Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr maj 12, 2004 7:42 pm

HaBBicH je napisal/-a:Pomojem je mislu da sta cliota strejsega letnika a se vedno huda
to ja...se ne strinjam da če je star da ga je težko porihat... vama je to odlično ratalo :wink:

težko boš pa naredil hud avto iz recmo tastare fiat pande al pa česa podobnega... ker je že v začetku sfaljen avto za rihtat...
kot rečeno če komu rata in da mi bo všeč takoj glasujem zanj...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr maj 12, 2004 7:45 pm

maky je napisal/-a:
HaBBicH je napisal/-a:Pomojem je mislu da sta cliota strejsega letnika a se vedno huda
to ja...se ne strinjam da če je star da ga je težko porihat... vama je to odlično ratalo :wink:

težko boš pa naredil hud avto iz recmo tastare fiat pande al pa česa podobnega... ker je že v začetku sfaljen avto za rihtat...

Glej saj ni vazn ce ti je moj avto usec al ne.
Ljudje mamo razlicne okuse... in prav je tako.
Gre se sam da bi naredili kategorijo v kateri bi mel pac vec moznosti lahko.. to je use :wink:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr maj 12, 2004 7:48 pm

monster_d je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Glej saj ni vazn ce ti je moj avto usec al ne.
Ljudje mamo razlicne okuse... in prav je tako.
Gre se sam da bi naredili kategorijo v kateri bi mel pac vec moznosti lahko.. to je use :wink:

nisem nič o tvojem avtu govoril... pravim samo da nekateri avti pač niso styling material... to so dejstva...
s tem ne mislim da je yugec eden izmed njih... samo potem če se že vse tako loči in cepi bo nakoncu 50 kategorij pa v vsaki 2 tekmovalca...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Sr maj 12, 2004 8:03 pm

Ka ste pa zdej na dolgo zakomplicirali :P

Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da se malo razdeli zadeva... Pritožbo imam pa kar se tiče OCENJEVANJA!!!

Vem da je nemogoče naresti objektivno oceno (pač vsak je nagnjen k svoji priljubljeni znamki), sam kakor se pa tukaj ocenjuje je pa AJDE!!!

Primer: Pride na šov 30 kmetov(brez zamere-samo prispodoba) z jugoti (nimam nič proti njimi ;) )... Pa se zmenijo, da vsi enega volijo za 1.mesto... JE TO FER? JA NE NI! Tukaj zmaga tisti ki pozna več folka in ga imajo radi ali pa ga spoštujejo... Pač en gleda 5 avtov, ki so mu enakovredni... Koga bo volil? Tisega ki ga pozna... 1000%

Prav tako vsak posameznik raje voli člana svojega kluba, kot pa člana drugega kluba (pa če bo še kdo reku da je pa fer, pa da ocenjuje objektivno je to en LATR FARI in mu ne vrjamm)

Jaz bi predlagal eno strokovno komisijo (10 članov) izven vseh klubov, pa še razdelitev v podskupine kot je predlagal Sale...
Vem da je vseeno subjektivno, vendar se mi zdi, da še vseeno ne toliko (če izbereš prave člane za komisijo-kar pa verjamm da je zelo zelo težko)

Ker (brez zamere) tudi meni se je malo za malo zdelo, ko sem slišal da je zmagala tota 206 za najbolj extremno vozilo... Extremno vozilo je zame tisto ki je izven logike prometa (npr. clean look kljuk, prštrihane zadnje luči ;) , predvsem pa unikat!!!, ...)

Zame je extremno vozilo Ibiza (PU), Brava (PU), ...

Povejte a čist v narobno smer razmišljam???

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 12, 2004 8:04 pm

maky je napisal/-a:

aja to hvala vseen za kompliment,pa tud če bi šinfu moj auto me to nebi prizadelo ker najbolj važno je da je ta avtomobil meni in samo meni ušeč!

Drugače pa se strinjam s tabo Maky da nekateri auti enostavno niso že na začetku narejeni za kak styling.Enostavno ga nemoreš z nikakršnim stylingom spremenit.

Monster taki kot si ti pa js 100% podpiram,ker vsaj meni je lepo videt nekoga ki da nekaj na auto ampak da je to bilo narejeno iz njegovih rok oziroma da ni nekaj vsakdanjega.Ne rečem da so serijski spojlerji grdi ipd.ampak če ima nekdo nekaj homemade gor mi je zelo zanimivo in lepo za videt.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 12, 2004 8:07 pm

Pager se strinjam s tabo.Tako pač je da na srečanjih se člani v svojem klunu zmenijo za koga bodo glasovali in to jeto.Več kot je teh članov in bolj enotni so večjo šanso ima tisti da zmaga.
Blo bi fajn da bi bila komisija iz raznih avtomobilističnih krogov in po predstavnik vsakega kluba.

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Sr maj 12, 2004 8:09 pm

@ Pager ravno to se je lani dogajalo v grosuplju...
TEkmovalci so ocenjevali...
In naprimer ma klub 20folka in bojo usi za en avto glaseval in pol bo pobral pokale in to ni fer...
Al se nardi da glasuje publika al pa se zrihta sodnike ki precenijo zadevo!
lp

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Sr maj 12, 2004 8:16 pm

darkdog24 je napisal/-a:Monster taki kot si ti pa js 100% podpiram,ker vsaj meni je lepo videt nekoga ki da nekaj na auto ampak da je to bilo narejeno iz njegovih rok oziroma da ni nekaj vsakdanjega.Ne rečem da so serijski spojlerji grdi ipd.ampak če ima nekdo nekaj homemade gor mi je zelo zanimivo in lepo za videt.

Tnx...
Sicer pa ok... usem ni pac eno delo usec se pac recimo spojlerji itd nekaterim ne dopadejo... useen pa je pravicno da se nekatera unikatna dela tudi mal bolj cenijo kot se sedaj, pa magar da ni kaj prevec lepo.. je pa vlozenega ogromno dela in truda in je skoda da bi slo v nic!

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr maj 12, 2004 8:21 pm

[quote="monster_d
Al se nardi da glasuje publika al pa se zrihta sodnike ki precenijo zadevo!
lp[/quote]

Ne kapiram?!?

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr maj 12, 2004 8:21 pm

Drugače pa bi bila publika še bolj mimo, ker bo itaq domačin zmagu!!!

LP
Opel Corsa 2.0 16V

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr maj 12, 2004 8:23 pm

monster_d je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Monster taki kot si ti pa js 100% podpiram,ker vsaj meni je lepo videt nekoga ki da nekaj na auto ampak da je to bilo narejeno iz njegovih rok oziroma da ni nekaj vsakdanjega.Ne rečem da so serijski spojlerji grdi ipd.ampak če ima nekdo nekaj homemade gor mi je zelo zanimivo in lepo za videt.

Tnx...
Sicer pa ok... usem ni pac eno delo usec se pac recimo spojlerji itd nekaterim ne dopadejo... useen pa je pravicno da se nekatera unikatna dela tudi mal bolj cenijo kot se sedaj, pa magar da ni kaj prevec lepo.. je pa vlozenega ogromno dela in truda in je skoda da bi slo v nic!

brez zamere ampak če predeluješ avto da bi pobiral pokale pol pa tudi... žal ti ne gre najbolje... zakaj? premalo opazno.... pač je avto take oblike da ga je treba res konkretno predelat da se sploh kaj vidi... vem da je to veliko dela samo če ti je bistvo predelave pokal potem raje začni širiti blatnike in nabavi ene 14 col pa 8j feltne pa ga daj čist do tal pa vrjemi bo bolj extremen in bo več pokalov kot če ga predelaš tako kot je tebi všeč...

je pa dejstvo da se vedno ocenjuje oblika. in ne kako je bila le ta pridobljena (doma al kupljeno) :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr maj 12, 2004 8:24 pm

PaGeR je napisal/-a:Drugače pa bi bila publika še bolj mimo, ker bo itaq domačin zmagu!!!

LP

se strinjam... primer: koper lani in sonorni efekt :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr maj 12, 2004 8:27 pm

ok, čaki malo...

še je to vedno debata ki se nanaša, al ste zašli offtopic? dajte se to zmenit kje drugje, če hočete lahko ustvarim novo temo, pa premaknem kam drugam
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr maj 12, 2004 8:29 pm

RegY je napisal/-a:ok, čaki malo...

še je to vedno debata ki se nanaša, al ste zašli offtopic? dajte se to zmenit kje drugje, če hočete lahko ustvarim novo temo, pa premaknem kam drugam

ti samo razdeli in daj kamor ti paše... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr maj 12, 2004 8:31 pm

Ma dej res raje premakni, ker to je že kar veliko offtopic :P

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr maj 12, 2004 8:41 pm

Bo treba razdelit ja - mi je sicer žal, da smo zašli s teme ampak to so kar pomembne stvari za predebatirat.

Osebno sem tudi mnenja, da bi morala bit neka stalna strokovna žirija, ki bi ocenjevala - v praksi pa je to kar težko izvedljivo. Mogoče če bi res imeli zvezo za tuning/styling in bi bila tudi plačana taka žirija.

Dobrega sistema ocenjevanja trenutno nimamo, bi ga bilo pa lepo imet, čeprav se 100% strinjam z makyem, da vse pa tudi ni v pokalih.
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Sr maj 12, 2004 8:44 pm

Jup daj premakn zadevo....
Drugace pa upajmo da bo letos v grosuplju drugac se ocenjevalo...
Ker ce je klub malo stevilcni pol ni sans da bi ker avto zmago pa ceprav je najbolj hud...
Tak je blo pri pole position ko je cel klub glasoval za celico ce se nemotim!
LP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr maj 12, 2004 8:45 pm

Ma Sale res je da ni vse v pokalih ampak ga pa je lepo dobit ker s tem nekako poplačaš ves svoj vložen trud in ti da zagona za naprej.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr maj 12, 2004 8:45 pm

Vazn da dogaja!

Ce se pa kdo sekira ker ni dobu pokala, je pac hlod...

Sem pa tud jest za neko strokovno zirijo ki bi ocenjevala avte

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr maj 12, 2004 8:51 pm

darkdog24 je napisal/-a:Ma Sale res je da ni vse v pokalih ampak ga pa je lepo dobit ker s tem nekako poplačaš ves svoj vložen trud in ti da zagona za naprej.

To pa nedvomno ja - moram rečt, da sem bil jaz svojega pokala iz Nakla lani vesel kot ne vem kaj, tako da po svoje čist zastopim to željo. Samo sam hobi mora bit pa zarad veselja do tega, pokali že pridejo sami, slej ko prej ;).

Sam taka žirija bi res morala imet avtoriteto, ker najslabš bi pa bilo, da bi se tako žirijo potem full spljuval.

Ko smo že ravno pri tem - a bi rajši videl, da bi npr. na GaS showu v MB glasoval z glasovnicami ali da bi ocenjevala žirija?
Zadnjič spremenil Sale, dne Sr maj 12, 2004 8:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov