Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po mar 15, 2004 5:14 pm

Glede tistega da ti pa šipo razbije ker ni ključavnice je pa tak. Če mi šipo razbije sem bolj zadovoljen kot če mi vrata zjebe pa morm pol le te pokitat in poštrihat. Še zmeraj pride precej bolj poceni šipa!

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po mar 15, 2004 5:17 pm

monster_d je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Dej Hugo plis sporoč kaj boš zvedu na LPP, ker če bojo preveč jokal tak nima smisla. Ko smo pa že glih pri odstranjevanju me pa še zanima, kako je z odstranitvijo zadnjega brisalca. A so tut tečni?

Maky hvala za ebay link...zadevca je kr pocen, sam ne vem kako je pol vse zvezano z alarmom? Pa glih sem dal vrata preštrihat, damn...

LP Tilen

Em brisalec lahk komot odstranis, oz usaj meni se ni noben nic na tehnicenem reku!
Kak pa je prav po zakonu pa se pozanimaj, sam kolk vem nima kaj gnjavit!
LP

Tudi pomojem ne bi smel imeti problemov, če bi odstranil zadnji brisalec, sploh če pogledaš, da je kar nekaj avtomobilov, ki jih že serijsko nimajo!

Glede vezave alarma pa tudi ni problem! Ko bi pritisnil odkleni/odpri vrata se bi alarm avtomatično izklopil, ko bi pa pritisnil zaklenil pa vklopil! To je vse customizable :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po mar 15, 2004 5:39 pm

he he... Viper ja, tko lahko je ko je že vse narejen :lol:
ko pa moraš vse zvezat itd. pa ni ravn tko easy :wink:

Monstaa daj pošli mi na pm reg. št.
hehe.. nau treba lovit, eni mamo veze :wink: :D

Tilen, bom...
sam konc tedna al pa začetek naslednjega....
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride Po mar 15, 2004 6:07 pm

Tilen je napisal/-a: Ko smo pa že glih pri odstranjevanju me pa še zanima, kako je z odstranitvijo zadnjega brisalca. A so tut tečni?

Jst sm brez zadnga brisalca ze 2x delu tehnicnga pa se ni noben na to obesu. Sicr je pa itak res da dost avtov zadi nima brisalca.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po mar 15, 2004 7:41 pm

Sej je bla slika na mobisuxu objavlena...Je pa pomojem kokr se spomnim svetlo modre barve ta clio
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov