HORSE je napisal/-a:Stric je že 40 let avtomehanik, bil je tudi klepar in ličar...
Ko sem odstranjeval stranske letvice, ki so bile prilepljene, mi je na laku ostalo nekaj "popastih" flekov. Z bratrancem sva se j€b@l@, da bi dobila tisto dol in nikakor ni šlo. Pride stric in reče, da naj z nitrom podrgneva. "Si znorel, to bo šel lak dol." 10min naju je prepričeval, da ni panike in da ne bo nič narobe. Ni mu naju uspelo prepričat. Ko sva se za par sekund odmaknila od avtomobila, je vzel krpo, jo prepojil z nitrom in potegnil po laku. Solze so mi stopile na oči. Neboste verjeli, lak je še vedno intakten, na enak način sem odrtanil tudi napise na zadnji haubi - še vesno ni nikakršnih sledi o skodovalni naravi nitra...
M4rko je napisal/-a:jaoooo....sem dal zadnjo značko dol nastalo je pa sledeče... Obdelano v slikarju, tako da si predstavljaje, kot da tiste značke ni :P
http://www.mobisux.com/album/uploads/38401/lukna1.JPG
Torej, s čim nej zaflikam te luknce?
M4rko je napisal/-a:mislim da bom kar zakital, kakor si dejal...vendar a bom moral cel pleh pobarvat? To me mal skrbi? Ker če je to potrebno bom pol raj počakal če ga bom slučajno km butnu, da bom vse skp naredu :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov