Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.
Spredaj nimam luci v ohisju, tako kot ostale, zato pride bolj razprsena svetloba.
Samo je pa bolj obcutljiva. ce meni crkne, jo lahko na hitro zamenjam.
V ohisju so zelo robustne, vendar se zgubi nekaj pri svetilnosti.
Acid, poizkusi neonko malo naprej obrnit, samo ne toliko da se bo videla.
acid je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolkCe se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..
Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs
Ja ti vrjetno misliš tega ko ima sivega hyundai accenta, ki ma nick Joyride če se ne motim
W|zz je napisal/-a:acid je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolkCe se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..
Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs
Ja ti vrjetno misliš tega ko ima sivega hyundai accenta, ki ma nick Joyride če se ne motim
Tega ja![]()
A je slucajno kdo kdaj probavu, al pa ce ve kuko bi zgledal ce bi dau stroboskop uspodi? Zj ce bi dau 1ga ne vem kok bi se vidl, ce bi dau pa 4 pa.. A niso neki eni problemi da ne posvetjo usi naenkrat? So neki rekl uni k majo u luceh spredi...
Js bom zj enkat probu kuko zgleda z enim...
lp
acid je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.
Spredaj nimam luci v ohisju, tako kot ostale, zato pride bolj razprsena svetloba.
Aja neon zdej mi je jasno zakaj je tak razpšrena svetlobaDrugače pa tudi neonka v ohišju zelo zadovoljivo sveti, samo če maš izven ohišja je pa takoj navarnost da ti voda noter pride tako je blo pr moji prejšnji ko sem mel brez ohišja pa je pol voda not prišla pa je bla fuč. Naprej naj jo obrnem samo nevem kak bi to izvedo, misliš celotno ohišje da bi malo naprej obrno ?
Neon je napisal/-a:Lisko, ne moreš slikat neonk s flešem. Fotoaparat mora met funkcijo slikanja z odprto zaslonko. Slikaš brez fleša. Fotoaparat slika tam nekje 15s in moraš to nujno delat s stojalom.
Honda civic na moji strani ima identične neonke kot ti, že 2leti in pol....
Slika takšna kot jo vidiš ni nič svetljena v programih...
Z navadnimi nastavitvami za podnevi, pa tudi jaz slikam take slike kot ti.
acid je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:sam ni blo povedano da neonke niso dovoljene med vožnjo? ker kao motijo okolicoops:
Ja po kakšni razlagi naj bi motle okolico. Mogoče tiste ko jih že navadna luč motidrugač pa ni nobene varjante saj svetijo samo navzdol.
voltage je napisal/-a:dr alessio je pripravil avto na novo leto... čs je da v podforumu galerija odpremo debato "Novoletne Jelke". slike golfa III z neon/led predelavam zaželjene.
P.S. vsaka luč na avtu drugačna od bele barve ti da cca. 30hp!!! wau naredmo Marutija svetlečega
lisko je napisal/-a:acid je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.
Aja neon zdej mi je jasno zakaj je tak razpšrena svetlobaDrugače pa tudi neonka v ohišju zelo zadovoljivo sveti, samo če maš izven ohišja je pa takoj navarnost da ti voda noter pride tako je blo pr moji prejšnji ko sem mel brez ohišja pa je pol voda not prišla pa je bla fuč. Naprej naj jo obrnem samo nevem kak bi to izvedo, misliš celotno ohišje da bi malo naprej obrno ?
LOl kera izjava...... neonka kot luč je hermetično zaprta...... in lahk sveti tud pod vodo.... tist k čemu je teb prišla vlaga je vžigalna elektronka ne pa neonka
acid je napisal/-a:lisko je napisal/-a:acid je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.
LOl kera izjava...... neonka kot luč je hermetično zaprta...... in lahk sveti tud pod vodo.... tist k čemu je teb prišla vlaga je vžigalna elektronka ne pa neonka
OMG bom probal pod vodo se zapelat sej mam reko čist blizu pa da vidimo![]()
samo kako pa naj zaščitim neonko če jo vzamem iz ohišja da voda nebi prišla do elektronike?
lisko je napisal/-a:acid je napisal/-a:lisko je napisal/-a:acid je napisal/-a:Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.
OMG bom probal pod vodo se zapelat sej mam reko čist blizu pa da vidimo![]()
samo kako pa naj zaščitim neonko če jo vzamem iz ohišja da voda nebi prišla do elektronike?
Če maš elektroniko drugje b****r... ti ma spred sm neonko elektroniko pa nekje na suhem (neon je tko a ne?)
BTW jaz sem se RES pelu prek pol metra vode (voda spred do luči skor..... ker sem pelu spod pod enim podhodom pa nisem pričakoval take velke luže) pa neonke še zdej delajo..... tko da tole je testirano.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov