coffa06 je napisal/-a:Homologacijo ti opravljaš na podlagi potrdila o vgradnji in ne na podlagi računa, njih ne zanima koliko si plačal. Ne pomaga pa ti ne stari račun in ne staro potrdilo. Lp
B|ind je napisal/-a:coffa06 je napisal/-a:Homologacijo ti opravljaš na podlagi potrdila o vgradnji in ne na podlagi računa, njih ne zanima koliko si plačal. Ne pomaga pa ti ne stari račun in ne staro potrdilo. Lp
Se pravi če imaš potrdilo da so ti temnili stekla pred 1.1. 2008, lahko homologiraš temnenje ?
A homologiranje ni časovno omejeno ? Mislim da sm bral nekje da moraš 15 dni po spremembi zadevo homologirati ?
MatejW je napisal/-a:hribko je napisal/-a:men je delal dejan lešnik,sam tti je iz maribora,naredil mi je že drugi avto in sem zelo zadovoljen z njim!
zadnji avto ki mi je delal sem plačal 140e(opel corso)
za 3 šajbe? al vseh 5?
(Ales) je napisal/-a:Ok, avto zatemnjen. Bleki je opravil delo zelo dobro in pa kar hitro (nekje 1,5 ure). Šipe so pa zatemnjene skupno na 84% (zmerjeno na homologaciji).
TrijoAdijo je napisal/-a:(Ales) je napisal/-a:Ok, avto zatemnjen. Bleki je opravil delo zelo dobro in pa kar hitro (nekje 1,5 ure). Šipe so pa zatemnjene skupno na 84% (zmerjeno na homologaciji).
Meni je tudi Bleki šipe temnil.Tudi pri meni je delo opravil zelo, zelo dobro, tako da ga priporočam tudi drugim, ki mislijo dat temnit šipe. Na homologaciji pa so namerli 12% prepustnost svetlobe...![]()
![]()
Skratka....zelo sem zadovoljen...
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov