Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr jul 09, 2003 3:08 pm

spoilers ma prav... pomojem je tradicija da noben nic ne pove.. jest sm mogu vse sem moral sam pogruntat kere materiale naj nucam :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a totimato Če jul 10, 2003 8:11 am

spoilers je napisal/-a:Lep dan je zunaj, pejte na plažo, ne pa kalupi.. :P :P :P

Vsi ki se s tem ukvarjajo ti teh stvari verjetno nebi povedali saj je to nekakšna poslovna skrivnost, ampak če imaš željo po ustvarjanju se zmeraj kdo najde...

Lp
Marjan

Plaža je daleč... :D

Ja, se strinjam o poslovni skrivnosti. Res hvala za informacije. Vprašujem zato, ker mislim sam narediti nekaj stvari za avto. Ne zato, da bi ceneje prišel skozi, ampak ker je to hobi in veselje. Pa tudi stvar bolj ceniš, če si jo sam naredil namesto kupil. Nikomur ne bom konkurenca, obljubim. :D

lp in vrum vrum

totimato
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Če jul 10, 2003 1:34 pm

Tako kot je napisu spoilers, če prednji odbijač stane 250eur ali kej več, pa če se ga dobi je to najcenejša varianta.
Fantje verjemte s tem je velik dela. Kako to ve, ker sem jih delal na svojem, in to sam unikat, brez kalupov pa sem popizdeval.... :DDD
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
e30
Nov uporabnik

Kraj: Šmartno pri Litiji

Napisal/-a e30 Pe jul 11, 2003 4:00 pm

Skor res. Na koncu ko sestejes ugotovis da bi blo ceneje it pa kupit. Ampak tako stvar kot si jo v glavi zamislis ponavadi nimajo v trgovini, pa to odtehta material. Dela pac ne. Tukaj je treba bit pa zelo zelo potrpezljiv...a na koncu se vedno ni tako kot si clovek zamisli!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če apr 15, 2004 6:39 pm

spoilers je napisal/-a:Pozdravljen

Na spodnjih slikah so prikazani že modeli, ki so pripravljeni za barvanje oz. montažo.
Za izdelavo kalupa moraš imeti najprej izdelan model po katerem boš kasneje naredil kalup. Za izdelavo kalupa potrebuješ kar nekaj materiala. Najbolj enostavno je, da uporabiš poliestrska vlakna. So najcenejša in če dobro narediš kalup tudi zelo kvalitetna varijanta.
Če imaš bolj konkretna vprašanja mi lahko pišeš na mejl.

noname.spoilers@volja.net

Lp

a ti pol delaš tud kalupe?
namreč bi rabu enga da mi nardi kalup pa spojler (ta spojler da razširjen videz nad kolesom). v bistvu je spojler za blatnik. kok denarja bi to pršlo?
Slika
vem da to prodaja zender samo je cena okrog 80.000sit samo za te obrobe blatnikov.
jz pa rabm samo eno obrobo k jo mam zdej odtrgano
hvala
Zadnjič spremenil Cuore Sportivo 156, dne To apr 20, 2004 10:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Pe apr 16, 2004 1:31 pm

Pozdravljen.....

Kot razumem iz tvoje prošnje bi ti rad dosegel širši blatnik..?
V bistvu bi moral zadevo videt, da se pomenimo ali pleh ali polester....

Je pa en problem, ker ne morem za enkrat nič obljubit saj imamo trenutno avto za končat, pol pa sledi menjava lokacije za delavnico.....

Pošlji slike pa bomo vsaj podiskutirali kaj bi blo najbolje...

Lp
NO NAME Spoilers
Don`t be afraid to be tuning freak!

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Pe apr 16, 2004 6:14 pm

najbl enostavn je da uporabiš stirodur (ene vrste stiropor) pa narediš iz tega končno obliko ki jo nato samo prevlečeš s poliestrskimi vlakni in na fino obdelaš...za bolj zapletene oblike pa je najboljš purpena sam je bolj zapleten k morš čakat da se strdi...na tak način sem jaz naredu odbijač...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr apr 21, 2004 9:31 pm

slikca je zgoraj. lepo se vidi

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Sr apr 28, 2004 9:26 am

Slika je o.k. ampak je nesmiselno delat samo en kos, kot si omenil.
V bistvu je stvar v tem, da imamo trenutno en avto za končat in cajta zmankuje.

Če imaš možnost tako stvar kupit posamično potem raje kupi.. ;)
Zelo težko bi nekdo delal tak izdelek, še posebej, če ni dovolj zainteresiranih...
Don`t be afraid to be tuning freak!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov