mojster je napisal/-a:HO
N
D
A
nimaš druge izbire to je stroj
Kaj če bi kaj konkretnega napisali ko priporočate avto. Sej ni treba nekih raziskav delat, samo če že priporočaš nekaj je dobr če še svoje razloge zraven poveš.
Fast-B je napisal/-a:Vzev bi BMW-ja absolutno!
BMW je pač le tipičen športen avto z pogonom zadaj![]()
Drugač pa BMW zdrži zihr dost več kilometrov kot honda. Prijatelj je imel na takem BMW-ju 400.000km pa se je še skos vozu.
jerney je napisal/-a:Sej sploh nevem vec??
BMW mi je full lepsi notr pa vrjetn tut bl udobn kolk se pa kej kvar pa kaksni so stroski z enim in drugim pa nimam pojma. Za pogon zadej pa tut se nism nkol vozu tko da nevem kok je to bols al pa slaps![]()
![]()
Vico je napisal/-a:jerney je napisal/-a:Sej sploh nevem vec??
BMW mi je full lepsi notr pa vrjetn tut bl udobn kolk se pa kej kvar pa kaksni so stroski z enim in drugim pa nimam pojma. Za pogon zadej pa tut se nism nkol vozu tko da nevem kok je to bols al pa slaps![]()
![]()
Hja, v suhi cesti se ti nebo dosti poznalo. V mokri je pa druga štorija -
sm vidu od frenda, k smo se vozil. Dobro, res da je bil i S (16v --> 140 ps)
sam je mel gume gor 225 - 17 eagle F1. Pa ne rabi dosti za slide.
Nč, ti kr uzam Hondo, BMW - ja bom jst.![]()
![]()
![]()
killah bee je napisal/-a:no pa moja mal bl resna,
jaz bi vzel BMW-ja(dizajn,udobje,športnost,ma eno svojo karizmo), pa še ful se mu cena drži,
ma frend 1.8 navadnga,brez kake opreme, ma sam šibija in servo...,pa se je ful hudo pelat v njem in se tud ZELO dobr vrti, pa zvok ma tud hud za stock-vse,
zdej je gor dal še 17-ke in je res strup, pa še poglej to koplk je ta avto stal v štartu ko je prišel ven,kolk pa honda,
pa boš že tuki vidu kam spada BMW in kam Honda...
sej jest nimam prov nč proti hondi sploh kaki znamki, če je avto dobr je dobr,
ma frend tud VTI in res čupa pa vse kul sam če bi zbiru
BMW-avto mojih sanj iz otroštva( no sej 19-16V tud zato jo imam)
BTW:sem se že velikrat pelu po AC z mojo krš fiestico pa sem na odstavnem vidu vse mogoče strupe kak stojijo in čakajo na vleko , jaz pa z nasmeškom mim,
tko da ni vedno znamka tista ki daje kvaliteto,
pač ena meca bo delala 400k km ena ista pa pr 30k crkne![]()
moj favorit BMW
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov