jaz bi najprej zvozil te gume, ki jih imaš(lahko zavestno malo pospešiš postopek

Cloud je napisal/-a:Še eno malenkost bi prosil.
Friziranje avta. Kjer sem kupil avto so mi rekli da hocejo (marca letos) 140k SIT in ga dajo na okoli 115KM (se mi zdi). In se leto garancije dajo. Kaj se zgodi z avtom ko se ga frizira? Trpi kej? Lahko se hitreje kej pokvari? Kako ce je še avto v garanciji?
Vuso je napisal/-a:Ne vem zakaj mu tko vsiljujete svoje mnenje pa da nej tlači 18 pa 19 col na golfa.mogoče hoče tip samo mal ušmekirat svoja golfiča da bo imel en tak zdrav videz.meni je courageov audi kar malo smešen z tistimi feltnami.ne rečem da ne zgleda brutalno ampak tako daleč jaz nebi šel.odvisno tudi od moči njegovega golfa.če je kakšen rahitičen tdi z vašimi 18 colskimi feltnami nebo šel nikamor, da ne omenjam večje možnosti da jo kje zvije,gume so celo premoženje,poraba se poveča,zgublja se na udobju,končniki,lega se ob pretiravanju poslabša...s tem da nespuščen avto s tako veliki feltnami zgleda meni osebno nagravžno.taka traktor varianta.
jaz bi najprej zvozil te gume, ki jih imaš(lahko zavestno malo pospešiš postopek),dobro premislil kaj bi rad naredil iz avta(športni videz ali nekaj bolj ekstremnega) in se pol odločiš
Torti je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Še eno malenkost bi prosil.
Friziranje avta. Kjer sem kupil avto so mi rekli da hocejo (marca letos) 140k SIT in ga dajo na okoli 115KM (se mi zdi). In se leto garancije dajo. Kaj se zgodi z avtom ko se ga frizira? Trpi kej? Lahko se hitreje kej pokvari? Kako ce je še avto v garanciji?
Jaz bom rekel,ne čipat!Kadil bo ko svija! Verjemi! Sicer ti bodo tam trdili, da ne more nič k vragu iti,ampak verjemi da to ni res.Isti motor pod večjimi obremenitvami brez kakršnih kolih posegov v mehaniko....ni good,ne?
Torti je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Še eno malenkost bi prosil.
Jaz bom rekel,ne čipat!Kadil bo ko svija! Verjemi! Sicer ti bodo tam trdili, da ne more nič k vragu iti,ampak verjemi da to ni res.Isti motor pod večjimi obremenitvami brez kakršnih kolih posegov v mehaniko....ni good,ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov