[quote="zombi"]Kake BUČE tu berem!
IUV ne izdeluje več avtoprevlek, ker je ta program opustil oziroma predal v privatno podjetje, ki deluje v stavbi IUV.
To, da imaš na izbira samo svinjsko usnje, so buče, ker mama pozna direktorja osebno in vem, da ti sešijejo tudi iz blaga, če vaša pedantnost tako želi...
Velja samo ena omejitev -> kolikor denarja, toliko muzike. Vem ker imam v sobi vrečo za sedet, ki je iz avtomobilske mape in je usnje kar drag (3x cena običajnega).
Moj preoblečen volan je namreč v govejem.
Hecno pa je, da v tej temi na veliko hvalite privatnike, ki pa usnje verjetno nabavljajo ravno v IUV.
Lahko preverim, ker mama dela v skladišču.
P.S.
Originalne Audijeve prevleke se delajo v tej firmi, pa dvomim da poleti kaj smrdi...
KOLEGA tko je to če veš na pol.To da IUV dela iz blaga, verjetno tudi.Res se mi zdi da so se neki reformiral ampak ne vem točn.Sprejmem kritko.Tista vreča je iz avtomobilskega usnja, vendar pa je koža svinska.Vse avtomobilske tovarne po svetu
vgrajujejo v svoja vozila usnje iz goveje kože.Tudi AUDI(original AUDIjeva navodila za vzdrževanje usnjenega oblazinjenja, kjer jasno piše).To da je Audi vgrajeval svinjsko kožo iz IUV drži delno.Poizkusil je pa se ni obneslo.(Preverjena informacija iz tovarne PREVENT kjer šivajo meddrugim tudi za AUDI).AIR BASE ne šiva iz blaga!Samo goveje avtotapetniško usnje ali pa microfibr ALCANTARA.Usnje kupuje v Nemčiji in Italiji.Proti svinski koži nimam nič, je v redu za druge namene.Moje mnenje pa je,
da se v avtu ne obnaša najbolje.(To, da poleti smrdi pa je žal res.)O delu samem
kar se tiče IUV in oblačenja vozil, pa vse dobro.Vsi ki to počnemo profesionalno se trudimo in delamo v dobro zadovoljnih strank, države katera od tega tudi nekaj vzame in pa nas samih, saj nam je to kruh.O fušarjih, za male "pare", kateri podirajo
vsa merila za vrednotenje strokovnega dela, da o kvaliteti in jamstvu ne govorim pa nimam besed. Pa brez zamere!