je napisal/-a:Oziroma kaj od tega: Žarnica NARVA H7 RANGE POWER WHITE
http://avtodeli.enakupi.com/search.php?mode=search

Točno take imam jaz...no imel sem jih. Svetile so zelo lepo, močno in čisto belo. V glavnem jaz sem bil zadovoljen nad vsem kar so ponujale razen nad ceno...30€.

Uporabniški avatar
drift_frik_206
Nov uporabnik

Napisal/-a drift_frik_206 Če sep 27, 2007 12:01 pm

Ma glej jst mam na pugiji take halogenke (xsenon look) pa do zdej nism mel problemu,
če pa so dovoljene pa ne bi vedu.

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Ne okt 21, 2007 3:54 pm

mene zanima kere zdej žarnice priporocate..kere najlpes svetjo pa da dost zrdžijo..
rad bi mel belo svetlobo,mogoce malo na modro da vlecejo....
tok je napisan tuki,da ne vem kere sploh kupt...
xsenon očitno ne morm met...gre za p406 l.98...
Slika
I piss on diesel!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 21, 2007 4:01 pm

Js mam narva žarnice ( h7 ) pa svetijo res ful belo, tako da navadne pozicijske lampe v primerjavi izgledajo res rumeno, da je pa svetloba kaj močnejša ali da kaj več vidim ne bi ravno rekel, jih pa moram še primerjati z enakim avtom z navadnimi žarnicami. kupil sem jih v vojniku pri avtovidu, dal pa 27 e
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Ne okt 21, 2007 4:05 pm

aja...sam a je žarnica na videz modra..mislm a tko zgleda.
http://avtodeli.enakupi.com/2-x-Zarnica ... 16409.html
kasna je razlika med 55w in 85w...
a se mi splaca dat xenon raj notr..sam k nimam lec pa cist prozornih luci...
Slika
I piss on diesel!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne okt 21, 2007 4:09 pm

Žarnica je modra, pomoje v avto ni glih najbolj pametno da daš 85w, ker ti zna stalit kaj ( če je možno se prvi javim za nakup :D ), ksenon na tvoje luči ne vem če bi blo pametno predvsem, ker bi slepil druge. ti maš verjetno h1 žarnice a ne?

A je že kdo montiral xenon v corso c? je kaj težav?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Po okt 22, 2007 12:22 am

imel sem od cool blue žarnic do fake xenon žarnic iz a3m-a in moram rečt da je vse za en k**** cool blue so mi svetile rumeno, a3m žarnice so mi po dežju svetile tako kot da jih nimam... potem sem se pa odločil za xenon kit in poglej ga ''zlomka'' da mi je svetilo tako kot sem si zmeraj želel (modro belo) imel sem namreč 8000k in še vidljivost je bila boljša kot z vsem drugim sranjem prej.

tako da priporočam vsakemu xenon kit če je podobno prestajal oz. prestaja kot sem jaz pa bo zadeva rešena!

LP

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Če okt 25, 2007 10:11 pm

Živijo,

sem včeraj v Sparu slučajno nabavil fake (made in Italija) "plazma ultra white(xenon)H7" in jih danes odnesel nazaj. Reklamacija. Ena je svetila modro, druga rumeno. Katastrofa. Podn. Temno, slabo. Cena 12€.

Potem pa sem kupil v Bauhausu fake (made in Nemčija) "Xenon MEGA WHITE H7 +30%" in je razlika več kot očitna. Predvidevam, da primerljiva z Osram CoolBlue.

Torej sem zadovoljen z Xenon MEGA White, za kateri sem odštel 15€.

Prav tako podnevi ne vozim s prižganimi lučmi in avta ne prižigam ob prižganih lučeh ter zato še posebej upam, da bo zadeva nekaj časa delovala.

Sicer pa, bomo videli.

lpB

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če okt 25, 2007 10:34 pm

jst sm kupu ene v laclarcu- ne vem točno katere so so pa relativno pocen- svetloba naj bi bla 4300- men se zdijo glih en prov bele- z malce modrikasto svetlebo
svetijo boljše
mam jih pa že 2 leti- je pa vmes ena pregorela
tko da brezveze delat doktorat iz tega- jst sm kupil pocen pa dobro čist na blef ;)
v prejšnem avtu sm tud kupu neko pocen sranje, pa so tud delale več kot leto
lp

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Če okt 25, 2007 10:41 pm

boklavdi je napisal/-a:
Prav tako podnevi ne vozim s prižganimi lučmi
lpB

Zakaj pa ne???
A zato, da ti bodo žarnice za 15€ dlje zdržale?? :roll:

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Če okt 25, 2007 10:45 pm

1. ker mi je neumno v soncu voziti s prižganimi lučmi (po zadnjih raziskavan bojda nič kaj bolj varno (bojda je v Avstriji v teku sprememba zakona na to temo))
2. ker mi je neumno obremenjevati akumulator, če ni potrebno
3. ker nisem invalid, da bi mi bilo težko premakniti oz. zavrteti ročko
4. ker imam sprednjo plastiko na lučeh že precej zapaljeno (beri megleno) (saj smo na styling forumu, kaj?)
5. in ja,..ker bom menda manj pogosto menjaval žarnice, kar mi je potrdil ravno danes tudi moj serviser

lpB

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Če okt 25, 2007 11:04 pm

boklavdi je napisal/-a:1. ker mi je neumno v soncu voziti s prižganimi lučmi (po zadnjih raziskavan bojda nič kaj bolj varno (bojda je v Avstriji v teku sprememba zakona na to temo))
4. ker imam sprednjo plastiko na lučeh že precej zapaljeno (beri megleno) (saj smo na styling forumu, kaj?)
5. in ja,..ker bom menda manj pogosto menjaval žarnice, kar mi je potrdil ravno danes tudi moj serviser

lpB

Ker se mi je*e za zakone...

Problem je v tem, ker smo se v Sloveniji navadili na to, da ti nasproti vozeče vozilo pripelje s prižganimi lučmi. In če jih nimaš prižganih, te nasproti vozeči pozneje "porajtajo". Bognedaj, da ravno prehitevaš.
Aja... ubogi obremenjeni akumulator :bonk
Pa ne izgovarjaj se na Avstrijo

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če okt 25, 2007 11:09 pm

Če si mislo da je ta forum samo na stylingu, si pa na napačnem forumu. Tu še je marsikaj druga.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe okt 26, 2007 10:13 am

boklavdi je napisal/-a:1. ker mi je neumno v soncu voziti s prižganimi lučmi (po zadnjih raziskavan bojda nič kaj bolj varno (bojda je v Avstriji v teku sprememba zakona na to temo))

lpB

S prižganimi lučmi dokazano vidiš prej avto... parkrat sem imel priložnost sprobati kako je če ti avto po soncu pripelje iz sence z neprižganimi.... dokler mi ni bil na par deset metrov ga sploh nisem videl.... torej s prižganimi se sigurno bolje vidi nasproti vozeč avto.

Če ti je pa prevelika obremenitev si pa kupi tovornjakarski akumulator... :)

menzy
Nov uporabnik

Napisal/-a menzy Pe okt 26, 2007 5:22 pm

GapiChrysler je napisal/-a:imel sem od cool blue žarnic do fake xenon žarnic iz a3m-a in moram rečt da je vse za en k**** cool blue so mi svetile rumeno, a3m žarnice so mi po dežju svetile tako kot da jih nimam... potem sem se pa odločil za xenon kit in poglej ga ''zlomka'' da mi je svetilo tako kot sem si zmeraj želel (modro belo) imel sem namreč 8000k in še vidljivost je bila boljša kot z vsem drugim sranjem prej.

tako da priporočam vsakemu xenon kit če je podobno prestajal oz. prestaja kot sem jaz pa bo zadeva rešena!

LP

Glede teh žarnic iz a3m-a se strinjam, men delajo že cirka leto in pol, svetijo dokaj belo ampak v dežju je pa res skor tko kt da jih ne bi mel...

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Pe okt 26, 2007 5:54 pm

menzy je napisal/-a:
GapiChrysler je napisal/-a:imel sem od cool blue žarnic do fake xenon žarnic iz a3m-a in moram rečt da je vse za en k**** cool blue so mi svetile rumeno, a3m žarnice so mi po dežju svetile tako kot da jih nimam... potem sem se pa odločil za xenon kit in poglej ga ''zlomka'' da mi je svetilo tako kot sem si zmeraj želel (modro belo) imel sem namreč 8000k in še vidljivost je bila boljša kot z vsem drugim sranjem prej.

LP

Glede teh žarnic iz a3m-a se strinjam, men delajo že cirka leto in pol, svetijo dokaj belo ampak v dežju je pa res skor tko kt da jih ne bi mel...

točno to, pa še to mi ni všeč ker se v paraboli vidi modri odboj ko imaš ugasnjene luči to me je pravzaprav najbolj motilo.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost