Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Pe okt 22, 2004 7:34 am

Pa kaksne so zdej te cene, nevem se mi zdi kot da vsakemu ki pride si zmislijo drugacno ceno?????

Kolega je homologiral feltne je dal 23k sit, par dni za tem je sel drugi kolega isto feltne je dal 25k sit. Zdej bom sel jaz, kolko bom dal ... 30? :x
Made in Japan

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe okt 22, 2004 12:03 pm

Js tudi ne vidim smisla v teh podražitvah. Včeraj sm bil na RTI-ju pa me je skor na rit vrgl. 5 predelav (med njimi diletantske stopalke in filter) pa je tipo rekel cca 60K. Hvala lepa, za takšen denar dobim že orenk foto printer, mal iznajdljivosti, pa nej pol idioti preverjajo na LPP. Edino kar se splača so šipe in sicer 6,3K, pa še to ti pol zaračuna naknadno fotografije, ena pa mislim da pride 750SIT, drugače pa so za vsako predelavo potrebni dve. Kolk so pa kej cene v tujini? Nekje v bližnji prihodnosti menim, da bi se zakoni morali uskladiti in bi bila homologacija čez mejo mogoče smiselna. Nisem se še odločil kaj narediti sam 60K sigurno ne bom zahlu.

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe okt 22, 2004 2:28 pm

S tem hocejo zgleda zajebat tud tiste avte, ki imajo vse papirje originalne in jim policaji v primeru homologacije ne bi mogli nic, zdej ko bo malokdo sel homologirat, pa bojo table veselo dol trgali :evil:

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Ne okt 31, 2004 6:52 pm

Tomi-x je napisal/-a:In kolk bo potem mene prisla homologacija? :shock: :roll:

Prijavlen sem za v torek 26...

v vlogi mam pa napisano:

-podaljsek odbijaca
- pragovi
- zadnji odbijac
- zadnji stresni spojler
- letvise za luci
- temnjena stekla
- lexus luci

je najbrž bolš da vse skup dol poberem... :roll: :evil:

Evo tkole je vse tole sm homologiral in to za 14.400SIT !!! ;)
Pa ste vsi nekej govoril kolk je drago... :roll:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne okt 31, 2004 7:03 pm

Tilen je napisal/-a:Js tudi ne vidim smisla v teh podražitvah. Včeraj sm bil na RTI-ju pa me je skor na rit vrgl. 5 predelav (med njimi diletantske stopalke in filter) pa je tipo rekel cca 60K. Hvala lepa, za takšen denar dobim že orenk foto printer, mal iznajdljivosti, pa nej pol idioti preverjajo na LPP. Edino kar se splača so šipe in sicer 6,3K, pa še to ti pol zaračuna naknadno fotografije, ena pa mislim da pride 750SIT, drugače pa so za vsako predelavo potrebni dve. Kolk so pa kej cene v tujini? Nekje v bližnji prihodnosti menim, da bi se zakoni morali uskladiti in bi bila homologacija čez mejo mogoče smiselna. Nisem se še odločil kaj narediti sam 60K sigurno ne bom zahlu.

LP Tilen

BTW kolk pride homologacija sportnega izpuha?
Glasnost se pa zaenkrat kolko vem nene merijo?
lp

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen Ne okt 31, 2004 8:40 pm

monster_d je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Js tudi ne vidim smisla v teh podražitvah. Včeraj sm bil na RTI-ju pa me je skor na rit vrgl. 5 predelav (med njimi diletantske stopalke in filter) pa je tipo rekel cca 60K. Hvala lepa, za takšen denar dobim že orenk foto printer, mal iznajdljivosti, pa nej pol idioti preverjajo na LPP. Edino kar se splača so šipe in sicer 6,3K, pa še to ti pol zaračuna naknadno fotografije, ena pa mislim da pride 750SIT, drugače pa so za vsako predelavo potrebni dve. Kolk so pa kej cene v tujini? Nekje v bližnji prihodnosti menim, da bi se zakoni morali uskladiti in bi bila homologacija čez mejo mogoče smiselna. Nisem se še odločil kaj narediti sam 60K sigurno ne bom zahlu.

LP Tilen

BTW kolk pride homologacija sportnega izpuha?
Glasnost se pa zaenkrat kolko vem nene merijo?
lp

Romaj ti lepo v LJ, ker se je RTI-jevcem sfezljalo. 12K hočejo za vsako homo stvar, razen 6,3K za temnenje, vlečno kljuko in komande AŠ. Tistih kompletov (P0, P1, P2, P3) nimajo več. Sej jim bo kaj hitro poznalo na prihodkih, bez brige. Tisti tehnični direktor Volf pa zgleda ne obvlada osnov trženja.

Majstri, ni kej! Ajd!
Slika

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Napisal/-a Tilen Ne okt 31, 2004 8:44 pm

Tomi-x je napisal/-a:
Tomi-x je napisal/-a:In kolk bo potem mene prisla homologacija? :shock: :roll:

Prijavlen sem za v torek 26...

v vlogi mam pa napisano:

-podaljsek odbijaca
- pragovi
- zadnji odbijac
- zadnji stresni spojler
- letvise za luci
- temnjena stekla
- lexus luci

je najbrž bolš da vse skup dol poberem... :roll: :evil:

Evo tkole je vse tole sm homologiral in to za 14.400SIT !!! ;)
Pa ste vsi nekej govoril kolk je drago... :roll:

Tomi-x, a se ti da skenirat račun od LPP, da vidim, kako obračunavajo stvari, pa da me ne bodo nategnil ko grem tja?
Slika

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Ne okt 31, 2004 8:55 pm

Jst sem tud dal 14.400 SIT za:
-pragove
-prvi podaljšek
-zadnji podaljšek
-temna stekla
;)

V prihodnosti moram it še nekaj stvari homologirat upam pa da bo ista cena. :oops:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost