NeRo je napisal/-a:Kje kupljeno in za koliko denarja?
se mi zdi, da je to že napisal

damjan je napisal/-a:no evo vam obljubljenih slik.diski so res lepi na pogled videli pa bomo kako se bodo obnesli ne cesti(glede na ceno in znamko bo moglo bit kar hudo.pokomentirajte kaj.
IN NE TO NI SKLOPKA AMPAK ZAVORNI DISKI(ZA PUGIJA)
pugi405 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:offtopic:ja jst bi pa prodal OKROGL ŠUBLER ZA ŠRAUŠTUK..
DJ NE MI TEME SMETIT LEPO PROSIM......
![]()
![]()
LOL, a ti sploh veš kaj je sarcasm detector![]()
![]()
![]()
?
Pa brez zamere..... :P
Pugi je napisal/-a:Smeks, se mi zdi, da naja noben ne zastop. Človk s posebnimi potrebami v današnjem svetu težko najde ljudi, ki so pripravljeni pomagat.
A mi kdo proda športno sklopko premera 362mm a noben akva zdj??? Js rabm, k je že znucana! Na 4 šraufe, čene mo pa kj zvrtal. Js tud hočem sanje uresničet noooo!
damjan je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:offtopic:ja jst bi pa prodal OKROGL ŠUBLER ZA ŠRAUŠTUK..
DJ NE MI TEME SMETIT LEPO PROSIM......
![]()
![]()
LOL, a ti sploh veš kaj je sarcasm detector![]()
![]()
![]()
?
Pa brez zamere..... :P
sej se hecam.....
ti k si tko bliz doma bi lahk kdaj na kakšntle v črnomelj vletu a kaj praviš
Pugi je napisal/-a:Aja, moje sanje so lahko navrtane, razmak met luknam pa 4x108 čeneu pokov! Se opravičujem k smetim temo, samo k ste kle lih strokovnaki za sklopke.
Pugi je napisal/-a:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
smetite temoooo!!:D
Bom zdj pravilno napisal...
A mi ker od vas drkačev lahko proda kake diske za mojega pugeca za spredaj - mislm da je 360mm, morem pogledat, 4x108. Drugač jih nameravam od EBCja vzet, samo so 50 konkretnih.
Najlepša vam dala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov