sandek je napisal/-a:jaz jih imam v avtu že od lanskega decembra pa še niso "crknile"
Ni važno kako dolgo jih imaš ampak koliko ur so v delovanju. To je pomemben podatek.
mišek je napisal/-a:Dajte mi povedat kaj naj naredim z mojimi lučmi na Cliotu 2.
Lani decembra sem kupil tele nightbreakerje, ki so mi letos avgusta crknale in zdaj imam spet stare noter, ampak zdaj je pa je res tema pa ta prekleta megla in men luči katastrofalno svetijo.
Problem je še ta, da je avto star 10 let in te luči so plastične, ta plastika pa je taka porjavela in zrisana - nima več tiste prave prosojnosti.
Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Ker zdaj nimam več točno v spominu kak je prej z onimi žarnicami svetilo. Ali so te stare žarnice krive za tako slabo svetlobo ali bi mogel dejansko luči zamenjat. Samo to pa verjetno ni poceni.
Ima mogoče kdo informacijo koliko kaj stanejo take luči ali pa za kake ekstra močne žarnice.
Ker zdaj prav vidim, da ko se peljem zjutraj na šiht, čez naselje, ki je osvetljeno se pri meni sploh ne vidi snop svetlobe, med tem, ko pri avtu, ki vozi pred mano prav vidim snop svetlobe pred njim. Res švoh sveti, sploh pa še sedaj, ko je zjutraj vedno megla pa nasprotni promet in se včasih zgodi, kot da bi padel v neko črno luknjo, ko za trenutek čist nič ne vidiš. Prvo te zaslepi nasprotni avto in potem tista svetloba z mojih luči bolj malo pomaga, da bi kaj videl.
sonic je napisal/-a:No saj pravim, da bom nabavil nov par. Edino ne vem če bi spet Osram Nightbreaker, morda bi (zgolj zavoljo eksperimenta) poskusil morda kakšne druge - tukaj sem bral o Philipsovih (kako se jim že reče?) in nekih Mega White iz Bauhausa. Tako da bi bil vesel kakega update-a glede teh alternativ.
In ja, pričakujem da bo kmalu šla še druga žarnica, tako pač je. Že na mojem prejšnjem avtu (tovarniške žarnice) je najprej crknila ena, v par tednih je sledila še druga. Nimaš kaj.
splash je napisal/-a:a kdo ve kere bolj belo svetijo. nightbreaker ali philips xtreme power?
lisko je napisal/-a:splash je napisal/-a:a kdo ve kere bolj belo svetijo. nightbreaker ali philips xtreme power?
Kok sem gledal po testih.....so extreme power.....maš kje ceno za njih?
Drgač za tele nightbreaker pa je čist odvisno tudi od avta do avta..... men so zdržale 5 mescev.....zdaj pa so not blu xenon 90/100W pa držijo več kot pol leta že....sodelavcu pa nightbreakerce držijo že eno leto brez problemov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost