Ka ste pa zdej na dolgo zakomplicirali :P
Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da se malo razdeli zadeva... Pritožbo imam pa kar se tiče OCENJEVANJA!!!
Vem da je nemogoče naresti objektivno oceno (pač vsak je nagnjen k svoji priljubljeni znamki), sam kakor se pa tukaj ocenjuje je pa AJDE!!!
Primer: Pride na šov 30 kmetov(brez zamere-samo prispodoba) z jugoti (nimam nič proti njimi

)... Pa se zmenijo, da vsi enega volijo za 1.mesto... JE TO FER? JA NE NI! Tukaj zmaga tisti ki pozna več folka in ga imajo radi ali pa ga spoštujejo... Pač en gleda 5 avtov, ki so mu enakovredni... Koga bo volil? Tisega ki ga pozna... 1000%
Prav tako vsak posameznik raje voli člana svojega kluba, kot pa člana drugega kluba (pa če bo še kdo reku da je pa fer, pa da ocenjuje objektivno je to en LATR FARI in mu ne vrjamm)
Jaz bi predlagal eno strokovno komisijo (10 članov) izven vseh klubov, pa še razdelitev v podskupine kot je predlagal Sale...
Vem da je vseeno subjektivno, vendar se mi zdi, da še vseeno ne toliko (če izbereš prave člane za komisijo-kar pa verjamm da je zelo zelo težko)
Ker (brez zamere) tudi meni se je malo za malo zdelo, ko sem slišal da je zmagala tota 206 za najbolj extremno vozilo... Extremno vozilo je zame tisto ki je izven logike prometa (npr. clean look kljuk, prštrihane zadnje luči

, predvsem pa unikat!!!, ...)
Zame je extremno vozilo Ibiza (PU), Brava (PU), ...
Povejte a čist v narobno smer razmišljam???
LP