ice je napisal/-a:Se ne bi mogel bolj strinjat... pol ti pa prjav kakšna pitschkica k išče cliota za v službo vozit "to se mi pa zdi drago", zravn pa za isto ceno ali dražje prodaja en star ata sfukanga pa čist serijskega... ga raj v grabn zapeljem, v Sloveniji je tko: k avto prodajaš je vseen:
a) si ga tedensko umival zunej in znotrej, poliral feltne, brisal prah, nkol kadil notr, nkol na dirke hodu, ga štimal...
b) se ne paziš nič, v 3 letih ga pere dež, smeti se valjajo povsod notr, kadiš, brcaš, ga obutaš na 3 konce, vse razhajkan in slabo vzdrževan
Dobu boš ISTO...
Courage™ je napisal/-a:daj ne mi o dnaru... ker samo felne pokneš gor pa je šlo pol miljona u ku!rac...
Drugače pa
spojlerija 500k
felne 500k
muzika (še negotova) 350k
fedri, pizdarije na avtu 150k
temnenje, homolomo 50k
ehhhhh...
clio (proton_freak) je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:daj ne mi o dnaru... ker samo felne pokneš gor pa je šlo pol miljona u ku!rac...
Drugače pa
spojlerija 500k
felne 500k
temnenje, homolomo 50k
ehhhhh...
Daj nehaj glumit ker si avto že porihtan kupil od Prekmurca kaj govoriš nekaj,da si sam dal gor spoljerje,blow off ventil,fedre ti si samo felne dal druge gor!
Courage™ je napisal/-a:
felne 500k
clio (proton_freak) je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:daj ne mi o dnaru... ker samo felne pokneš gor pa je šlo pol miljona u ku!rac...
Drugače pa
spojlerija 500k
felne 500k
temnenje, homolomo 50k
ehhhhh...
Daj nehaj glumit ker si avto že porihtan kupil od Prekmurca kaj govoriš nekaj,da si sam dal gor spoljerje,blow off ventil,fedre ti si samo felne dal druge gor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov