mišek je napisal/-a:Etoga včeraj po 7 mesecih je pa še meni ena žarnica pregorelaOčitno imajo res kratko življenje. Morem doma malo pogledat, sem si takrat napisal koliko kilometrov je bilo, da bom približno zračunal koliko ur je zdržala.
Je pa to na Cliotu 2
igor0203 je napisal/-a:Pa kaj vi delate, da vam luči zdržijo tako malo? Jaz na Cliotu nisem menjal žarnice že več kot 1 leto...
domsas je napisal/-a:ja, ne vem no. kaj pa potem kupuješ nightbreaker, kupi longlife.
mišek je napisal/-a:domsas je napisal/-a:ja, ne vem no. kaj pa potem kupuješ nightbreaker, kupi longlife.
Ja no, če je bila pa taka reklama na tem forumu in hvala kako svetijo sem pa rekel bom pa še jaz probal, ker sem bil takrat enkrat ravno v eni avto trgovini pa so bile na blagajni, drugač so jih takrat še večinoma prek interneta naročali.
Nobeden pa še ni vedel kako je res z življenjsko dobo. Kolikor zdaj tukaj vidim so večinoma nekje med 4 in 6 meseci vzele slovo.
Ko bo še druga pregorela bom pa še tam dal tastaro noter. Novih pa verjetno ne bom kupoval. Sej svetijo bol belo, sam drugač pa spet ni tako velike razlike. Razen škoda mi je, ker sem jih skuril zdaj poleti, ko se nisem nič po temi vozil, potem, ko bo pa noč, bom mel pa tastare noter
Paris je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:hehe ... nevem kaj se še vedno zezate s temi žarnicami
hehe, res ne vem.
Jst osebno sem jih mel že poln kur*c in sm na xenon prešaltu.
Od takrat naprej je mir! Prava barva svetlobe in prava svetilnost!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov