puri je napisal/-a:zame je in bo BMW zakon!vsak ima svoje guste kajcmokaj ve kdo kje bi se se dalo dobit M3 odbijace al bo treba kupit original?LP
sicer si delno offtopic
glede odbijačov M3 style kontaktiraj uporabnika beli angel
dean007 je napisal/-a:Pr urošu bi blo vse dobro če mu nebi tist Edo barval in do konca uničil stvari.
Tuner je napisal/-a:OK, nekatere kritike so res upravičene in vsakemu sem zmeraj zadevo popravil, če z njo ni bil zadovoljen in je prišel na zaj k meni. Morate razumeti tudi, da smo bili med prvimi, ki smo začeli izdelovati iz poliestra in da se predelav avtomobilov nismo mogli učiti od nikogar. In sigurno so tisti ki so nezadovoljni 100x bolj glasni od tistih kateri so zadovoljni in pri taki količini strank je sigurno tudi kdo nezadovoljen, žal... V bodoče upam, da takih ne bo več...
PRIAM: Tvoji posti pa me zelo motijo... Pišeš največ, pa čeprav me sploh ne poznaš, mogoče si se enkrat pogovarjal z mano... V moji delavnici sploh nisi bil.... Zavedaj se samo ene stvari in sicer: Odbijač katerega imaš na svojem avtomobilu JE MOJE LASTNO DELO, Edo pa ti ga je samo vpasal na avto.. In ne govori da ne delam ničesar, ker tisti ki me poznajo ti bodo potrdili, da že 8 let delam s poliestrom 15ur vsak dan...
Odbijač sprednji je bil narejen za Hopndo CRX DelSol, podaljšek zadnji pa za VW3, pragovi so Aerotrenz. Oba sta bila 100% narejena v nulo in brez kakršnihkoli pripomb!! Kakšna pa je bila predelava pa ne vem , ker ti je zadevo tako ali tako delal Edo!
VISOKE CENE:
20% davka(ker smo pač davčni zavezanec)
15-25% popusta za različne klube
Ko to odštejemo se vam še zdijo visoke cene?
RedWind je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:Kaj pa s Fazerjem ste zadovoljni?
on dela tklo k se gre, kle ni kj...
mal sem bral tole debato komu dat kj delat in morm rect, da sem se pr enih kr nasmejal![]()
pa samo v vednost, edo (br oprema) ne striha in ni licar.
dean007 je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:Kaj pa s Fazerjem ste zadovoljni?
mal sem bral tole debato komu dat kj delat in morm rect, da sem se pr enih kr nasmejal![]()
Ja saj folk je jezen na Ustyle-a a neve da Edo ima svoje in Uroš svoje.
Tak da ste večina jezna na Edota in NE na USTYLETUNING!
RedWind je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:M4rko je napisal/-a:Kaj pa s Fazerjem ste zadovoljni?
Ja saj folk je jezen na Ustyle-a a neve da Edo ima svoje in Uroš svoje.
Tak da ste večina jezna na Edota in NE na USTYLETUNING!
jst mam izkusnje z obema, pa je lih ustyle za en drek, edo pa zelo v redu
Tuner je napisal/-a:Redwind... Kaj sem ti pa jest naredu, da je za en drek...? Sploh ti nisem nič naredu(Razen seveda podaljšek, s katerim pa ni bilo NIČ narobe), ker nisem imel časa sem te poslal k Edotu, to je bla pa zgleda edina napaka, sej z njem si zadovoljen, ker je imel čas????
FireSTORM je napisal/-a:zadnji odbijač in odbijač na pritljažniku?![]()
zelo rad bi videl odbijač na pritljažniku
Roky je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:zadnji odbijač in odbijač na pritljažniku?![]()
zelo rad bi videl odbijač na pritljažniku
oprosti da sm se zmoto in sem narobe napisalops:
Ampak jaz vsaj nena bedarij sprašujem. Tvoj bedasti post če si že pozabo![]()
jaz mam eno vprašanje, pa da nebom nove teme odpiral bom kar tu vprašal Exclamation
kot že večina nas ve da če zamenjamo lonec z športnim se nam nekoliko poveča moč
kaj pa če dam na serijski lonec samo nastavek, potem samo glas dobim, moči pa nič, ali se motim Question
hvala za odgovore Wink
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov