da ne odpiram nove teme(upam da ne bo avtor teme jezen),bom kar tu vprašal. In sicer me zanima kje se da dobit DIGITALNE števce,in kolko je okvirna cena tega??? Hvala za kakršnokoli info.! LP!
AM je napisal/-a:Tile plazma števci prav dober izgledajo. Se da dobit to za Audi A4 B5 in kolk kaj tole stane ?
imaš v zgornjem linku kar iščeš, za cene pa nebi vedel v € maš pa zgoraj na strani v PLN KLIK, KLIK
p.s. obstaja pa še veliko več varjant teh števcev, samo se mi neda iskat tako da google
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
100 + eur je vseeno malo predrago za plasma stevce. kot da bi bli zlati. ta tehnologija osvetljevanja je ze stara in niti priblizno tko draga kot se prodaja.
vsak naj se odloci po svoje. jaz sem se premislil glede tega. bom raje plastiko okoli stevcev v belo dal in kot sem videl sploh ne izpade slabo ce so stevci crni z belo osvetlitvijo.