Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe maj 13, 2005 5:33 pm

Speedfighter je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:tole postaja zabavni kotiček...na treh straneh je bolj malo pametnih odgovorov, zato predlagam zaklep teme...

LP

:D Sej kej dost se ne da o homologaciji sharka povedat... :P

Točn tko. Da se povedat eno stran: da / ne, izkusnje, itd. Ni pa potrebno met pol še 2 strani oslarij. Ni cudn da se pol vse po vrsti zaklepa pa da je ena tema k jo pr Iskanju končno najdeš neuporabna.
:P

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane Pe maj 13, 2005 5:49 pm

saj sem jaz samo uprasal ce ima kdo tuv!!!! :g:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe maj 13, 2005 6:59 pm

djstane je napisal/-a:saj sem jaz samo uprasal ce ima kdo tuv!!!! :g:

hehe nisi ti nč kriv...ostali smo se po nepotrebnem razpričal...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Ne avg 14, 2005 10:01 pm

Jz mam SHARKA, ne rabiš HOMO, konc debate! :twisted:
In love with Eleanor ;)

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po avg 15, 2005 11:49 am

Jaz ko sem kupu shark pri Fazerju mi je dal tudi certifikat za homologacijo ;) .
Tak da ko bom šel zdej še par stvari homologirat me nebo nč več stalo če bom zraven homologiral še shark-ija in bom mel mir pred zateženimi kapsi :evil: !

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po avg 15, 2005 12:15 pm

ja da naute res šli šarkija homolugirat dej no dej

sam fantje jst sm razmišlu (mal off topic) kaj pa kadar so poroke a morš un venčk spredi na haubi tut homologirat pa une mašnce faaaaak :-P :P :twisted: :DDD :EE
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po avg 15, 2005 1:11 pm

Tema je popucana raznih bedarij in dišečk,tak ,da se zadržte takih komentarjev,ker bodo padale titule nad avatarjem 8)

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Po avg 15, 2005 11:45 pm

Ta shark fin je antena, ce se ne motim. Kje je pa to mogoce kupit in koliko stane? Sprejem je boljsi od originalne antene?
Radio nekam slabo "vlece" in bi poskusil s tem.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To avg 16, 2005 6:15 pm

Tinal je napisal/-a:Jz mam SHARKA, ne rabiš HOMO, konc debate! :twisted:

Posod mi avto za en dan, pa ti ga prpeljem nazaj brez tablic. Jst sm magnet za krofe in me bojo kmal pofookal :lol: (še v nemčiji včer nism mel miru in so me ustavl (kao zato ker ni vidu nč notr v avto od zadej) - pol pa še razlagat, zakaj ni tablce spredi :P )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal To avg 16, 2005 6:25 pm

A govor teče o tem, ali o čem drugem????? :?
Priponke
DSC00670.JPG
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To avg 16, 2005 6:27 pm

o temle :vc

Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To avg 16, 2005 6:29 pm

Tinal je napisal/-a:A govor teče o tem, ali o čem drugem????? :?

O tem in vsem ostalim podobnim bananam na strehi :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To avg 16, 2005 6:53 pm

Fantje dolker ne bo zakona o homologaciji, jaz na avtu ne bom homologiral nic! LAHKO BI VEDL DA ZAKON O HOMOLOGACIJI NE OBSTAJA (ker je obstojeci dvoumen do amena in si s tem noben ne beli glave, razen debili ki si vse homologirate in debili na LPP ju ki vam veselo stvari racunajo, mogoce tud kak zagret policaj... ampak vse skupaj nima nobene pravne podlage... tko da prosm vas no... IZ NAS SE DELAJO NORCA oz sami delate iz sebe norca...

po obstojecem zakonu bi moral homologirat vsako matico, srauf, barvo, kit, spric kit, okvirje reg tablic, tablice same, anteno, brisalce ventilce... tko da raj ne bi o tem zakonu, pa kaj je treba homologirat, sploh pa ko mi kdo omeni kak filter ali kaj podobnega dobim pike!

Vcasih ni bilo s tem nobenih problemov, pa je ze kar nekaj let isti zakon, potem pa je folk zacel homologirat okvirje tablic, pa filtre so se pa vsi spustil v to od tehnicnih do policajov ... sami ste si krivi!

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane To avg 16, 2005 6:59 pm

eni so se pa razjezili:) :twisted:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

BlueRider
Nov uporabnik

Kraj: Gornja Radgona

Napisal/-a BlueRider Sr avg 17, 2005 9:39 am

life4rave je napisal/-a:Fantje dolker ne bo zakona o homologaciji, jaz na avtu ne bom homologiral nic! LAHKO BI VEDL DA ZAKON O HOMOLOGACIJI NE OBSTAJA (ker je obstojeci dvoumen do amena in si s tem noben ne beli glave, razen debili ki si vse homologirate in debili na LPP ju ki vam veselo stvari racunajo, mogoce tud kak zagret policaj... ampak vse skupaj nima nobene pravne podlage... tko da prosm vas no... IZ NAS SE DELAJO NORCA oz sami delate iz sebe norca...

po obstojecem zakonu bi moral homologirat vsako matico, srauf, barvo, kit, spric kit, okvirje reg tablic, tablice same, anteno, brisalce ventilce... tko da raj ne bi o tem zakonu, pa kaj je treba homologirat, sploh pa ko mi kdo omeni kak filter ali kaj podobnega dobim pike!

Vcasih ni bilo s tem nobenih problemov, pa je ze kar nekaj let isti zakon, potem pa je folk zacel homologirat okvirje tablic, pa filtre so se pa vsi spustil v to od tehnicnih do policajov ... sami ste si krivi!

Kaj ti pol to pomaga, ce pa vidis, da, ce te hoce "organ" pojeb**, te bo.
Kot je bilo ze napisano, ce mas homologirano, mas mir. Drugace pa se samo po sodiscih lahko vlacis :roll:

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr avg 17, 2005 10:34 am

Ce te ze slucajno ustavi kak zagret policaj po moznosti (malinouc) ki ne ve da zakon ne obstaja oz. je dvoumen do amena, pa ce ti ze napise kazen, pac napises pritozbo na policijsko postajo s 1000 argumenti... ker na podlagi tega zakona res ne more napisati kazni! se bodo pocas navelicali jebat folk u glavo, al pa bodo premenil zakon, da bo bolj dosledn kako je s homologacijo...

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr avg 17, 2005 10:36 am

kar sem jaz pritozb napisal, mi tud ene kazni ni bilo treba placat do sedaj, pa nisem pravnik! Sam mal je treba zakone prebrat pa lukno najdit...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr avg 17, 2005 10:56 am

allmighty otkri nam te lukne :pray:

dej no k da se nam da jebat za te pritožbe skos kaj ti pa je al pa daš tistih par jurčkov pa te boli falus...
kot pa da vsakič k se usedš v avto pa pržgeš motor že gledaš če je kje kak policaj k ti bo kazn napsu pa kako boš pol ti pritožbo pisu ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr avg 17, 2005 10:58 am

He he sreči da prodajam ibizo da me nau skrbel o teh stvareh kako homolomo sharka ker tut to se bodo spomnili kot že marsikj :D:D:D sharkap zj ne gre več dol ker smo ga tko močno prlimali :D:D
kr naj se nasledn lastnik j**e z homolomo sharka ker to je pa že preveč no za tak dodatek pa s5 ni treba delat vpisa v kartonček :x
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr avg 17, 2005 10:59 am

Sam se človeku vseen zdi absurdno dajat za homologacijo sharka več kt pa za sharka samga... :? Tko da bo moj kr brez homolomo gor ostal :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost