zoranwagen je napisal/-a:btw: ...X-Hair zvani Columbo me razkrinkal...

mirjam je napisal/-a:Dobr, sej vem da sem zdejle izven konteksta, ampak vseeno; a nobenga ne skrbi homologacija, pa predpisane gume, pa policaji, pri teh 17 ali 18'' gumah? Kolikor sem jaz seznanjena ne gre to kar tako, da boš dal gor dimenzijo katera ti pač zapaše, ampak samo tiste ki so vpisane v homo.kartoncek.
Sej samo vprasam, no!
cresh je napisal/-a:mirjam je napisal/-a:Dobr, sej vem da sem zdejle izven konteksta, ampak vseeno; a nobenga ne skrbi homologacija, pa predpisane gume, pa policaji, pri teh 17 ali 18'' gumah? Kolikor sem jaz seznanjena ne gre to kar tako, da boš dal gor dimenzijo katera ti pač zapaše, ampak samo tiste ki so vpisane v homo.kartoncek.
Sej samo vprasam, no!
Ja no, gor daš u bistvu tiste k ti pač zapaše, sam ponavad policajem to ni všeč
mirjam je napisal/-a:cresh je napisal/-a:mirjam je napisal/-a:Dobr, sej vem da sem zdejle izven konteksta, ampak vseeno; a nobenga ne skrbi homologacija, pa predpisane gume, pa policaji, pri teh 17 ali 18'' gumah? Kolikor sem jaz seznanjena ne gre to kar tako, da boš dal gor dimenzijo katera ti pač zapaše, ampak samo tiste ki so vpisane v homo.kartoncek.
Sej samo vprasam, no!
Ja no, gor daš u bistvu tiste k ti pač zapaše, sam ponavad policajem to ni všeč
Kolikor sem jaz seznanjena je kazen 10.000 sit! Vsaj en znanec mi je rekel tako.
maky je napisal/-a:hja to je kr velik veš 5,3%.pr 150 na števcu je v resnici tm nekje 158.To je pa že 5000 kazni za brezveze
205/40/15 bi blo najbrš boljš sam je mau dražja.
no odločitev je tvoja.naj še CLIO pove svoje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov