Kemični je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a: Ce ze kj delas na avtu delas z okusom sam ce smo ze pr spojlrih da nepozabmo da majo neko vlogo. Sam ker vs vecina to popa na 1.2 mlincke nima veze ane. LP PiLLLe
hmm...a mi lahko to prosim razlozis?....kolko mores met motor in s kako hitrostjo se mores peljat da bo spojler mel res kako vlogo?...pomojem tud ce gres ti 130 cez kak ovinek, dvomim da te bo spojler prilepu na asvalt.....no js mislim tko....zdaj ce je kod ki je kej preracunaval kaka sila nastane na spojler pri doloceni hitrosti in kolko te to pritisne na tla....vsaka mu cast

Se strinjam.
Pa tuki je še druga stvar. Eni pač nimamo 200.000 jurjov na mesc plače oz. bogatega ateka, da bom pol lahk vsako leto registriral 150 KM mašino, pa se pol še v styling spusto.

Zato pa rajš kupmo šibkejšo različico, ki jo pol še mal postajlamo in to je to.
Govorim pa čist nasplošno, da ne bi kdo bil prizadet. Pa brez zamere
LP
Aja kako pa jst lahk? pa tut nimam nc kesa? PA usakic k grem vn zagonm 5k za benz? Ne mi tle jokat da ni kesa. KES JE SAM TREBA JE DELAT ne pa da se pogovarjam s tipsonom k mu doma 3je kamioni lezijo in v njegovi vas je 15 takih k bi lahk sli vozt pa nocejo. Lepo prosm vecina vs je razvajenih.
@Dariooo: ni fora v tem da moras zdj met konje. Fora je v tem da folk to kr mece gor na 1.2 mlincke k usi vemo da negrejo. Ce je tko po tvojm zakaj pol popat na imprezo wrx kar kol sj itk nimas kje it cez ovink 130?!?!?
Aja pa glede sile k nastane: Mogoce si slisu za tiste stresne nosilce pa kaj je z njimi na avtocest? No stvar je taka nemors pridt do koncne ker zvizga okol njih torej ustvarjajo drag po slovensk zavirajo avto ker niso aerodinamicne oblike. Ta spojlr od carzone pa kokr kol obrns ni aerodinamcn.
Lp PiLLLe