jakaracman je napisal/-a:In ne pol miljona artiklov, temveč pol miljona, ki jih po lasten izboru zagoniš v A3M ...
pohvalno

jakaracman je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:Pol miljona artiklov v a3m je nagrada.....zdej mene neki druzga zanima....a morš za nagrado pravilno odgovorit na eno vprašanje al zbrat vsa prašanja in pravilno odgovorit? Tm je mal dvoumno napisan....
Nič ni dvoumno. Preberi pravila.
In ne pol miljona artiklov, temveč pol miljona, ki jih po lasten izboru zagoniš v A3M ...
cc 206 je napisal/-a:jao to bi naj bil avto![]()
![]()
![]()
![]()
Se sosed ga je z sekiro bolsega naredo,
so bili pragi pa odbijaci bol skladni, sory no ampak
če se sprav ena kao "tuning hisa" tega delat, pričakuje
človek kaj vec. kot pa le nametano plastiko skup.
Roko na srce se vozi 100 x vec lepsih pa bolse narejenih avtov
okrog ki so si jih posamezniki delal, kot pa to
Sam res A3M se vsako leto prekasa, vedno slabse avte ma
Nasty je napisal/-a:Kaj je (bo) v resnici, vedo samo tisiti, ki so si ta pravila izmislili.
Veze in poznanstva naredijo svoje.
Zopet.
perko84 je napisal/-a:cc 206 je napisal/-a:jao to bi naj bil avto![]()
![]()
![]()
![]()
Se sosed ga je z sekiro bolsega naredo,
so bili pragi pa odbijaci bol skladni, sory no ampak
če se sprav ena kao "tuning hisa" tega delat, pričakuje
človek kaj vec. kot pa le nametano plastiko skup.
Roko na srce se vozi 100 x vec lepsih pa bolse narejenih avtov
okrog ki so si jih posamezniki delal, kot pa to
Sam res A3M se vsako leto prekasa, vedno slabse avte ma
tole sam foušija dela. bi se pa upav stavt, da si 90% od nas želi met tak avto-tud jst. sj pol se pa druzga kot kritizirat ne zna![]()
![]()
![]()
dls1 je napisal/-a:Ko berem tole mi gre malo na bru....
Moje mnenje je da vsa pohvala a3m-u da so se spravili v tak projekt in da se v Sloveniji tuning razvija. Namesto da bi mi vsi drzali skupaj in se imeli na showih fajn se tukaj na veliko pljuva in krega. Kar se tice a3m trgovine lahko recem samo slava Mateju, kajti zacel je z nule in danes v Sloveniji nekaj pomeni na tuning sceni.
Upam da se bo v Sloveniji rodilo še več takih projektov, da bomo vsi skupaj imeli kaj za pogledat.
Vem za kar nekaj zanimivih projektov, ki bodo predstavljeni na avtoshowu Grosuplje tako, da si bomo lahko cel dan malo ogledovali nove slovenske predelave.
Lep dan vam zelim!
Jaka Seles
www.seles.si
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov