mare23 je napisal/-a:Poiskusi si kaj pomagat s tem linkom.....
http://www.rangerpowersports.com/tech/interior/customgauge.shtml
Fiat Tipo je napisal/-a:Mislim da tip sploh ni dal črtic in številk ven . Na zgornji pustiš belo spodaj pa daš barvno in ko zadaj sveti se ti števci vidijo v tisti barvi ki je zadaj . Vsaj men se zdi da je tak.
s.hio je napisal/-a:sem podrobno prebran un link in tip sploh ni menjal stevce, temvec je cez stare stevce gor prelepil tiste slike z novimi stevci!!!
Rjuhar je napisal/-a:Tole je narejeno na 100g Neusidler (pisarniški) papirju in plastificirano v mat folijo:
s.Hio je napisal/-a:jaz sem poskusil delat stevce tudi v photoshopu ampak so bili na koncu malo premegleni zato sem jih kar naredil v corel draw ker potem pridejo res perfektni. V corel se da itak vse delat
PaGeR je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:jaz sem poskusil delat stevce tudi v photoshopu ampak so bili na koncu malo premegleni zato sem jih kar naredil v corel draw ker potem pridejo res perfektni. V corel se da itak vse delat
A pol full obvladaš CD? Ker jaz znam narest v ps, sam mi full zmazan pride ven...
Bi se dalo kaj zmenit za kako pivo, da ti men to preurediš v Corelnu?
LP
MAST je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Tole je narejeno na 100g Neusidler (pisarniški) papirju in plastificirano v mat folijo:
MA NEKAJ NE RAZUMEM.......????
TI IMAŠ OSVETLJEN ŠTEVEC ZADAJ, NE??
TI SI VZEL DOL POSKENIRAL, IZREZAL, ... DAL NAZAJ GOR...
MA TEBI SO PREJ SVETLE SAMO ŠTEVILKE, ZDAJ PA TI SVETI CELA PODLAGA ?!?
KAKO? ZAKAJ?
KAJ IMAŠ ŽE ORIGINAL KAKŠMO PLEKSI STEKLO ZA PODLAGAMI, KI TI RAZPRŠI SVETLOBO, ALI TO DOSEŽEŠ Z OPISANIM POSTOPKOM OZ. MATERJALOM??
IN ŠE TO, KOLKO SVETILK TI OSVETLJUJE PODLAGE??
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov