VI-DE je napisal/-a:Samo ce bi kdo naflikal slike kasnega japonca ki bi imel pol manj plastike bi se že vsi zgražali in napisali 25341623krat: RIŽ!!![]()
![]()
![]()
PS: Meni ni vsec (clio). Original V6 je stroj in ga mam rajsi takega kot z 100kg dodatne plastike gor.
LP
Jurchi je napisal/-a:Pa kakšna plastika![]()
????
Nobenih zavitih linij in alu wingov itd... Tu je vse del obstoječe karoserije.....fant temu se reče wide body kit in ni plastika k jo lahko kupš pr raznih tunerjih, kao podaljški pragovi itd......edin zadnji rori pa res mal vlečejo na francosko rižoto.
Sporty je napisal/-a:Edino kar mi je sprejemljivo je havba, ker si lahko samo predstavljam kako dober je pretok zraka čez kiler! Čeprav bi sam raje naredil nekaj takega, kot je imela turbo petka maxi
... Vendar v Cliotu primerni obliki.
sporty je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:Ja pretok zraka skoz prvo havbo je pri tem cliotu, k ma zadi mašino resnično zlo pomemben faktor!
Barva je mat siva in sem že napisu, da men tut rori vlečejo na riž, drugo je pa sam
Vidiš kaj sumljivega?
LP
The heavily perforated front bumper admits air to the radiator, while the widened front wings reflect the appearance of F1 side pods, with integral air intakes to ventilate the engine compartment. The left-hand intake is also connected to the induction system and assumes the role of dynamic air intake.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov