Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl To mar 07, 2006 8:27 pm

kaj je fantje a vam je zmanjkalo komentarjev in pripomb??

LP

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To mar 07, 2006 9:06 pm

Valda , k nismo lih pristaši ročnega pranja s PRILOM ;)

P.S
Pa tud kaka punca se najde tukaj gor tako da niso samo fantje , ql

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To mar 07, 2006 9:12 pm

ANJCI je napisal/-a:Valda , k nismo lih pristaši ročnega pranja s PRILOM ;)

P.S
Pa tud kaka punca se najde tukaj gor tako da niso samo fantje , ql

:cry LoL

vinklop mislm da si mal predrag špas za nas... znajo tut drugi ljudje to delat ;)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To mar 07, 2006 10:56 pm

vinkopl je napisal/-a:kaj je fantje a vam je zmanjkalo komentarjev in pripomb??

LP

... ni kšefta ???
... kdor ne dirka, naj se vozi...

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl Sr mar 08, 2006 7:23 am

O ja trenutno dobro kaže, "proizvodnja" je zasedena za cca dva mesca. Samo čakam komentarje nejevernih Tomažev, ki so pametovali da bi če bi... Zdaj pa ko so dokazi z moje strani so kar nekam utihnili.

LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr mar 08, 2006 8:18 am

vinkopl je napisal/-a:O ja trenutno dobro kaže, "proizvodnja" je zasedena za cca dva mesca. Samo čakam komentarje nejevernih Tomažev, ki so pametovali da bi če bi... Zdaj pa ko so dokazi z moje strani so kar nekam utihnili.

LP

no da ne bo slucajno tale krompolirana tema ratala irc
drugace pa :clapclap ce ti to pocnes aja pa ce to pocnes
je to oglasevanje tvoje firme to pa pomen da mors placat reklamo

razen ce si se zmenil z adminom
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr mar 08, 2006 8:29 am

Kot berem tole ni -z izjemo- finisnega postopka nic drugega kot poliranje aluminija na visoki sijaj. Nobena umetnost s amo prave polirne paste moras imet... In seveda veliko zivcev in casa. Aluminij poliran na visoki sijaj pa se zasveti skoraj tako kot krom. TO je splosno znana stvar. Ob upostevanju teh dejstev se mi cena 100 eurov za platisce sploh ne zdi visoka. Jaz se aluminija ne bi lotil, ker je en izmed najbolj zaj*** materialov za polirat. Slaba stvar aluminija pa je ta, da ''ne prenese polirane povrsine'' to pa zato, ker se zeli zascititi in kaj hitro oksidira. Tu pa zgleda nastopi ''magicni'' premaz.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 08, 2006 9:12 am

Kaj to se polira v garaži, ker so vse slike v neki garaži not.

drugace pa pohvale za zivce in trud.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl Sr mar 08, 2006 11:32 am

SubaruFreak je napisal/-a:Kot berem tole ni -z izjemo- finisnega postopka nic drugega kot poliranje aluminija na visoki sijaj. Nobena umetnost s amo prave polirne paste moras imet... In seveda veliko zivcev in casa. Aluminij poliran na visoki sijaj pa se zasveti skoraj tako kot krom. TO je splosno znana stvar. Ob upostevanju teh dejstev se mi cena 100 eurov za platisce sploh ne zdi visoka. Jaz se aluminija ne bi lotil, ker je en izmed najbolj zaj*** materialov za polirat. Slaba stvar aluminija pa je ta, da ''ne prenese polirane povrsine'' to pa zato, ker se zeli zascititi in kaj hitro oksidira. Tu pa zgleda nastopi ''magicni'' premaz.

Brez komentarjev!!
Vse te odgovore sem že napisal. Pokaži mi te paste pa tako spoliran aluminij.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr mar 08, 2006 12:46 pm

poglej si mal to stran...

http://www.englishcustompolishing.com

pa še paste invse je cenej ;)

btw to je mal zmota ko govorimo o evrih 100 = 25 ooo
seprav 100.000 za poliranje :roll:

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr mar 08, 2006 1:58 pm

dj_em je napisal/-a:poglej si mal to stran...

http://www.englishcustompolishing.com

pa še paste invse je cenej ;)

btw to je mal zmota ko govorimo o evrih 100 = 25 ooo
seprav 100.000 za poliranje :roll:

Ja men se tud zdi mal drago tole pa cena je 100 eur ali še več se pravi še več kot 100.000 mislim da je to malo pretirano, res je da je najbrž veliko dela sam vseno.
Slika
Slika

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl Sr mar 08, 2006 4:00 pm

Glejte, če koga zanima naj pride pogledat, ne govorit na pamet. Da prideš z lakirane felne do aluminija je dolga dolga pot. Surov poliran alu ni obstojen in izgubi lesk...Sem že pisal.
Če koga zanima naj pokliče.

LP

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr mar 08, 2006 4:29 pm

jst bi dau eno okrasno feltno k je mau poškodvana polirat, sam pr 19'' bi blo pomoje več k 100€, čeprou je dost "enostavna"

to je mau velik keša, ne vem no
za 4 feltne je pa pol sploh drago, glede da so že feltne vsaj 100000
podpis

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Sr mar 08, 2006 5:41 pm

vinkopl je napisal/-a:Glejte, če koga zanima naj pride pogledat, ne govorit na pamet. Da prideš z lakirane felne do aluminija je dolga dolga pot. Surov poliran alu ni obstojen in izgubi lesk...Sem že pisal.
Če koga zanima naj pokliče.

LP

Povej gdaj maš kaj cajt, mene bi zanimalo kako de to kaj dela, da bi si mal ogledo, predvsem pa kako zgleda končni izdelek v živo!
A ne delaš to slučajno v brezovcih? Je bil en kolega tam pre enmu ki dela nej takega!?

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr mar 08, 2006 7:29 pm

samo recimo sam za eno feltno 100 eurov in to recimo da se sveti eno leto....in pol v bistvu ko se ne sveti vec jo treba zopet pulirat, ker pol zgleda ogabno.....torej pomojem v koncni fazi se bolj splaca kupit krom feltne, ki so obstojne, videz pa ni dosti razlicen...ne vem no...js sm taksnega misljenja, ker ce stvar ni obstojna se mi zdi cisto brez veze.....

to se edino splaca ce bos imel feltno v sobi za lepo videt.... :P

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr mar 08, 2006 7:45 pm

vinkopl je napisal/-a:
SubaruFreak je napisal/-a:Kot berem tole ni -z izjemo- finisnega postopka nic drugega kot poliranje aluminija na visoki sijaj. Nobena umetnost s amo prave polirne paste moras imet... In seveda veliko zivcev in casa. Aluminij poliran na visoki sijaj pa se zasveti skoraj tako kot krom. TO je splosno znana stvar. Ob upostevanju teh dejstev se mi cena 100 eurov za platisce sploh ne zdi visoka. Jaz se aluminija ne bi lotil, ker je en izmed najbolj zaj*** materialov za polirat. Slaba stvar aluminija pa je ta, da ''ne prenese polirane povrsine'' to pa zato, ker se zeli zascititi in kaj hitro oksidira. Tu pa zgleda nastopi ''magicni'' premaz.

Brez komentarjev!!
Vse te odgovore sem že napisal. Pokaži mi te paste pa tako spoliran aluminij.

No moj post ni bil mislen kot kritika ali kakrsno koli nagajanje oziroma drazenje...
Tudi sam se ukvarjam s kovinami in raznoraznimi koncnimi obdelavami le-teh in vem da je poliranje aluminija takoj za rostfreiem ena najvecnjih muk. Kot sem ze napisal - aluminij je zelo inertna kovina kar pomeni, da zelo hitro reagira na zraku ... Zato tudi ni visoko poliranega aluminija na vsaki polici. Aluminijev oksid( mat izgled aluminija) je njegova naravna zascita pred propadanjem - pa naj se slisi se tako neverjetno...
To je to. Ce me bo kdaj zamikalo imeti polirana platisca na avtu pa se bom z veseljem oglasil pri tebi. Sam namrec nima zivcev za tak projekt.
Lp
Slika

joker_1
Nov uporabnik

Napisal/-a joker_1 Če mar 09, 2006 3:17 am

vinkopl je napisal/-a:O ja trenutno dobro kaže, "proizvodnja" je zasedena za cca dva mesca. Samo čakam komentarje nejevernih Tomažev, ki so pametovali da bi če bi... Zdaj pa ko so dokazi z moje strani so kar nekam utihnili.

LP

no lepo to...malo je takih k obvladate take zadeve...zanima me pa naslednje ali je to podjetje in kako se imenuje...ali ste reg. podjetje, ker če bi se jaz odloču za tak projekt, ki bi me stal približno 100.000 sit, bi hotel imeti ne samo račun na roko pisan, ampak uradni račun z vašo garancijo...da v primeru reklamacij, vas nebi lovil tam po vaši garaži...za odgovor se vam zahvaljujem...
Da nebo kakega nesporazuma, vendar stvar se mi zdi zanimiva...

PS.: Lahko tudi PM, da ne bo kake reklame...

tomi
Nov uporabnik

Napisal/-a tomi Če mar 09, 2006 8:11 am

joker_1 je napisal/-a:

LP

no lepo to...malo je takih k obvladate take zadeve...zanima me pa naslednje ali je to podjetje in kako se imenuje...ali ste reg. podjetje, ker če bi se jaz odloču za tak projekt, ki bi me stal približno 100.000 sit, bi hotel imeti ne samo račun na roko pisan, ampak uradni račun z vašo garancijo...da v primeru reklamacij, vas nebi lovil tam po vaši garaži...za odgovor se vam zahvaljujem...
Da nebo kakega nesporazuma, vendar stvar se mi zdi zanimiva...

PS.: Lahko tudi PM, da ne bo kake reklame...

ti je že vse malo višje napisal, da ti da račun, garancijo in da so reg. podjetje :roll:

vinkopl
Nov uporabnik

Napisal/-a vinkopl Če mar 09, 2006 8:19 am

Pozdravljeni,

no me veselijo spravljivejši toni.
Da povem še enkrat. Alu se polira z 10 papirji, da dobimo gladko osnovo za končni nanos. To ni surov aluminij ki oksidira v enem mescu. Sijaj ostane z minimalnim vzdrževanjem za "večno".
Firma je registrirana, dobite garancijo in račun. "Mati" v Nemčiji obljublja doživljensko garancijo ža na njeni internet strani.
Se dogovarjamo za posrednikom v MB da vam bo malo bliže za pogledat v živo.

LP Vinko

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Če mar 09, 2006 7:17 pm

LP

ne bi rad pametoval, ampak v torek sem bil sem bil v fuzinah pri max mayerju, tam tudi kromirajo feltne in tip mi je reku da bojo se par dni testno delali kromiranje ker rabijo zelo cisto vodo za svojo masino (ce se prav spomnim, se opravicujem ce sem reku kaj narobe). Zanima me kako vodo, ce je jo, uporabljas ti. Pri njih pa majo tudi take barve da je nenormalno. :D :?:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov