Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr sep 14, 2005 8:19 pm

puri je napisal/-a:zame je in bo BMW zakon!vsak ima svoje guste kajcmo :lol: kaj ve kdo kje bi se se dalo dobit M3 odbijace al bo treba kupit original?LP

sicer si delno offtopic
glede odbijačov M3 style kontaktiraj uporabnika beli angel

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr sep 14, 2005 8:30 pm

dean007 je napisal/-a:Pr urošu bi blo vse dobro če mu nebi tist Edo barval in do konca uničil stvari.

Ja dobro sam tle mora bit neki vmes oz. ena naveza mislim da noben privatnik al pa kterkol če bi videl da kooperant uničuje stvari nebi nikol več dal delat k njemu in bi si našel frugega al pa je u-style oz. Uroš pač zadovoljen z slabo reklamo če bi bil jst na Uroševem mestu bi tega Edota okol katerega se vsi zgražajo poslal v 3 pi.ke ma.erne pa našu druzga monterja in ličarja.Nj povem da ko sem jst montiral kit morm rečt da sem bil presenečen srva mal skeptičen ampak je monter Medo :pivo :bow nardil maximumu kar je lahko pa se peska sem mu prnesu malo morje v delavnico :D:D:D:D:D:D
Da o odnosu do stranke ne govorim res na ravni :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Ja teli pocarji naši! :))

Napisal/-a clio (proton_freak) Sr sep 14, 2005 11:09 pm

Tuner je napisal/-a:OK, nekatere kritike so res upravičene in vsakemu sem zmeraj zadevo popravil, če z njo ni bil zadovoljen in je prišel na zaj k meni. Morate razumeti tudi, da smo bili med prvimi, ki smo začeli izdelovati iz poliestra in da se predelav avtomobilov nismo mogli učiti od nikogar. In sigurno so tisti ki so nezadovoljni 100x bolj glasni od tistih kateri so zadovoljni in pri taki količini strank je sigurno tudi kdo nezadovoljen, žal... V bodoče upam, da takih ne bo več...

PRIAM: Tvoji posti pa me zelo motijo... Pišeš največ, pa čeprav me sploh ne poznaš, mogoče si se enkrat pogovarjal z mano... V moji delavnici sploh nisi bil.... Zavedaj se samo ene stvari in sicer: Odbijač katerega imaš na svojem avtomobilu JE MOJE LASTNO DELO, Edo pa ti ga je samo vpasal na avto.. In ne govori da ne delam ničesar, ker tisti ki me poznajo ti bodo potrdili, da že 8 let delam s poliestrom 15ur vsak dan...

Odbijač sprednji je bil narejen za Hopndo CRX DelSol, podaljšek zadnji pa za VW3, pragovi so Aerotrenz. Oba sta bila 100% narejena v nulo in brez kakršnihkoli pripomb!! Kakšna pa je bila predelava pa ne vem , ker ti je zadevo tako ali tako delal Edo!

VISOKE CENE:
20% davka(ker smo pač davčni zavezanec)
15-25% popusta za različne klube

Ko to odštejemo se vam še zdijo visoke cene?

Uroš ne se bat z tabo smo! :D (no vsaj jaz, ker že kar nekaj časa uspešno sodelujema!) ;)
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

vectra driver
Nov uporabnik

Kraj: rakek

Napisal/-a vectra driver Če sep 15, 2005 12:27 am

Cene se mi sploh ne zdijo tako visoke če primerjaš s tujino.
V tujini en prag pri ustayle 2.(spet odvisno kje gledaš) Sam sem dal gor prvi odbijač od lumme design iz De in ko sem odpru škatlo me je kar mal šokiral, ok poliester kul sam tisti bogi nosilčki ki nebi držal 2 kil, treba je blo nardit nove močnejše. No pa ne pozabi da se dal takrat za odbijač 145 ksit

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če sep 15, 2005 2:47 am

Trenutno mi R-Styling rihta avto in loh sam rečem da je možakar korekten in pošten, pa tud glede cene se da vse zment ( po domače povedano ni oderuh k ti sam vzame dnar pa bjž ). Glede papirjev ti pa tud vse razloži taprav cajt.

Kar se pa tiče U-styla pa ne morem nč rečt, ker ga ne poznam tok dobr.

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Če sep 15, 2005 1:14 pm

Kaj pa s Fazerjem ste zadovoljni?

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Ne sep 18, 2005 1:23 pm

M4rko je napisal/-a:Kaj pa s Fazerjem ste zadovoljni?

on dela tklo k se gre, kle ni kj...

mal sem bral tole debato komu dat kj delat in morm rect, da sem se pr enih kr nasmejal :lol:
pa samo v vednost, edo (br oprema) ne striha in ni licar.

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Ne sep 18, 2005 1:44 pm

RedWind je napisal/-a:

mal sem bral tole debato komu dat kj delat in morm rect, da sem se pr enih kr nasmejal :lol:

Ja saj folk je jezen na Ustyle-a a neve da Edo ima svoje in Uroš svoje.
Tak da ste večina jezna na Edota in NE na USTYLETUNING!

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind Ne sep 18, 2005 1:57 pm

dean007 je napisal/-a:
RedWind je napisal/-a:

jst mam izkusnje z obema, pa je lih ustyle za en drek, edo pa zelo v redu 8)

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Ne sep 18, 2005 2:17 pm

RedWind je napisal/-a:
dean007 je napisal/-a:
RedWind je napisal/-a:

jst mam izkusnje z obema, pa je lih ustyle za en drek, edo pa zelo v redu 8)

IZKUŠNJE IMAMO RAZLIČNE-jaz pa obratno od tebe ;) .

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne sep 18, 2005 3:57 pm

Torej jst z tem nimam lih izkušenj iz prve roke ampak kot tle gledam je kombinacija
U-styling+Edo porazna ampak tko vsaj zgleda iz postov zj kdo je fušar ne vem ampak skupaj baje naredita slabo in to je najpomembnejše zj kdo je vredi in kdo ni pa nj sam u-style pove :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tuner Po sep 19, 2005 12:22 pm

Redwind... Kaj sem ti pa jest naredu, da je za en drek...? Sploh ti nisem nič naredu(Razen seveda podaljšek, s katerim pa ni bilo NIČ narobe), ker nisem imel časa sem te poslal k Edotu, to je bla pa zgleda edina napaka, sej z njem si zadovoljen, ker je imel čas????

Seicento... Spet nisem imel časa in sem te poslal k Edotu..Moja napaka...
Večinoma naredi dobro... Tebi pa je res razširil blatnike tako, da jih je moral klepar popravljati.. Ne vem zakaj se nise zmenil z njem za odškodnino?

Edina stvar katero jest delam je odlivanje izdelkov iz kalupov in te so narejeni brez kakršnihkoli problemov...
Upasovanje in montiranje pa delata samo Edo BR-oprema (za LJ)in Golob Uroš(Za MB)....

Glede na te poste, bo moral Golob(Clio-Proton freak) delati še vse ostalo...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind Po sep 19, 2005 1:45 pm

Tuner je napisal/-a:Redwind... Kaj sem ti pa jest naredu, da je za en drek...? Sploh ti nisem nič naredu(Razen seveda podaljšek, s katerim pa ni bilo NIČ narobe), ker nisem imel časa sem te poslal k Edotu, to je bla pa zgleda edina napaka, sej z njem si zadovoljen, ker je imel čas????

kokr vem, nisem nikjer napisu, da si mi ti kj delu na avtu. napisu sem, da imam z obema izkusnje. pri tebi so bile le obljube(folka z enako izkusno je kokr hocs), edo pa je zadeve v uglednem casu speljal tako, kot je bilo dogovorjeno. na to se je tudi nanasal moj post in s tem sem odgovoril puriju, ki je spraseval kam.
se opravicujem, ker nisem zadeve podrobneje opisal, vendar sem samo povedal svojo izkusnjo. ce bi prej vedel kako zadeve stojijo, bi se ze takoj obrnil na koga drugega. ;)

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tuner Po sep 19, 2005 2:50 pm

Ja sej je prav da si napisal... In tudi sprejmem kritiko in priznam, da imam probleme s časom... Ni pa treba biti žaljiv...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Volk sit pa koza cela!!!

Napisal/-a Zmaj78 Po sep 19, 2005 3:11 pm

Ja no pa še neki: "dobro blago se samo hvali!", kar v prevodu loh tut pomen, da ima stranka oz. gost vedno prav in se z njimi nima smisla prepirat, tolk v vednost!!! :lol:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 19, 2005 3:40 pm

Roky, tema ni namenjena kupovanju ali montiranju polic,to se uredi preko PM,ne peljat temo v drugo smer ;)
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po sep 19, 2005 3:41 pm

zadnji odbijač in odbijač na pritljažniku? :shock:
zelo rad bi videl odbijač na pritljažniku :bonk

Uporabniški avatar
Roky
Novinec

Kraj: duplek

Napisal/-a Roky Po sep 19, 2005 4:01 pm

FireSTORM je napisal/-a:zadnji odbijač in odbijač na pritljažniku? :shock:

oprosti da sm se zmoto in sem narobe napisal :oops:
Ampak jaz vsaj nena bedarij sprašujem. Tvoj bedasti post če si že pozabo :roll:

jaz mam eno vprašanje, pa da nebom nove teme odpiral bom kar tu vprašal Exclamation
kot že večina nas ve da če zamenjamo lonec z športnim se nam nekoliko poveča moč
kaj pa če dam na serijski lonec samo nastavek, potem samo glas dobim, moči pa nič, ali se motim Question
hvala za odgovore Wink

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 19, 2005 4:08 pm

Ja fak :roll:
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Po sep 19, 2005 4:15 pm

Roky je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:zadnji odbijač in odbijač na pritljažniku? :shock:

oprosti da sm se zmoto in sem narobe napisal :oops:
Ampak jaz vsaj nena bedarij sprašujem. Tvoj bedasti post če si že pozabo :roll:

jaz mam eno vprašanje, pa da nebom nove teme odpiral bom kar tu vprašal Exclamation
kot že večina nas ve da če zamenjamo lonec z športnim se nam nekoliko poveča moč
kaj pa če dam na serijski lonec samo nastavek, potem samo glas dobim, moči pa nič, ali se motim Question
hvala za odgovore Wink

hja ;)
nekje se je pa treba naučit ;)
saj zato smo tu da vprašamo ali pač? ;)
ko sem se pridružil forumu lahko povem da sem imel zelo zelo malo pojma o avtih in motorjih
sedaj pa sem se na podlagi vseh drugih uporabnikov nekaj naučil, nebom rekel da sem sedaj vseved, ampak več pa definitivno več kot sem prej ;)

drugače pa te z svojim postom nisem mislil užalit, ampak ni mi bilo jasno zakaj bi odbijač tiščal na prikljažnik :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov