Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Carcept spojleri za Focus-a

Napisal/-a Sale Po jul 22, 2002 7:12 pm

VTI jst mam eno mogoče mal blesavo vprašanje. Boš ti povedu.

Zanima me a bi se dal mogoče narest iz poliestra (al iz česa se sploh to dela) notranje obloge vrat, če veš kaj mislim. V bistvu samo kukr en tak masivn okvir, ker bi jst to pol mal skombineru s karbon-kevlar ploščo (jo že mam). Tko nekak. Vem pa da je to najbrž treba narest iz nule in da je to kr precej dela. Sej bom še tunnerja (Uroša) vprašu k pride z dopusta, lohk ga pa tut ti. Hvala. Pa da mi nebi kdo ideje ukradu, hehe :D :D.
Slika Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jul 22, 2002 7:37 pm

Hm poprav me če sem narobe zastopu!Ti bi to tapeto k maš not klukco za vrata odpirat ane pa k je zvočnik not,to bi ti naredu z poliestra oz bi neki mešu z karbonom in kevlarjem??Da bo kaj bolj močno kao stranska ojačitev???

Sej pač če češ met z poilestra si lahko to tapeto obstoječo oblečeš v poli pa narediš kalup pol pa izdelk ven potegneš in maš.Sam res mi prov ni jasn zakaj bi šu ti to delat!?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po jul 22, 2002 9:20 pm

V bistvu si kar zadel. Ja sej vem, da se mal čudn sliš, bom probu še mal bolš opisat. Ne gre za kakšne ojačitve, ampak zgolj za estetiko.

Ja v mislih sm mel te tapete, sam je problem k zdej originalnih tapet ni gor ampak je samo čez cela vrata ta že omenjena karbon plošča (skozi pa kljukce za vrata) in mi ni glih najbolj všeč. Sm mislu če se da kej tacga narest k majo ponavad pr avtoakustiki v prtljažniku al pa na vratih (ponvada pobarvan v barvo karoserije al pa kej podobnga pa zvočnike not). Najbl me je zanimalo tvoje mnenje če bi se to sploh dal narest (pa sm se pol itak spomnu tvojga mota: vse se da narest :):) ) Drgač bo pa treba stvari v živo videt za kej bl konkretnga a ne. ;) Če maš pa že kakšno idejo pa kr na dan z njo. :D
Slika Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 23, 2002 8:46 am

Ja zakaj pa nisi original tapete preobleku v drug materjal pa celo tapeto vse to kar gre dol pa daš zvočnike ven pa te klukce pa to pol pa sam čez oblečeš po zelji,pa je najbolj enostavno,hudo zgleda-če se potrudiš seveda:)To z karbonom se men zdi mal preveč kompliciran,ker maš to varjanto k sem ti jo dal zdej za primer.Na civictuning strani je ena Crx-targa pa poglej k ma not ves "kokpit" v rdečem ej men osebno res hudo zgleda pa mal premisl pa preštudirej sliko.

Aja a si z Lj ti če si z kerga konca?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 23, 2002 8:58 am

Ja res je tko, to bi bla najbolš varijanta. Sam sm jst mal zafu... k sm pozabu povedat da gre v bistvu za dirkaln avto k so tapete vn pobrane pa sam te karbon plošče pritrjene (sej veš teža pa to), pa teh originalnih tapet ni, da bi nove kupoval nima smisla (za japonske avte predrago). Razbitih pa tut nism najdu takih k bi se po delih prodajal. Sm pač isku kakšno alternativo, sam se mi vseen zdi da bi blo najbolš najt originalne pa tko narest k si ti reku. Zvočnikov pa itak sploh ne bo.

Ja, ja sm iz LJ. zaenkrat še iz centra kmal pa bežigrajčan. Bil sm pa že pr Urošu v Trnovem, tko da vem kje je on.
Slika Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To jul 23, 2002 9:22 am

VTI se eno vprasanje, kot sm zasledu, da se ukvarjas s spojlerji, poliestrom..., pa me zanima iz cesa naredis modele spoljerjev, da jih potem obleces v poliester in naredis iz njih kalup?

Ker sm jest tud bl tak umetniski tip :D , pa bi si rad za svojga megancka naredu ene take uniq spoilerje, samo ne vem iz cesa se naredi model?

aja pa se nekaj a ti znas delat tud iz plastike, oz. bolj gumijaste mase, tko da se ne zlomi takoj, ko zapnes v kaksen robnik (da se zvije )

lp
Natakar Taxi Prosim!

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 23, 2002 12:44 pm

Sale:ja kaj nis prej reku da gre za dirkaln avto!:))Ja zdej pa vem zakaj hočš to met,sorry!

Raver:ma iz cesar se ti zahoče lahko narediš model.Kar se pa gume tiče pa nisi najdu pravga,boš mogu pač bolj pazit kje in kam in kako zapeleš,da ne zapneš ali kakorkoli že.

life4rave
Novinec

Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a life4rave To jul 23, 2002 6:52 pm

hmm a potem lahko tud iz plastelina naredim model? :D hehe, ja ne vem, iz cesa recimo ti naredis model? iz gline, gibsa, lesa? give me some hint... :)

ker imam ful idej, pa oblikovanje mi gre kr od rok, samo praksa glede tega mi pa manjka...
Natakar Taxi Prosim!

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 23, 2002 9:04 pm

LOL Ti se kr gline lot pa je,bo najcenej.Iz česa pa jest delam!??Hm kaj pa vem recmo da gline!:)))))

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To jul 23, 2002 9:14 pm

Poklicna skrivnost, hehe, a ne? :D

Ja kar se pa tiče tistga kar sm jst spraševal sm pa itak že reku da sem zafu... k nisem takoj reku da je dirkalc. Tko da je "sorry" bl primeren z moje strani. ;)
Slika Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jul 24, 2002 8:50 am

Ja ma naj bo mal skrivnosti jest sem tud težko do marsikaterih podatkov pršu tko,da bi blo fajn če neb blo kake zamere zarad moje "tišine".

Sale:ma ne sekirej se mogoč me pa še dol počiš sej nikol ne veš:)))

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr jul 24, 2002 9:19 pm

VTI:
No, a se bova kaj zmenla?
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Če jul 25, 2002 8:55 am

AAA,kaj že???Prov ne vem zdele kaj bi se ti zmenu rad,res.

Aja a mogoče spoiler za Bravota hgt varjanta al kaj??

[Sporočilo uredil/a VTI na dan 25.07.2002 ob 08:56 GMT]

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Če jul 25, 2002 7:42 pm

Aha, imaš res! Spojler me mika...:D

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Če jul 25, 2002 7:50 pm

He,mam RES a?!:)))
Ja iz kje pa si ti?
Pa Hgt spoiler češ met za bravota ane?!Ja mislm,da se lahko kej zmenva če si ti za to,da si boš dal gor spoiler,ni problema.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Če jul 25, 2002 9:36 pm

Ja spojler bi si namontiral v kuhinjo, saj pogrešam en šank za se malo naslonit pa eno pivo spit :D :D
Hec! ;)

Drugace sm iz Primorskega konca, ma lahko že uletim kamr treba, ....kam pa bo treba uletet? Če se zmenva ze eno uredi $$ bi ga kr gor dal :D

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Pe jul 26, 2002 8:43 am

Ja tkole je ane.V Ljubljano bo treba pridet ane sam kako pa naj jest vem,da si ti resen glede spoilerja??:))Sej v kratkem (pomojem) če nau sprememba plana bom tud jest šu na tvoj del Slo-primorje k kolegu v Ankaran tm živi pa se lahko tm dobiva.Oz prek maila mi tel pošl pa se bova zmenila kako in kaj,a prov?

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po jul 29, 2002 3:13 pm

VTI: Si dobil mail?

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jul 29, 2002 4:32 pm

Ne nič ni pršlo sem še enkat zdej pogledu preden sem ti tole zdej napisu.

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po jul 29, 2002 10:11 pm

Sem si kr mislu, me Mali in Mehki (Microsoft) zajebava, grr
TI pošljem tel. številko čim pridem do kakega drugega PC...
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov