Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
primzy69
Nov uporabnik

Napisal/-a primzy69 Pe apr 29, 2005 9:55 pm

BlackWind je napisal/-a:no pa poglejmo mal na propustnost svetlobe:
stranske morajo prepuscati 78% svetlobe
zadnja stranska in zadnje steklo pa 65 % svetlobe?! tko so meni povedali!
zdej pa povejte vi, kako so vam povedali, ce ste kje sprasevali?
ker jest mam zadnje in zadnje stranske z 56% propustnosti in sprednje stransek z 85%,
a to kej komplicirajo?
Lp

ej zakwa pa sploh morjo stranska karkol svetlobe prepuščat? kwa pa twingoti od elektro ljubljana k majo uzadi uso šipo polimano oz. je sploh ni ???

Uporabniški avatar
primzy69
Nov uporabnik

Napisal/-a primzy69 So apr 30, 2005 12:35 pm

hočm rečt zadja stranska od twingota

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So apr 30, 2005 12:44 pm

primzy69 je napisal/-a:hočm rečt zadja stranska od twingota

tovorno vozilo??
odvisn kot kaj je registriran in kaj ma homologiran
sej lahk ti tud šipe zadne vn zmečeš in daš not pleh, sam boš mogu ga kot tovorno vozilo regitrirat
podpis

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie So apr 30, 2005 3:48 pm

maddog je napisal/-a:
noobie je napisal/-a:Js grem drug teden homologirat na RTI šipe, feltne pa zadnje luči.
Vse skupaj 33.000 sit!!!???
Bom povedal, če kaj merijo tam

zakaj pa hois na rti, ce bi dal na lppju za to 16k ?

To pa zato, ker na LPP imajo pištolco za mert prepustnosti svetlobe :bonk
Verjetno se ti svita...
Bomo uštimal, da bo vse ql
Zadnjič spremenil noobie, dne Po maj 16, 2005 11:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Be happy

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne maj 01, 2005 7:33 pm

hm, ja upam da nebojo kaj jebali ko grem jas ... cakam na poziv :)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind To maj 03, 2005 11:17 am

primzy69 je napisal/-a:ej zakwa pa sploh morjo stranska karkol svetlobe prepuščat? kwa pa twingoti od elektro ljubljana k majo uzadi uso šipo polimano oz. je sploh ni ???

hja to so pa sluzbeni avti :) jao
ker se bodo pol na firmo izgovarjali ali pa jim krofkoti sploh ne bodo tezil!
ja lahko pa da je namembnost vozila drugacna in da ima pritljazni prostor prirejen za prevoz opreme oz. tovora...tko kot kaki kangoo/ji... kaj ves...
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind To maj 03, 2005 11:21 am

noobie je napisal/-a:To pa zato, ker na LPP imajo pištolco za mert prepustnosti svetlobe :bonk
Verjetno se ti svita...

hja meni so merili...amapak so mi rekl da nam tega komu govoril :) :lol:
newem kaj je fora da ne bi smel povedati...
a ne smejo mert al kaj...zakaj imajo pa potem merilnik tam :)
Lp

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Če maj 05, 2005 2:00 pm

BlackWind je napisal/-a:
noobie je napisal/-a:To pa zato, ker na LPP imajo pištolco za mert prepustnosti svetlobe :bonk
Verjetno se ti svita...

hja meni so merili...amapak so mi rekl da nam tega komu govoril :) :lol:
newem kaj je fora da ne bi smel povedati...
a ne smejo mert al kaj...zakaj imajo pa potem merilnik tam :)
Lp

Ja točno tako je kot pravite! Jas sem bil dons pri FARMELU v Noven mestu, in mi je povedal enako; da sprednjih stranskih šip ne temnijo več ker na LPP ne dajo homolomo! :roll: :cry: :twisted:
Mi lahko pove kdo, kam naj grem temnit šipe, pa da mi bo še zraven uredil homolomo! :cry:
Slišal sem da naj bi obstajal eden v MB, ki ti šipe zatemni in sam ured homolomo, tako da sploh ne rabiš it na LPP!! A MOGOČE KATER VE KDO JE TO!!!! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 05, 2005 4:09 pm

sprednih šip se ne da več temnit?! A je to res al ni? wtf?! Prosm rečte da ni res..

lp
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če maj 05, 2005 4:53 pm

eclipse_R je napisal/-a:sprednih šip se ne da več temnit?! A je to res al ni? wtf?! Prosm rečte da ni res..

lp

Kwa je z vami itak se jih da nc se bat eclipse....sej se ni cez noc zakon spremenil no :!:
vse se da samo po predpisih mora biti ane...torej zgleda se bo treba bolje drzati tistih % in s tem upostevat da so ponavadi stekla ze serijsko malo zatemnjena...tko da bo mogla biti svetlejsa folija, da ne bo merilni instrument prevec pokazal ;) to je to...
ce pa en privatnik kao noce temnit no to je pa cudn da ne bi hotu biznisa imet...ali pa nimajo taksnih folij vec odtencnih ;) lahko pa da so prevec temnili in je blo prevec folka z pretemnimi sipami na LPP in so jih LPP-jevci pac diskvalificiral iz igre ;) kle lohka do ju3 ugibamo ;) tko da sklep: ce je po zakonu dovoljeno, potem pac je :!:
ce se je pa zakon spremenil cez noc :?: :oops: pa ne bi vedu...
Lp

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Če maj 05, 2005 5:26 pm

Me zanima,če so oni avtobusi v mb homoligirani,ko majo šipe polepljene z reklamami! Če je že kdo videl,vem o čem govorim.Po celi strani avtobusa je reklama za Dalmacijo in to tudi po šipah...po celi strani!
Tjo kak bi rad vido njihov homoligacijski kartonček! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če maj 05, 2005 5:32 pm

Torti je napisal/-a:Me zanima,če so oni avtobusi v mb homoligirani,ko majo šipe polepljene z reklamami! Če je že kdo videl,vem o čem govorim.Po celi strani avtobusa je reklama za Dalmacijo in to tudi po šipah...po celi strani!

Sej ni fora LPP itak samo izvajajo zakon tko kt polcaji ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 05, 2005 5:36 pm

BlackWind je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:sprednih šip se ne da več temnit?! A je to res al ni? wtf?! Prosm rečte da ni res..

lp

Kwa je z vami itak se jih da nc se bat eclipse....sej se ni cez noc zakon spremenil no :!:
vse se da samo po predpisih mora biti ane...torej zgleda se bo treba bolje drzati tistih % in s tem upostevat da so ponavadi stekla ze serijsko malo zatemnjena...tko da bo mogla biti svetlejsa folija, da ne bo merilni instrument prevec pokazal ;) to je to...
ce pa en privatnik kao noce temnit no to je pa cudn da ne bi hotu biznisa imet...ali pa nimajo taksnih folij vec odtencnih ;) lahko pa da so prevec temnili in je blo prevec folka z pretemnimi sipami na LPP in so jih LPP-jevci pac diskvalificiral iz igre ;) kle lohka do ju3 ugibamo ;) tko da sklep: ce je po zakonu dovoljeno, potem pac je :!:
Lp

OK :D ampk bom useen kr hitr teku zatemnit, da ne bojo res kej tazga sprejel :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če maj 05, 2005 5:53 pm

Torti je napisal/-a:Me zanima,če so oni avtobusi v mb homoligirani,ko majo šipe polepljene z reklamami! Če je že kdo videl,vem o čem govorim.Po celi strani avtobusa je reklama za Dalmacijo in to tudi po šipah...po celi strani!

jafakno :roll: pa gasilci majo lojtro na strehi, pa resilc ma postlo namest zadnih zicev :shock:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Če maj 05, 2005 6:28 pm

HeP][MeN je napisal/-a:

jafakno :roll: pa gasilci majo lojtro na strehi, pa resilc ma postlo namest zadnih zicev :shock:

sam res ejjj toplo vodo odkrivamo nooooooo :lol: :lol: :lol: ;)

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Napisal/-a puhko Če maj 05, 2005 10:02 pm

lenivec je napisal/-a:

saj policaji tut nimajo homologiranih mrežic preko luči na kombijih...

Zdaj si pa butnil v temo!!! :D :roll: Policijsko vozilo ima v prometnem dovoljenju napisano,, da je SPECIJALNO VOZILO!!! In je vse homologirano!! :shock:
Kot vidim ti nisi slišal za tisti afero z Focosi na katerih za nianso ni ustrezala barva modre luči in so nato mogli na 1000 kom avtov menjat modre lučke!!!! :lol: 8) 8)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če maj 05, 2005 10:08 pm

puhko je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:

saj policaji tut nimajo homologiranih mrežic preko luči na kombijih...

Zdaj si pa butnil v temo!!! :D :roll: Policijsko vozilo ima v prometnem dovoljenju napisano,, da je SPECIJALNO VOZILO!!! In je vse homologirano!! :shock:
Kot vidim ti nisi slišal za tisti afero z Focosi na katerih za nianso ni ustrezala barva modre luči in so nato mogli na 1000 kom avtov menjat modre lučke!!!! :lol: 8) 8)

lučke niso mele homologacije

drgač je pa res, da so rešilci ipd. registrirani kot specialna vozila inje vse na njih homologirano
podpis

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Napisal/-a puhko Če maj 05, 2005 10:20 pm

BlackWind je napisal/-a:

lp

Lp

Kwa je z vami!!! :roll: Ja žalosno ampak resnično! bil sem 1uro pri možakarju v trgovini in mi je rekel, da ima Clio 2-3% že tovarniško zatemnjene šipe! :cry:
Pol pa mi je pokazal primerjalne vzorce folije nemškega proizvajalca in videl sem folijo za katero je proizvajalec napisal da zadrži 10% svetlobe :shock: ,kulk je tud dovoljeno!
Verjamete ali ne, to je bla čist-čist prozirna folija!! :shock: :oops: In je rekel, da je enako, kot če ne bi dal gor nič; kar sem se na lastne oči tud prepričal!!! :evil:

Ne vem kar naj nardim ali naj grem k LEŠNIKU, ali pa ma mogoče kater med vami kako drogo varianto :?: :idea:

Uporabniški avatar
Zupo
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Zupo Če maj 05, 2005 10:37 pm

Razlika JE!
Poglej mal v mojo temo: Opel Corsa C in vse kar paše zraven (v podforumu Galerija) pa boš vidu.

Če od strani pogledaš vidš da šipa ni več "modra" ampak ma črn odtenek. In to je tist k ful polepša celo zadevo 8)
What we do in life, echoes in eternity....
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov