Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Po jan 26, 2004 11:05 pm

Bomo, vse ob svojem času :twisted:

Danes sem zmontiral radio noter, v kratkim pa bo še ozvočenje, kar pa ne spada v to temo... ta teče na sosednjem forumu :roll: http://www.avtoakustika.com/forum/viewtopic.php?p=123529#123529

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po jan 26, 2004 11:24 pm

Uuu Alpine 9815! To so tudi moje želje :cry:
Ma jaz bi bil že z 9813 zadovoljen :D

V vrata dej Focal, DLS, Boston... 16 + tw, v prtlažnik pa eno 10" (JL Audio :twisted: )v zaprti škatli, da ne zasede velik prostora (10L - 20L).

Če boš mu težave pri motaži, kar vprašaj mam že iskušnje :twisted:

LP
Zadnjič spremenil Viper123, dne Po jan 26, 2004 11:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Po jan 26, 2004 11:30 pm

No, potem pa bi te prosil da mi poveš čim več o tem področju, ker js sem tukaj popownoma suh, ker se nisem nikoli ukvarjal s tem. Lahko tudi pod privat. Da sestaviva nekaj hudega skupaj :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po jan 26, 2004 11:42 pm

Imaš PM :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To jan 27, 2004 12:12 pm

Jest ti prodam Bostone PRO 6.5 za 68K SIT

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 6:29 pm

Ej fantje se eno uslugo bi vas prosu :oops:
A mi mogoce lahko kdo tele oci prilepi na avto in zatemni stekla samoto ničesar drugega saj bom zamenjal tatoo.Se pravi avto ostane vse je isto tut nalepka na zadnji šipi samo stekla če mi lahko zatemnite.
Slika
Lepo prosim.Tatoo bom v marcu zamenjal pa bi rad videl kako zgleda.Če se kateremu da lahko naredi več velikosti te nalepke.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 6:42 pm

a tele oči boš dau na zadno šipo ?
se bom mal poigrou

lp :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 7:00 pm

Ma ja tistega ognja sem se ze nekak naveličal (sej si ga vidu na srečanju kaj) pa tele oči bi se bolje zlile z zadnjo sipo in lučmi kaj.Ej "fast posluš emkrat morma tole tvoje delo zapiti kaj.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 7:04 pm

upam da sm prou razumeu želje ...

Slika

pa še ena z litkam
Slika

če sm zaj... povej :wink:

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 7:13 pm

čak a so to moje felge :shock: Pismo a bi fajn zgledalo.Poslus mogoče bi slo z tole sliko boljš.Bom verjetno dal oci kr velike tko čez priblizno 3/4 zadnje sipe kaj mislis.Kako velike oci naj dam gor.Verjetno bi bile lepse malce večje.
Slika
Upam da boš tle lažje ustvarjal.No povej kaj meniš kaksna velikost nalepke bi bila lepa.LP

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 7:22 pm

sm šele zdele opazu da si objavu tole sliko tvoje od uzadi slikane ... jst sm pa že na našo nalimu tele oči...sam nalepka nekak ni ravna :) maš mogoče sliko te nalepke direkt slikan (da ni iz strani) ?

Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 7:26 pm

Malo je majhna a na žalost boljse (večje) nimam
Slika
No kaksno velikost priporočas ti.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 7:30 pm

no velikost nj bi bla pomoje neki tazgale ... tko da je še mal šipe na levm in na desnem robu ... :wink:

Slika

no pa še taka k tvoja :P

Slika

ajd :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 7:35 pm

:pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo :pivo
Res si mojster ej verjetno se bom odloču za takšno velikost kot si jo narisal.Ravno prav veliko si dal.Na naslednjem srecanju prid pogledat kako bo zadeva izpeljana pa me pocukaj za rokav. :pivo
2Fast se enkrat Najlepša hvala.Ajd

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 7:38 pm

Ni panike :wink:

no se vidmo ... sam če bova pa tok nazdravlala, pol bo pa ta tatoo še posebi lep :lol:

ajd uživi :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če jan 29, 2004 9:12 pm

seat jat bi pod očmi še kaka usta dal narest bi bol hudo zgledalo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jan 29, 2004 10:11 pm

Mg a mi lahko to kako pokažeš.Alipa kdo nariše da imam neko osnovo.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jan 29, 2004 10:43 pm

no sicer newem kaka usta bi narisu ... tole sm zdele na roke neki na hit narisi -->

Slika

:) lp andrej :)

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Če jan 29, 2004 11:39 pm

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :ppppp HUDO!! :ppppp :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe jan 30, 2004 1:18 pm

seat je napisal/-a:Mg a mi lahko to kako pokažeš.Alipa kdo nariše da imam neko osnovo.

z veseljem bi ti narisal če bi znal. :oops:

lahko se naredijo usta kdo zna seveda da bo potem grozno zgledalo ali pa tako kot 2f2f bol n ahec narejeno. to je samo moj predlog.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov