JAZ SEM MEL NA TWINGOTU 130 CM RDEČE NEONKE NA STRANI. KER PA MAM AVTO SPUŠČEN SEM NASEDEL IN JIH ZLOMIL. SEDAJ PA SI DELAM NOV KOMPLET IZ ŽELEZNIH PROFILOV SAMO KRAJŠE 75 CM. ZA ZAŠČITO BOM PA DAL PLEKSI.
ej zivic_matej sam tele tvoje neonke so ful vlke, jst jih še nism montiru, a sploh pridejo pod prag, k ni najbolj d je neonka najnižja točka, pa š čim in kako si jih ti pršraufu
Ker avto maš ti(da si bom lohka predstavlu)
Montiram ga ponavad za un rob, k ga maš spodi.
Prišraufa se pa z šraufki Na luči(1.5cm je roba) in tam zvrtaj lukno pol pa prišraufaš kak ti bo najlažje.
Če maš pa plastične pragove in misliš da je prazn spodi, bi blo fino če bi jih dal V pragove(sam bi mogu videt)
Vem noben kontakt s tlemi ni dober, če bo luč bo to še najcenej.
Na megana je pa en model že šraufu, pa ni mel niti plastičnih pragov, s strani je ohišje pobarval na črno in se sploh nč ni vidl(dobr če veš zaka se gre pol vidiš).
Ka tebi pragovi u bistvu sam prekrivajo spodnji prag, tak da pol ni lukne?
Kolker se mi zdi bi se moglo dat fino skrit za plastiko.
cresh je napisal/-a:avto je reno megan, ja pa mam plastične pragove sam sm zadnč gledu pod avto pa mislm d jih v pragove ne bom mogu spravt, je premejhna lukna
Jaz jih imam trenutno odspredaj in odzadaj!
Jaz bi ti priporočal če bi jih dal malo bolj noter, torej malo bolj naprej od pragov, ker se ti bodo preveč vidle! Mogoče kakih 10 cm bolj noter od pragov!
Ja sej če ma pragove, pol se jih itak ne bo vidl.
Moj kolega jih ma na popolnoma nepredelani hondi civic, za unem robom k je spodi, ohišje v črnem, pa se sploh ne vidi
hja včeri smo na montiral neonke(zahvalu bi se Damjanu k mi jih je namontiru)
Ja zdej v prag niso šle so pa skrite za pragovi razen tm na sred k se prag mal zoža(pa pol spet pošir), tm se jih mal vid, u zadi sm jih dal na eno štango ni čist na koncu tm ni blo placa, brez težav je pa šlo spredi. Vse kable smo dobr skril, pretvornike smo jih kumi stlačel v škatlo. Sam svet pa hudu, hudu, res k F&F une hondice z zelenimi neonkami, slikce bodo kmalu, najbrž po Kopru.
V prometu so uradno prepovedane, sam to je spet relativno, ker se samo nanašajo na zakon ki pravi da na avtu ne sme biti nehomologiranih zadev, pa smo spet tam.
Mene so že ustavl z prižganimi pa so se jim očitno dopadle, pa ni reku niti besedice.... sam to pri nas.
Matej vsaka čast...dans si jih namontiru gor mojmu najbolšemu frendu na Golfa 4 (modrega TDI) in ful dobro pridejo modre neonke gor...
v kratkem pridema še z mojim meganom dol...sj veš zakaj