boklavdi je napisal/-a:Meni so Xenon Mega white +30% (kupil sem jih v BAuhausu) svetile en mesec dlje, kot osram NB. Svetile so tudi bolj belo (kar se je lepo videlo, ko mi je pregorela ena NB in sem jo nadomestil z rezervno Mega White +30%).
Se splača testirat,...verjemi.
lpB
Nixxon je napisal/-a:Meni Silverstar že 1,5 let delajo BP. So pa H1, mogoče ima to kaj veze (beri: ko prižgeš dolge luči, v ločeni paraboli, ostanejo prižgane) ker se manjkrat ugašajo.
Skubic je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Meni Silverstar že 1,5 let delajo BP. So pa H1, mogoče ima to kaj veze (beri: ko prižgeš dolge luči, v ločeni paraboli, ostanejo prižgane) ker se manjkrat ugašajo.
Ko prižgeš dolge ti gorijo ves čas zdraven še kratke?? Mam tut H1 pa se ogasnejo kratke, kot tudi na vseh avtih, ki jih poznam... mogoče pa res obstajajo kakšne izjeme...ops:
Skubic je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Meni Silverstar že 1,5 let delajo BP. So pa H1, mogoče ima to kaj veze (beri: ko prižgeš dolge luči, v ločeni paraboli, ostanejo prižgane) ker se manjkrat ugašajo.
Ko prižgeš dolge ti gorijo ves čas zdraven še kratke?? Mam tut H1 pa se ogasnejo kratke, kot tudi na vseh avtih, ki jih poznam... mogoče pa res obstajajo kakšne izjeme...ops:
combe je napisal/-a:Meni tudi včeraj leva, danes zjutraj pa še desna, po mesecu in pol...Še dobro da mi nista obe hkrati ponoč, hehe
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov