Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Sr feb 11, 2004 4:49 pm

pina` je napisal/-a:Tak je...bliža se 1.5. in z njim vsa ta "panika"....že en čas se je govoril, da morjo met spojlerji, podalški, izp.lonci, fedre, večje dimenzije feltn, temnjena stekla itd. račune ,certifikate, strokovno vgradnjo, ampak nben tega ni resno jemal.
Fora vsega tega po moje je, da hočjo da, "home made" proizvajalci na črno propadejo.

:con

No se nebi smel lih smejat, ampak nekateri dajajo take nemogoce stvari na avte al pa naredijo sam tko da je krneki narejeno, da mi kr slabo rata!

Upam da drzi naslednja zadeva: po 1.5. naj ne bi bilo vec homologacij na LPP-ju, ker "naj" vse to prevzeli pooblaščeni prodajalci neke avtomobilske hise.
baje tudi za gume se ne bo vec mogoce zmisljevat dimenzije ampak bo imel prodajalec seznam dovoljenih dimenzij gum in felten in drugega ne bo mogoce gor dat.

bomo vidli je rekel slep
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Pe feb 13, 2004 12:15 am

mazda-mx3 je napisal/-a:
pina` je napisal/-a:Tak je...bliža se 1.5. in z njim vsa ta "panika"....že en čas se je govoril, da morjo met spojlerji, podalški, izp.lonci, fedre, večje dimenzije feltn, temnjena stekla itd. račune ,certifikate, strokovno vgradnjo, ampak nben tega ni resno jemal.
Fora vsega tega po moje je, da hočjo da, "home made" proizvajalci na črno propadejo.

No se nebi smel lih smejat, ampak nekateri dajajo take nemogoce stvari na avte al pa naredijo sam tko da je krneki narejeno, da mi kr slabo rata!

Upam da drzi naslednja zadeva: po 1.5. naj ne bi bilo vec homologacij na LPP-ju, ker "naj" vse to prevzeli pooblaščeni prodajalci neke avtomobilske hise.
baje tudi za gume se ne bo vec mogoce zmisljevat dimenzije ampak bo imel prodajalec seznam dovoljenih dimenzij gum in felten in drugega ne bo mogoce gor dat.

bomo vidli je rekel slep

Vse bolj in bolj nas omejujejo. Na 1000 in en način. Demokracija na svojem višku. :ne
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Pe feb 13, 2004 7:38 am

Tilen je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:

bomo vidli je rekel slep

Vse bolj in bolj nas omejujejo. Na 1000 in en način. Demokracija na svojem višku. :ne

Ma kdo te omejuje?
V trgovini lahko kupis kar ti pase za tvoj avto....a ni res?
Če delaš sam, pa se lahko zgodi, da je izdelek tako diletantsko narejen (kvalitativno govorimo) da je lahko al pretrd, al premehek, lahko poči pri visokih hitrostih, pade z avta.........tako da ti ne moreš jamčit za tisto kar narediš sam doma, ena firma pa lahko jamči za svoj izdelek.

Vem da se slisi kruto, ampak dejansko je res tako. Stvari se ne dela napol in ti doma ne veš če si jo naredil napol al ne.. ;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe feb 13, 2004 3:28 pm

Daj mazda lepo te prosim usak spojler bo zdrzo do 150km/h!
Za ferarija pa dvomim da si bo dal kdo homemailde delat :D
falus slovenija sam kes bi v blagajno vlekla rada!
Skapirali so da smo slovenci obstali kr obsedeni z temi zadevami in to bojo ocitno fajn izkoristili!
LP

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Pe feb 13, 2004 9:52 pm

mazda-mx3 je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:
mazda-mx3 je napisal/-a:

bomo vidli je rekel slep

Ma kdo te omejuje?
V trgovini lahko kupis kar ti pase za tvoj avto....a ni res?
Če delaš sam, pa se lahko zgodi, da je izdelek tako diletantsko narejen (kvalitativno govorimo) da je lahko al pretrd, al premehek, lahko poči pri visokih hitrostih, pade z avta.........tako da ti ne moreš jamčit za tisto kar narediš sam doma, ena firma pa lahko jamči za svoj izdelek.

Vem da se slisi kruto, ampak dejansko je res tako. Stvari se ne dela napol in ti doma ne veš če si jo naredil napol al ne.. ;)

Mislim halo :roll: pa povrh vsega še strokovna montaža :arrow: kot da ne znamo dveh šraufov zategnt.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov