SEVERcek je napisal/-a:Radio pozere tolk ko je obremenjen tak da nemores primerjat ce je ful naglas obremenjen z 4 zvocniki al pa ce je cist na tiho.
BTW tisto o varovalkah da so predimentzionirane pa ne drzi ker vsaka varovalka prenese manjse sunke ki so visji od deklariranega toka!
LP
monster_d je napisal/-a:Ok ko smo glih pri ledicah in pri stropni lucki v avtu...
Rad bi naredo ledice tako da ko se vrata odprejo da se prizgejo... ble pa bi nekje pri menjalniku...
Odkod naj potegnem zico???
A je edina varianta da razfukam celi stresni panel???
Al kje pri vratih lahk potegnem???
lp
monster_d je napisal/-a:Ok ko smo glih pri ledicah in pri stropni lucki v avtu...
Rad bi naredo ledice tako da ko se vrata odprejo da se prizgejo... ble pa bi nekje pri menjalniku...
lp
PiLLLe je napisal/-a:Fak k nimam skenerja bi vm vse fuknu o ledicah nepa da take bedarije berm mislm sami smehi so teli posti sj nepravm da nimate pojma eni clo mate sam k pa zacnejo pisat take oslarije da sam umeram od smeha![]()
![]()
![]()
![]()
Lp PiLLLe
Perica je napisal/-a:aja,.... pa se to ... da ne bom izpadel nesramen in nehvalezen !!!
Zahvaljujem se Tomazu (modri dirkac), ki je do sedaj imel zelo veliko potrpljenja z mano in mi je vedno znal pomagat !!! ce mi on nebi narisal kako se montirajo ledice, jih se danes nebi imel in bi verjetno z njimi skuril ze vse varovalke v avtu, ker nism niti mal stromarja !!!
Perica je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Ok ko smo glih pri ledicah in pri stropni lucki v avtu...
lp
jest sm najprej hotu sam na stikalo pri vratih vezat ledice, sam se je izkazalo da tam ni nobenega stroma!!! da bi ga pa iz akumulatorja tja vleju pa se dodatno stikalo monterov se mi pa ni dal !!! jest sm + in - kabla kar pritrdil na tista dva jezicka ki drzita stresno lucko!!! zdej mi ledice tocno tako delajo kot stresna lucka! ko zaprem vrata in zacne stresna lucka pocasi ugasati, mi tudi ledice pocasi ugasajo! ko pridem do avta in pritisnem na kljucu gumb za odklenit, se tudi cev avto zasveti !!!
mam pa tud en problem! stresna lucka ima tri stopnje (vedno ugasnjena, zasveti z odprtjem vrat, stalno sveti)! ce jo vklopim tako da stalno sveti, se + in - na lucki zamenjata in to za ledice nebi bilo dobro, zato sem lucko preredil tako, da je ne morem vec premakniti v to stopnjo da bi stalno gorela !!! sam verjetno je sam pri cliotu tko (francozi so zmeri neki posebnega)
MajstR je napisal/-a:Perica je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Ok ko smo glih pri ledicah in pri stropni lucki v avtu...
lp
jest sm najprej hotu sam na stikalo pri vratih vezat ledice, sam se je izkazalo da tam ni nobenega stroma!!! da bi ga pa iz akumulatorja tja vleju pa se dodatno stikalo monterov se mi pa ni dal !!! jest sm + in - kabla kar pritrdil na tista dva jezicka ki drzita stresno lucko!!! zdej mi ledice tocno tako delajo kot stresna lucka! ko zaprem vrata in zacne stresna lucka pocasi ugasati, mi tudi ledice pocasi ugasajo! ko pridem do avta in pritisnem na kljucu gumb za odklenit, se tudi cev avto zasveti !!!
mam pa tud en problem! stresna lucka ima tri stopnje (vedno ugasnjena, zasveti z odprtjem vrat, stalno sveti)! ce jo vklopim tako da stalno sveti, se + in - na lucki zamenjata in to za ledice nebi bilo dobro, zato sem lucko preredil tako, da je ne morem vec premakniti v to stopnjo da bi stalno gorela !!! sam verjetno je sam pri cliotu tko (francozi so zmeri neki posebnega)
ej perica to že sam kako si pa kable skril![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov