Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi To avg 16, 2005 8:01 am

ja sej to je pomojem jasno, da je avto 3.0 V6....mene bolj zanima, če je še kaj več narjenga z mašino, podvozjem itd.........oz. če so konjčki kej na na fitnes hodil :lol:

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To avg 16, 2005 8:02 am

men je ful lep sploh k je črn :shock:

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To avg 16, 2005 9:02 am

Men zgleda tako k kinderjajc :D Ne sej se hecam...z eno besedo - brutalno! Če še kdo kje zasledi kej več podatkov, lepo prosim. Njihova stran je namreč bolj boga, ob vstopu nam želijo le lepe počitnice :jao: Pa še neki: nekaj v tem smislu bi moral A3M ali pa katerikoli druh predelovalec spravit skupaj za svoj demo car. ;)
Zadnjič spremenil Tilen, dne To avg 16, 2005 9:09 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To avg 16, 2005 9:06 am

Italijan s francoskih avtomobilom.... PRICELESS! :P
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 16, 2005 9:23 am

Tole je pa too much :shock: , sam pa hud do konca :noro ,sploh more u živo tole dobr zgledat :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 16, 2005 10:11 am

uf tale je pa hud! Ampak tisti štirje dimniki mi ne pašejo najbol skupi. Dva bi bila čisto dovolj.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To avg 16, 2005 10:47 am

metallic je napisal/-a:3.0 V6, če je stock ma 225km. ;)

a-a,255KM ma ;)
Slika

VI-DE
Nov uporabnik

Napisal/-a VI-DE To avg 16, 2005 10:50 am

Samo ce bi kdo naflikal slike kasnega japonca ki bi imel pol manj plastike bi se že vsi zgražali in napisali 25341623krat: RIŽ!! :roll: :roll: :roll:

PS: Meni ni vsec (clio). Original V6 je stroj in ga mam rajsi takega kot z 100kg dodatne plastike gor.

LP

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi To avg 16, 2005 11:08 am

VI-DE je napisal/-a:Samo ce bi kdo naflikal slike kasnega japonca ki bi imel pol manj plastike bi se že vsi zgražali in napisali 25341623krat: RIŽ!! :roll: :roll: :roll:

PS: Meni ni vsec (clio). Original V6 je stroj in ga mam rajsi takega kot z 100kg dodatne plastike gor.

LP

Pa kakšna plastika :? :? ????
Nobenih zavitih linij in alu wingov itd... Tu je vse del obstoječe karoserije.....fant temu se reče wide body kit in ni plastika k jo lahko kupš pr raznih tunerjih, kao podaljški pragovi itd......edin zadnji rori pa res mal vlečejo na francosko rižoto.

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To avg 16, 2005 12:10 pm

Jurchi je napisal/-a:Pa kakšna plastika :? :? ????
Nobenih zavitih linij in alu wingov itd... Tu je vse del obstoječe karoserije.....fant temu se reče wide body kit in ni plastika k jo lahko kupš pr raznih tunerjih, kao podaljški pragovi itd......edin zadnji rori pa res mal vlečejo na francosko rižoto.

Hm, po eni strani se strinjam s tabo... Vendar da je tole neki clean look? Daj bejži no... M3 ogledala? Spredaj skrajno levo na odbijaču kar neka brez vezna luknja, zadaj neki grozni spojlar, neke fency šmenci fake lučke, pa kr ene luknje okrogle zadaj nad izpuhi in sam bog daj da to ni tisto kar lahko sklepaš po tem... Da sta notranja dva izpuha 100% bolj zažgana kot zunanja dva :roll: . Za povrh vsega, je pa širjenje bilo narejeno očitno popolnoma brez dizajniranja... Blatniki so namreč potegnjeni ven čisto brez ideje, kot bi v photoshopu z blurom jih ven vlekel ;) .

Edino kar mi je sprejemljivo je havba, ker si lahko samo predstavljam kako dober je pretok zraka čez kiler :twisted: ! Čeprav bi sam raje naredil nekaj takega, kot je imela turbo petka maxi ;) ... Vendar v Cliotu primerni obliki.

Zaključek, avto je v zunanjosti pokvarjen :cry: !

LP

PS: nekdo je omenil da je avto lep, že samo ker je barva črna :roll: ... O bad pa kaj vam je ludi, nekaj lepih črnih avtov smo videli in je zj kar vse črno lepo :roll: . Za nemeček pa tole sploh ni črna barva. Mogoče prvi sloj daleč pod vsemi nanosi kristalov, bljak. Leska tudi ni nobenega, tako da je ali slabo štrihan, ali pa nič od tega in je mat.
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi To avg 16, 2005 12:20 pm

Sporty je napisal/-a:Edino kar mi je sprejemljivo je havba, ker si lahko samo predstavljam kako dober je pretok zraka čez kiler :twisted: ! Čeprav bi sam raje naredil nekaj takega, kot je imela turbo petka maxi ;) ... Vendar v Cliotu primerni obliki.

Ja pretok zraka skoz prvo havbo je pri tem cliotu, k ma zadi mašino resnično zlo pomemben faktor :roll: !
Barva je mat siva in sem že napisu, da men tut rori vlečejo na riž, drugo je pa sam :shock:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To avg 16, 2005 6:57 pm

Jurchi je napisal/-a:Ja pretok zraka skoz prvo havbo je pri tem cliotu, k ma zadi mašino resnično zlo pomemben faktor :roll: !
Barva je mat siva in sem že napisu, da men tut rori vlečejo na riž, drugo je pa sam :shock:

Slika

Vidiš kaj sumljivega :roll: ?

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury To avg 16, 2005 7:29 pm

VI-DE je napisal/-a:Samo ce bi kdo naflikal slike kasnega japonca ki bi imel pol manj plastike bi se že vsi zgražali in napisali 25341623krat: RIŽ!! :roll: :roll: :roll:

LP

Se strinjam, tale clio je ogaben

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To avg 16, 2005 7:35 pm

men je preveč bikast :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To avg 16, 2005 8:18 pm

sporty je napisal/-a:
Jurchi je napisal/-a:Ja pretok zraka skoz prvo havbo je pri tem cliotu, k ma zadi mašino resnično zlo pomemben faktor :roll: !

Slika

Vidiš kaj sumljivega :roll: ?

LP

Hladilnik motorja je spredaj?Lahko je pa tud da so deli nakljucno pometani po tleh....
Slika

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi To avg 16, 2005 8:38 pm

Ne, ne....sej vem, da je kiler spredi, ampak vseen si preber tole iz opisa o cliotu ...
The heavily perforated front bumper admits air to the radiator, while the widened front wings reflect the appearance of F1 side pods, with integral air intakes to ventilate the engine compartment. The left-hand intake is also connected to the induction system and assumes the role of dynamic air intake.

Če si prebereš zadnji del citata boš vidu da stranske reže opravljajo vlogo intake-a kar pomeni, da prava moč prihaja z dovodom hladnega zraka iz okolice skozi stranske reže (pod-e).

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To avg 16, 2005 8:46 pm

Je bl podobn traktorju kot avtu preveč poširjen,feltne so pa kot tankovska kolesa na T55 grdo :evil: Čez mejo dobrega okusa.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

BlueRider
Nov uporabnik

Kraj: Gornja Radgona

Napisal/-a BlueRider Sr avg 17, 2005 12:00 am

:shock:

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Sr avg 17, 2005 12:26 am

Meni je pa bolj všeč tisti bel beetle zdraven. Herbie - style.

Čisti zakon 8)
Slika

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky Sr avg 17, 2005 1:24 am

meni je lep
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov