Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po feb 07, 2005 10:13 am

ziga24 je napisal/-a:hmmmm. Verjetno imaš prav, ampak zakaj pa lahko potem govorimo o vseh trgovinah, sp.-jih.... njega pa nebi smeli omenjat?
Tudi sam nisem vedel kje bi lahko našel nekoga, ki bo preoblekel volan brez zaključkov in sem brskal po forumu in našel vse njegove podatke. Marsikdo ti ne odpiše nazaj in pol si lahko samo misliš kdo je ta XXX, če ne dobiš odgovora!

stari,
e poznaa modela osebno je vse ok!drgac pa mislim da bi ae sam on hotel da se ne omenja ime v forumu ,vsaj pod PM!!! 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 07, 2005 10:14 am

Alo Strup :D , dej PM-ji me pa napiš tel od tipa ,pa kje se nahaja :D

pa danke --- > te majo rade :D
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po feb 07, 2005 12:41 pm

killah bee je napisal/-a:Alo Strup :D , dej PM-ji me pa napiš tel od tipa ,pa kje se nahaja :D

pa danke --- > te majo rade :D

neko je dobio PM-s :lol:

air base
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a air base Sr feb 09, 2005 2:41 am

INFINITI je napisal/-a:do sedaj sem najbolj profi varijante videl pri industrija usnja vrhnika - tam pa res razturajo sedeže in notranjosti v usnju

A si že sploh kej druzga vidu razen IUV-ja? A sploh veš na čem sediš če daš njim delat?
A sploh veš kako "diši" not u avtu po njihovi obdelavi, še posebej polet k se v avtu
segreje na 80 stupin? Ne? Pozanimi se!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Sr feb 09, 2005 2:57 am

a ni airbase pa IUV isti smorn?

vsaj tko se spomnim da mi je enkrat razlagal Setina, k je oblacu mojga bravota (+ ostalih 24), na katerih pise Airbase ob strani..

:?:

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Sr feb 09, 2005 10:14 am

Šetina naredi zelo kvalitetno, samo je pa tudi kar drago...

Za mojega je reku komplet (zadnja klop+sprednji sedeži+tapete) okrog 220k! Vse komplet usnje...
Kar se mi zdi kar precej :?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr feb 09, 2005 10:29 am

Če se govori o "izdelavi notranjosti" v debati se lahko napišejo vsi, ki to storitev opravljajo (ime, firma, kontaktni podatki). Ne sme pa se reklamirat npr. večkrat v eni debati, podpisu, kot slika, ipd... konec koncev smo tu zato, da si med sabo pomagamo in seveda naredimo "reklamo" /brezplačno/ tistemu, ki nam je dobro naredil kakšno stvar.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

air base
Nov uporabnik

Napisal/-a air base Sr feb 09, 2005 11:51 am

Serđo™ je napisal/-a:a ni airbase pa IUV isti smorn?

vsaj tko se spomnim da mi je enkrat razlagal Setina, k je oblacu mojga bravota (+ ostalih 24), na katerih pise Airbase ob strani..

:?:

Ne prjatu, to ni isto! IUV dela samo iz svojega svinskega usnja, AIR BASE pa dela le iz kvalitetnih materjalov(goveja avtotapetniška napa ali pa ALCANTARA), zato je na žalost mal draži je pa garantirana kvaliteta.Posluš drugič dobr Setino, on se zihr ni zmotu ker se je pr AIR BASE nauču tega posla.

Uporabniški avatar
soliver
Nov uporabnik

Napisal/-a soliver Sr feb 09, 2005 12:40 pm

Ja lahko potrdim da AIR BASE dela res kvalitetno in iz kalitetnimi materjali, ker sem pred dvema mesecima kupil njegov Audi A3, ki ima to usnje notri z vštikanim znakom AIR BASE in lahko rečem da je narejeno tako kot v tovarni. Vprašal sem ga tudi koliko $$$ pride če pretepicira tak avto in cena je kar presegla 300 000 Sit. :shock: :shock:

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Sr feb 09, 2005 1:22 pm

Kake BUČE tu berem!
IUV ne izdeluje več avtoprevlek, ker je ta program opustil oziroma predal v privatno podjetje, ki deluje v stavbi IUV.
To, da imaš na izbira samo svinjsko usnje, so buče, ker mama pozna direktorja osebno in vem, da ti sešijejo tudi iz blaga, če vaša pedantnost tako želi...
Velja samo ena omejitev -> kolikor denarja, toliko muzike. Vem ker imam v sobi vrečo za sedet, ki je iz avtomobilske mape in je usnje kar drag (3x cena običajnega).
Moj preoblečen volan je namreč v govejem.

Hecno pa je, da v tej temi na veliko hvalite privatnike, ki pa usnje verjetno nabavljajo ravno v IUV. :)
Lahko preverim, ker mama dela v skladišču.

P.S.
Originalne Audijeve prevleke se delajo v tej firmi, pa dvomim da poleti kaj smrdi...

Včasih se je oddelek imenoval Avtogalanterija IUV, zdaj pa ne vem točno.
Se bom doma pozanimal in napisal kontakt. Pa se pozanimajte, če koga zanima.
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

air base
Nov uporabnik

Napisal/-a air base Če feb 10, 2005 5:28 pm

[quote="zombi"]Kake BUČE tu berem!
IUV ne izdeluje več avtoprevlek, ker je ta program opustil oziroma predal v privatno podjetje, ki deluje v stavbi IUV.
To, da imaš na izbira samo svinjsko usnje, so buče, ker mama pozna direktorja osebno in vem, da ti sešijejo tudi iz blaga, če vaša pedantnost tako želi...
Velja samo ena omejitev -> kolikor denarja, toliko muzike. Vem ker imam v sobi vrečo za sedet, ki je iz avtomobilske mape in je usnje kar drag (3x cena običajnega).
Moj preoblečen volan je namreč v govejem.

Hecno pa je, da v tej temi na veliko hvalite privatnike, ki pa usnje verjetno nabavljajo ravno v IUV. :)
Lahko preverim, ker mama dela v skladišču.

P.S.
Originalne Audijeve prevleke se delajo v tej firmi, pa dvomim da poleti kaj smrdi...

KOLEGA tko je to če veš na pol.To da IUV dela iz blaga, verjetno tudi.Res se mi zdi da so se neki reformiral ampak ne vem točn.Sprejmem kritko.Tista vreča je iz avtomobilskega usnja, vendar pa je koža svinska.Vse avtomobilske tovarne po svetu
vgrajujejo v svoja vozila usnje iz goveje kože.Tudi AUDI(original AUDIjeva navodila za vzdrževanje usnjenega oblazinjenja, kjer jasno piše).To da je Audi vgrajeval svinjsko kožo iz IUV drži delno.Poizkusil je pa se ni obneslo.(Preverjena informacija iz tovarne PREVENT kjer šivajo meddrugim tudi za AUDI).AIR BASE ne šiva iz blaga!Samo goveje avtotapetniško usnje ali pa microfibr ALCANTARA.Usnje kupuje v Nemčiji in Italiji.Proti svinski koži nimam nič, je v redu za druge namene.Moje mnenje pa je,
da se v avtu ne obnaša najbolje.(To, da poleti smrdi pa je žal res.)O delu samem
kar se tiče IUV in oblačenja vozil, pa vse dobro.Vsi ki to počnemo profesionalno se trudimo in delamo v dobro zadovoljnih strank, države katera od tega tudi nekaj vzame in pa nas samih, saj nam je to kruh.O fušarjih, za male "pare", kateri podirajo
vsa merila za vrednotenje strokovnega dela, da o kvaliteti in jamstvu ne govorim pa nimam besed. Pa brez zamere!

Uporabniški avatar
Naio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Naio Ne mar 20, 2005 9:48 am

Jaz mislim,da bi se sky lahk dal malo naluknat...tko ko je usnje,pa bi lahko tud tisto dihalo,seveda bi se cena dvignil,vsaj po moje...!

me pa tud zanima,da bi si amraturko dal v bel sky...

LP

:D
Cuore Sportivo
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov