Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe To jul 15, 2008 3:39 pm

evo sprobal sem jih tudi ponoči...pa morem rečt da res dobro svetijo..če bi bla se bela svetloba bi bile perfektne..:=)....
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jul 15, 2008 6:04 pm

Če je bela svetloba ne morejo svetit tako močno.....zato tudi ni bela svetloba ampak navadna močnejša....

Je pa men tud crknila ena po pol leta....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Sr jul 30, 2008 1:54 pm

Etoga včeraj po 7 mesecih je pa še meni ena žarnica pregorela :( Očitno imajo res kratko življenje. Morem doma malo pogledat, sem si takrat napisal koliko kilometrov je bilo, da bom približno zračunal koliko ur je zdržala.
Je pa to na Cliotu 2

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr jul 30, 2008 3:06 pm

hehe ... nevem kaj se še vedno zezate s temi žarnicami :lol:

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Sr avg 13, 2008 12:35 am

mišek je napisal/-a:Etoga včeraj po 7 mesecih je pa še meni ena žarnica pregorela :( Očitno imajo res kratko življenje. Morem doma malo pogledat, sem si takrat napisal koliko kilometrov je bilo, da bom približno zračunal koliko ur je zdržala.
Je pa to na Cliotu 2

7 mescov je kratka zivll. doba za zarnico???
Meni se ze 4 mesce zdi dooolgo!
Slika

igor0203
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a igor0203 Sr avg 13, 2008 6:26 am

Pa kaj vi delate, da vam luči zdržijo tako malo? Jaz na Cliotu nisem menjal žarnice že več kot 1 leto...

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Sr avg 13, 2008 6:52 am

igor0203 je napisal/-a:Pa kaj vi delate, da vam luči zdržijo tako malo? Jaz na Cliotu nisem menjal žarnice že več kot 1 leto...

Ja sej men so tud prej držale. Sem kupil avto (ne vem kako dolgo so že bile prej noter) pa še po nakupo več kot leto ni nobena pregorela, bile pa so ene navadne Osramove, ne vem katere v glavnem prozorno steklo imajo.
Samo potem sem pa dal tele noter o katerih je tukaj govora pa je ena pregorela po 7 mescih, zdaj sem pa dal noter nazaj tisto staro, ki še kar veselo sveti.
Tele Nightbreaker- ce pa je zdaj s strani uporabnikov znano, da imajo kratko življenje v primerjavi z navadnimi žarnicami. Sej je tud na škatli napisano, da imajo pol krajšo življenjsko dobo, samo meni se zdi, da je v resnici še manj, zato ker navadne žarnice držijo več kot 14 mes.

Uporabniški avatar
domsas
Nov uporabnik

Napisal/-a domsas Sr avg 13, 2008 6:55 am

ja, ne vem no. kaj pa potem kupuješ nightbreaker, kupi longlife. :?
Slika
You have to learn to follow before you can lead

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr avg 13, 2008 6:59 am

Jst sem dal iz avta ven 10 let stare žarnice, in dal noter nightbreaker. In ena mi je pregorela po nekaj mesecih. Pa ne sveti kaj dosti bolje.

Tako da grejo danes nazaj noter stare žarnice.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Sr avg 13, 2008 7:26 am

domsas je napisal/-a:ja, ne vem no. kaj pa potem kupuješ nightbreaker, kupi longlife. :?

Ja no, če je bila pa taka reklama na tem forumu in hvala kako svetijo sem pa rekel bom pa še jaz probal, ker sem bil takrat enkrat ravno v eni avto trgovini pa so bile na blagajni, drugač so jih takrat še večinoma prek interneta naročali.
Nobeden pa še ni vedel kako je res z življenjsko dobo. Kolikor zdaj tukaj vidim so večinoma nekje med 4 in 6 meseci vzele slovo.
Ko bo še druga pregorela bom pa še tam dal tastaro noter. Novih pa verjetno ne bom kupoval. Sej svetijo bol belo, sam drugač pa spet ni tako velike razlike. Razen škoda mi je, ker sem jih skuril zdaj poleti, ko se nisem nič po temi vozil, potem, ko bo pa noč, bom mel pa tastare noter :roll:

Uporabniški avatar
domsas
Nov uporabnik

Napisal/-a domsas Sr avg 13, 2008 7:29 am

mišek je napisal/-a:
domsas je napisal/-a:ja, ne vem no. kaj pa potem kupuješ nightbreaker, kupi longlife. :?

Ja no, če je bila pa taka reklama na tem forumu in hvala kako svetijo sem pa rekel bom pa še jaz probal, ker sem bil takrat enkrat ravno v eni avto trgovini pa so bile na blagajni, drugač so jih takrat še večinoma prek interneta naročali.
Nobeden pa še ni vedel kako je res z življenjsko dobo. Kolikor zdaj tukaj vidim so večinoma nekje med 4 in 6 meseci vzele slovo.
Ko bo še druga pregorela bom pa še tam dal tastaro noter. Novih pa verjetno ne bom kupoval. Sej svetijo bol belo, sam drugač pa spet ni tako velike razlike. Razen škoda mi je, ker sem jih skuril zdaj poleti, ko se nisem nič po temi vozil, potem, ko bo pa noč, bom mel pa tastare noter :roll:

iz enakega razloga jaz čakam na zimo (daljše noči) in jih bom potem nabavil
zaenkrat so mi za vožnjo podnevi dovolj te navadne, ki jih imam v avtu
Slika
You have to learn to follow before you can lead

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr avg 13, 2008 12:48 pm

probajte philips night guide, imajo dvojno življensko dobo, in ponoči prav dobro svetijo. če so vam pa predrage, vzamte philips vision plus.

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Napisal/-a sergej Sr avg 13, 2008 2:43 pm

daj povezavo kje kupit

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če avg 14, 2008 5:16 pm

ni povezave, BTC hala A...

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Če avg 14, 2008 5:49 pm

Jaz tud nevem kako se vam da ukvarjat s temi "kvazi-super" žarnicami, ki crknejo po pol leta. In potem se še najde nekdo, ki pravi, da je to dolga življenska doba... :roll:
Jaz imam na Mazdi 6 že skoraj 3 leta neke "mega white xenon" žarnice iz Bauhausa, ki so bile precej cenejše od teh, svetijo pa bolje kot navadne, tudi svetloba je dejansko bolj bela. Tudi kolegu, ki dela po 60.000 km/leto so te iste žarnice iz Bauhausa zdržale skoraj 2 leti :!:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Pe okt 10, 2008 6:53 am

dj_em je napisal/-a:hehe ... nevem kaj se še vedno zezate s temi žarnicami :lol:

hehe, res ne vem.
Jst osebno sem jih mel že poln kur*c in sm na xenon prešaltu.
Od takrat naprej je mir! Prava barva svetlobe in prava svetilnost!
Slika

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe okt 10, 2008 9:44 am

Paris je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:hehe ... nevem kaj se še vedno zezate s temi žarnicami :lol:

hehe, res ne vem.
Jst osebno sem jih mel že poln kur*c in sm na xenon prešaltu.
Od takrat naprej je mir! Prava barva svetlobe in prava svetilnost!

off: k te bo policaj na izrednega poslal, bo pa jok in stok, pa oni pi**e

on: Včeri sem kupu nightbreakerje (dan se krajša).... da vidimo to čudo :) Ta navadne žarnice mam že odkar sem dobu ta avto.. se pravi leto in pol oz. 55k km.. in bodo šle nazaj noter, ko crnejo nightbreakerji (predvidoma spomladi..)

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab Pe okt 10, 2008 2:19 pm

Zelo sem zadovoljen z nightbreakerjem in ne grem dol z njih pa tut, če mi po treh mesecih crknejo, ampak jih imam že več kot tri mesece. Tko, da tolk boljš :D
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
renegejd
Nov uporabnik

Kraj: Krsko

Napisal/-a renegejd Pe okt 10, 2008 8:02 pm

Mislim da so pri razmerju price/performance še vedno boljše osram silverstar, ki se dobijo na petrolu za dobrih 10€(H4) ;)
Zdrži pa komplet cca pol leta tako da jaz ostajam na njih 8)

LP

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So okt 11, 2008 10:10 pm

jaz jih imam v avtu že od lanskega decembra pa še niso "crknile"
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov