Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe dec 03, 2004 1:10 pm

Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.

Spredaj nimam luci v ohisju, tako kot ostale, zato pride bolj razprsena svetloba.
Samo je pa bolj obcutljiva. ce meni crkne, jo lahko na hitro zamenjam.
V ohisju so zelo robustne, vendar se zgubi nekaj pri svetilnosti.

Acid, poizkusi neonko malo naprej obrnit, samo ne toliko da se bo videla.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe dec 03, 2004 1:34 pm

Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.

Spredaj nimam luci v ohisju, tako kot ostale, zato pride bolj razprsena svetloba.

Aja neon zdej mi je jasno zakaj je tak razpšrena svetloba ;) Drugače pa tudi neonka v ohišju zelo zadovoljivo sveti, samo če maš izven ohišja je pa takoj navarnost da ti voda noter pride tako je blo pr moji prejšnji ko sem mel brez ohišja pa je pol voda not prišla pa je bla fuč. Naprej naj jo obrnem samo nevem kak bi to izvedo, misliš celotno ohišje da bi malo naprej obrno ?
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Pe dec 03, 2004 1:37 pm

Ja, celo ohisje mal naprej obrni.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So dec 04, 2004 9:44 pm

acid je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolk :) Ce se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..

Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs :)

Ja ti vrjetno misliš tega ko ima sivega hyundai accenta, ki ma nick Joyride če se ne motim ;)

Tega ja :)

A je slucajno kdo kdaj probavu, al pa ce ve kuko bi zgledal ce bi dau stroboskop uspodi? Zj ce bi dau 1ga ne vem kok bi se vidl, ce bi dau pa 4 pa.. A niso neki eni problemi da ne posvetjo usi naenkrat? So neki rekl uni k majo u luceh spredi...
Js bom zj enkat probu kuko zgleda z enim...
lp

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid So dec 04, 2004 10:10 pm

W|zz je napisal/-a:
acid je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Enga skor usak tedn u mestu vidm z zelenimi neonkami, pa ni ne vem kuko stylan auto, pa useen hudo zgleda. Se mi pa zdi da ma skoz przgane, ker ce bi ga kapsi kdaj poj**al, najbrs nebi meu vec tolk :) Ce se prou spomnm je tut tle na forumu model.. ne vem tocn ker auto, je pa srebrn.. pa tatoo je en pajk cez skor celo dolzino avta..

Alonso, ti kr nared tko kt ti hocs :)

Ja ti vrjetno misliš tega ko ima sivega hyundai accenta, ki ma nick Joyride če se ne motim ;)

Tega ja :)

A je slucajno kdo kdaj probavu, al pa ce ve kuko bi zgledal ce bi dau stroboskop uspodi? Zj ce bi dau 1ga ne vem kok bi se vidl, ce bi dau pa 4 pa.. A niso neki eni problemi da ne posvetjo usi naenkrat? So neki rekl uni k majo u luceh spredi...
Js bom zj enkat probu kuko zgleda z enim...
lp

Ka pa vem jaz sem mel stroboskope spredi namesto pozicij. Sej je še kr ql zgledalo recimo ko so ble lući pržgane, pa interval ko lahko nastavljaš na kolk časa utripne. Potem pa sem raje dal modre pozicije not. ;)

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Ne dec 05, 2004 12:22 am

INFINITI je napisal/-a:Fantje dejte si neonke pod jajčka pa kako ledico v scalno luknjico - boste "žgal" bejbe v novoletnem duhu - pimpl styling
:lol: :lol: - joke!

infiniti je že pričaral novoletno vzdušje

drgač pa reply na neonke-dej jih gor če ti pašejo
lp, sixtoo

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 6:56 am

acid je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:Slikano imam v cisti temi, s tem da je fotoaparatu zaslonka odprta 15s. Zato pride tako svetla slika. edino moti me ker ni realna barva na sliki. Realno je zivo rdeca, tu pa potegne na oranzno.

Aja neon zdej mi je jasno zakaj je tak razpšrena svetloba ;) Drugače pa tudi neonka v ohišju zelo zadovoljivo sveti, samo če maš izven ohišja je pa takoj navarnost da ti voda noter pride tako je blo pr moji prejšnji ko sem mel brez ohišja pa je pol voda not prišla pa je bla fuč. Naprej naj jo obrnem samo nevem kak bi to izvedo, misliš celotno ohišje da bi malo naprej obrno ?

LOl kera izjava...... neonka kot luč je hermetično zaprta...... in lahk sveti tud pod vodo.... tist k čemu je teb prišla vlaga je vžigalna elektronka ne pa neonka ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 7:09 am

Neon od tebe pojasnilo...... za ostale pa..... tkole se vidjo pr mojem neonke ( za poj v falus) pri zelo zelo svetljeni sliki.

s flešem...... zelo svetljena slikca.....

http://foto.volja.net/zoom_image.php?la ... e_id=62264

In pa brez fleša... zelo svetljena slikca......

http://foto.volja.net/zoom_image.php?la ... e_id=62265

Tko da tist u podpisih... ali pa na slikcah jaz verjamem bore malo.... aja je pa to 70cm neonka.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Ne dec 05, 2004 9:35 am

Lisko, ne moreš slikat neonk s flešem. Fotoaparat mora met funkcijo slikanja z odprto zaslonko. Slikaš brez fleša. Fotoaparat slika tam nekje 15s in moraš to nujno delat s stojalom.
Honda civic na moji strani ima identične neonke kot ti, že 2leti in pol....
Slika takšna kot jo vidiš ni nič svetljena v programih...

Z navadnimi nastavitvami za podnevi, pa tudi jaz slikam take slike kot ti. ;)
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne dec 05, 2004 9:40 am

dr alessio je pripravil avto na novo leto... čs je da v podforumu galerija odpremo debato "Novoletne Jelke". slike golfa III z neon/led predelavam zaželjene.

P.S. vsaka luč na avtu drugačna od bele barve ti da cca. 30hp!!! wau naredmo Marutija svetlečega

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 10:31 am

Neon je napisal/-a:Lisko, ne moreš slikat neonk s flešem. Fotoaparat mora met funkcijo slikanja z odprto zaslonko. Slikaš brez fleša. Fotoaparat slika tam nekje 15s in moraš to nujno delat s stojalom.
Honda civic na moji strani ima identične neonke kot ti, že 2leti in pol....
Slika takšna kot jo vidiš ni nič svetljena v programih...

Z navadnimi nastavitvami za podnevi, pa tudi jaz slikam take slike kot ti. ;)

Postavi to hondo ob bok mojmu...... pa se mojga sploh videl ne bo..... 2fast ma iste neonke (če se spomniš sma bla skupi dol pr teb) pa njemu svetijo 3x bolj ko men že od začetka..... poleg tega men da men utripnejo ko se prižgejo (o-O <- tko nekak) Ampak dobro.....
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne dec 05, 2004 10:35 am

acid je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:sam ni blo povedano da neonke niso dovoljene med vožnjo? ker kao motijo okolico :oops:

Ja po kakšni razlagi naj bi motle okolico. Mogoče tiste ko jih že navadna luč moti :lol: drugač pa ni nobene varjante saj svetijo samo navzdol.

Motiš motiš... ker vsi gledajo za tabo :P

Uporabniški avatar
D@DO
Nov uporabnik

Napisal/-a D@DO Ne dec 05, 2004 10:43 am

voltage je napisal/-a:dr alessio je pripravil avto na novo leto... čs je da v podforumu galerija odpremo debato "Novoletne Jelke". slike golfa III z neon/led predelavam zaželjene.

P.S. vsaka luč na avtu drugačna od bele barve ti da cca. 30hp!!! wau naredmo Marutija svetlečega

na bit pametn! ce ti ni usec, ni treba zdj zalt!
tis pa zih fous, k nimas dnarja za neonke, pa jih lohk sam na novoletnih jelkah gledas! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :g: :-:o :twisted: :g:
IT IS NOT JUST TUNING IT IS A LIFESTYLE

Moj Hyundai

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 11:04 am

otroci MIR!
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Ne dec 05, 2004 11:37 am

lisko je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

LOl kera izjava...... neonka kot luč je hermetično zaprta...... in lahk sveti tud pod vodo.... tist k čemu je teb prišla vlaga je vžigalna elektronka ne pa neonka ;)

OMG bom probal pod vodo se zapelat sej mam reko čist blizu pa da vidimo :lol: :lol: samo kako pa naj zaščitim neonko če jo vzamem iz ohišja da voda nebi prišla do elektronike?

Gost

Napisal/-a Gost Ne dec 05, 2004 11:39 am

dr alessio je napisal/-a:jz jih mam gor pa avto se ni spuscen mam pa street glow blue

Slika

Slika

Slika

Svetovne so še pri luceh se vidijo. :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Ne dec 05, 2004 11:43 am

No pa, da še jaz podam komentar glede neonk od uporabnika neona. Načeloma je zadeva vredu narejena, lepo sveti (slikica še pride) in se še drži mojega podvozja :) Predlagam pa par izboljšav :
- štarterji bi lahko bili vgrajeni v ohišje, da jih ne bi bilo potrebno skrivati po notranjosti avtomobila
- ohišja bi lahko bila po "default-u" črne barve, saj dvomim, da ima kdo belo podvozje
- neonka znotraj ohišja bi lahko bila nekako fiksirana - sedaj, ko streseš ohišje slišiš kako neonko noter "premetava"
- iz ene neonke bi lahko šel samo en kabel
- ohišje bi lahko imelo več pritrditvenih mest (sam sem moral izdelati rostfrei nosilce, da sem jih lahko pritrdil)
- kompletu za montažo bi lahko bilo priloženo kakšno stikalo in pritrditveni vijaki, da jih ne bil bilo potrebno posebej kupovati

Prosim upoštevajte, da so to samo predlogi kako izboljšati že zelo solidno izdelavo.

Lep pozdrav.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 1:24 pm

acid je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

OMG bom probal pod vodo se zapelat sej mam reko čist blizu pa da vidimo :lol: :lol: samo kako pa naj zaščitim neonko če jo vzamem iz ohišja da voda nebi prišla do elektronike?

Če maš elektroniko drugje b****r :D ... ti ma spred sm neonko elektroniko pa nekje na suhem (neon je tko a ne?)

BTW jaz sem se RES pelu prek pol metra vode (voda spred do luči skor..... ker sem pelu spod pod enim podhodom pa nisem pričakoval take velke luže) pa neonke še zdej delajo..... tko da tole je testirano.
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Ne dec 05, 2004 1:44 pm

lisko je napisal/-a:
acid je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

Če maš elektroniko drugje b****r :D ... ti ma spred sm neonko elektroniko pa nekje na suhem (neon je tko a ne?)

BTW jaz sem se RES pelu prek pol metra vode (voda spred do luči skor..... ker sem pelu spod pod enim podhodom pa nisem pričakoval take velke luže) pa neonke še zdej delajo..... tko da tole je testirano.

Vem lisko da mam elektroniko drugje, če sem jaz montiro si sam :P jaz sem vprašal za tisto neonko ki jo kupiš brez ohišja pa ma samo en kabl. Tam pa je elektronika z lučjo vred ane. :D Pomojem bi blo pametno kak silikon uporabit al pa kaj.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne dec 05, 2004 2:04 pm

Ja tista je tko neka leva z madžarske :D :P
Ja tisto je dobro silikonizirat.... men špila že dve leti pa je že bla tud pod vodo z ostalimi vred :)
Neonka kot neonka sem jaz razumel kot žarnico zato mi ni blo jasn
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov