Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr dec 14, 2005 6:15 pm

dunker je napisal/-a:To je hudič pri teh lepljivkih, ker jih živa duša ne pogleda... Če bom pa odprl novo temo, me bodo pa vsi napizdili, da naj pišem tu notri... :D No, en dan še počakam, če bo kdo tu odgovoril. :D

X2
:clapclap ,Točno tak!

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Sr dec 14, 2005 11:24 pm

Hm... Če prav razumem, se peljem po Celovški proti centru. Kakšnih 200 metrov pred tistim ogromnim vhodom z napisom LPP (za avtobuse) zavijem levo, se peljem pravokotno do železnice ter nato spet levo? Ali sem kaj zaje...?

Bi se dalo to skicirati na nek zemljevid ali pa magari navesti imena ulic, po katerih se pride do tja?

Najlepša hvala še enkrat,
Anže

Uporabniški avatar
BAGGIO
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a BAGGIO Sr jan 04, 2006 6:58 pm

Pozdravljeni!
Na cliota (dci) l.2003 bi rad gor dal gume 205/45 R16.
Sedaj mam gor 195/45 R16 na OZ superleggerah 7Jx16. Na obstoječem TUV certifikatu, ki so mi ga vzel na LPP mislim, da ta dimenzija ni bla dovoljena za cliota. Ima kdo kakšno idejo, kaj naredit? (TUV seveda nisem kopiral, na netu ga pa tud ne najdem) :oops:

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr jan 18, 2006 11:53 am

LP
imam uprašanje glede homologacije
imam avto uvožen iz nemčije imam fotokopijo nemške prometne (fotokopijo zato ker sem avto že riegistreru in ti pol tm uzamejo nemško prometno pa dobiš slovensko) kjer so že vpisane vse predelave remus , zadnji spojler, amortizerji, fedri, feltne in gume . Na slovenskem homologacijskem kartončku mam pa vpisane samo fletne pa gume pa me zanima al moram zdej dobit tuv certifikate za remus zadnji spojler MS design pa H&R podvozje ali zadostuje samo da nesem fotokopijo prometne na LPP pa mi bojo pol to tm not upisal :o

Hvala LP
n33yo
....

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Sr jan 18, 2006 12:46 pm

Pozdravljen!

Mene pri mojem avtomobilu izredno moti osvetljitev pri vzratni voznji.
Sej vem, da imajo avtomobili (vsaj nekateri) bolj "cesko osvetlitev, ampak Mazda3 ima zares slabo.
Namen je dobit kaksno meglenko in lepo vgradit v odbijac, tako kot se sika! Poleg tega sem mislil onemogocit original vzrtano luc.

Kako je z formalnostmi;
Kaj je potrebo storiti?
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr jan 18, 2006 1:01 pm

@Neyo-Neyo:v tvojem primeru bi poklical direktno na lpp in vprašal če ti priznajo homologacijo,ki je bila že narejena v Nemčiji.Podobnega primera še nisem zasledil,tko da nas obvesti kako se je izteklo. Menim pa(moja kmečka pamet) da bi ti morali pač priznati homologacijo in ti samo zaračunati npr. urejanje papirje al karkol ;)

@Lenuh007:če bi bil na tvojem mestu in bi imel avto v originalnem stanju,nebi kompliciral z homologacijo,saj,kako bodo pa policaji vedeli da nimaš vzvratne luči v odbijaču že originalno ;)

ps:to so samo moja osebna mnenja

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Sr jan 18, 2006 2:27 pm

Liqiud:
Ja... saj to imas prav. Tud jaz tako mislim.

Sicer avto bo se nasldenji dve leti nov.
Pomislil sem na mozicke na tehnicnem pregledu.

Sej mogoce kompliciral. Vceraj sem na "moj projekt" gledal ciost drgaci. Jutri bom tud :D

Hvala za odgovor
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr jan 18, 2006 3:33 pm

OK bom jutri uzev vse paperčke od avta in šov na LPP vam sporočim kako se bo vse skupaj izteklo ;)
....

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Ne jan 29, 2006 1:08 pm

Živjo, fantje!

Zna bit, da je bilo tole že kdaj rečeno, ampak bom vseeno kar na novo povprašal, saj se stvari spreminjajo iz dneva v dan. :D

Jst imam feltne Canonica (tko piše gor - sploh ne vem, ali je to model ali je firma). So 15 colske in gor imam gume 195/50R15. Problem se pojavi v tem, da ima moj Punto l.2001 v homo kartončku vpisano dimenzijo 195/45R15.

Zanima me, ali bi lahko jaz kje dobil TÜV za tele moje feltne z dimenzijo 195/50R15 za Puntota? Oziroma ali je dober vsak TÜV za katerekoli 15'' feltne z isto širino kot so moje?

Hvala za odgovor,
Anže

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Ne jan 29, 2006 1:56 pm

Za certifikate felten se lahko obrnete na http://www.axle.si/
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po jan 30, 2006 3:21 pm

No danes sem se vesel odpravil na LPP in jim povedal svoj problem na srečo je biu tm edn k zna nemško in mi je vse lepo prevedel torej v neški prometni imam vpisane vse predelave :-P torej vpisano je da je avto spuščen da ima 17 col da ima zadnji spojler in remus izpuh 8) to je to rekl so mi tud da mi morjo to brez problema upisat ampak ne na LPP ju ampak na Štajerskem avto domu d.o.o. :o ker so mi tud prvotno tm upisal homologacijo za informacijo so mi še povedal da je to u mariboru :roll: u glavnem ob prvi priliki in lepem vremenu se zapeljem u Maribor da mi upišejo vse to.

LP
n33yo
....

CABRIO
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a CABRIO Ne feb 12, 2006 1:26 pm

No da vam še jaz zamorim z mojim problemom.
Nabavu sem fletne z odmikom ET 30, zraven pa sem dobil papirje za ET 25.
Pri montaži felten na svoj avto pa sem ugotov, da te feltne z ET 30 ne grejo gor
tako, da sem mogel nabaviti 5 mm distančnik.
Zanima me ali bom imel zaradi različnega podatka na papirjih (ET 25)
in feltnah (ET 30) kakšne problem pri homologaciji tudi če imam 5 mm distančnik,
kar pomeni da vbistvu z distančnikom imam odmik 25.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Sr feb 15, 2006 1:34 pm

Lp.
Mene pa zanima ce mam vpisane dimenzije gum 15-ke pa max 225-55
Pol morem vse vpisovat noter v homo kartoncek ce so drugacne? npr da bi si dal gor
205-50-15 To spet treba noter vpisat ? kr mam zaj ze 3 dimenzije vpisane pa nobena ni taka ko tota. Pa kolko bi to stalo da mi to noter vpisejo ? polek tega se homologacijo crnih sip.
Mimogerede link na prvi strani glede cenika homologacija ne dela.
Pa ko sn bil v mbju na homologaciji za sipe so rekli 15 tisoc sit ne pa 6000 do 10000 sit
tako je napisano.
Hvala za odgovor.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi Sr feb 15, 2006 1:39 pm

Aja
pa kartoncek ze imam ja. Tak da brez kartoncka 15k

Uporabniški avatar
MeanMachine
Nov uporabnik

Pomoč, pomoč!

Napisal/-a MeanMachine Pe feb 17, 2006 4:05 pm

Lepo pozdravljeni

Najprej prosim, ne se preveč razburjat... sem cel forum pregledal, pa nič našel...

V glavenm: išče se TŰV oz. Fazer/Ustyling certifikat za zadnji spojler na hatchback vratih prtljažnika (konkretno je na SUZUKI Swift-u od Ford Fieste, ampak ni važno sam da je papir)

ter

Fazer ali bilokaj, za airintake sredi havbe in mogoče za veke luči, ki so privarjene na havbo - v bistvu podaljšana havba pri lučeh.

Če kdo lahko priskrbi ali kako pomaga... naj prosim pove, pa bo dubu par... gajb pira :D (za kakšen 6-pack pa res al pa kakšnga prešerna al pa dva)

bezovek
Nov uporabnik

Kraj: gg

Napisal/-a bezovek Ne feb 26, 2006 3:01 pm

ce ima kdo papirje za original podaljske na hondi crx vti bi prosil da mi jih poslje na mail, bezovsek@gmail.com
, ker je za kolega nevem niti kere firme so pa nic.

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 Po feb 27, 2006 1:17 pm

pozdrav vsem
mene pa zanima, če je kdo v zadnje pol leta homologiral 3 stvari? zanima me koliko točno pride cena? gre se za znižanje vozila, platišča in temna stekla!

thnx

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi So mar 04, 2006 3:08 pm

LP.
Heh tu noben ne odgovarja tak da nea vprasujte vec zgleda da so pozabli malo :evil:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Homologacija

Napisal/-a Pollo So mar 04, 2006 3:10 pm

Pozdrav!
Zanima me par stvari glede homologacije.A se da stvari homologirat čez celo leto ali samo ob podaljšanju registracije in ali se je treba prej "naročiti" na LPP-ju?
Na dan, ko maš homologiranje ali imas lahko "dodatne dele" že monitira na avtu ali moraš jih pripeljatio s seboj?
Se je komu zgodil ga je Policaj usavil med vožnjo, ko je šel na homologacijo in stvari še nimel homologirane?Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovore.
Lp :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov