Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če nov 02, 2006 2:56 am

Meni osebno se ne dopade niti avto, niti plastika.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

307ka
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 307ka Če nov 02, 2006 7:34 am

No comment za avto :? .
Kako si pa papirje zrihtal za to plastiko?

Xardas
Nov uporabnik

Napisal/-a Xardas Če nov 02, 2006 3:53 pm

ej poloo, sam ti si pa ultraprofesionalc glede baru a?...kok lahk na compu preko slike vidiš da se barva na avtu ne ujema??? in to na slikah ki sem jih nardil v dokaj slabi svetlobi, kr je že sonce skor zašlo...?

sploh pa glede na to kulk me je pršl vse skup, mam bolš naret ko pa ker ko bi dal 4x več za predelavo pa štrihanje!!

P.S.: če kermu kej ne paše, mi lahk financira da ga zrihtam tak da bo popoln :)

v glavnem, hvala za pohvale in hvala za utemeljene graje...drgač pa ni še zrihtan do konca, še manka krneki stvari da bo tak daleč, da bi ga lahk pelo na kak tuning šov... :) je bol ljubiteljsko zrihtan zaenkrat :)

Xardas
Nov uporabnik

Napisal/-a Xardas Če nov 02, 2006 3:55 pm

307ka paperje rihtam prek u styla brez problemov...

pa prosim vas fantje, ne bit preveč pametni, in pokažte svoje zadeve, predn pametuje ker...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če nov 02, 2006 4:21 pm

Xardas je napisal/-a:ej poloo, sam ti si pa ultraprofesionalc glede baru a?...kok lahk na compu preko slike vidiš da se barva na avtu ne ujema??? in to na slikah ki sem jih nardil v dokaj slabi svetlobi, kr je že sonce skor zašlo...?

sploh pa glede na to kulk me je pršl vse skup, mam bolš naret ko pa ker ko bi dal 4x več za predelavo pa štrihanje!!

P.S.: če kermu kej ne paše, mi lahk financira da ga zrihtam tak da bo popoln :)

v glavnem, hvala za pohvale in hvala za utemeljene graje...drgač pa ni še zrihtan do konca, še manka krneki stvari da bo tak daleč, da bi ga lahk pelo na kak tuning šov... :) je bol ljubiteljsko zrihtan zaenkrat :)

Udahn...pa izdahn... Jst sm sam dal svoje mnenje, zdj, če ti je ušeč al pa ne mi je useen. Nimam jst nč od tega, če se barva ujema al pa ne. Da se pa tolažš s kvaliteto glede na nizkoceno se mi zdi pa mal smešn... rihtaš avto zato,da ti je ušeč al zato,da maš največ plastike za ugodn dnar gor? v končni fazi je tvoj avto in, če daš gor slikce sprejem pohvale in kritike.

Uporabniški avatar
TiZ
Nov uporabnik

Napisal/-a TiZ Če nov 02, 2006 9:04 pm

men je kul...sam mot me k maš isti zadn odbijač k jst :lol: ... drgač pa mi je kr uredu.. čeprou je dejstvo da morš čimprej feltne zamenjat pa špegle dt u barvo....pa letvice al stran al pa u barvo (za moj ukus) :roll:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če nov 02, 2006 9:31 pm

oprosti samo za moje pojme to nič ne paše skup :?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če nov 02, 2006 9:34 pm

Xardas je napisal/-a:ej poloo, sam ti si pa ultraprofesionalc glede baru a?...kok lahk na compu preko slike vidiš da se barva na avtu ne ujema??? in to na slikah ki sem jih nardil v dokaj slabi svetlobi, kr je že sonce skor zašlo...?

s tem se pa tud jaz strinjam ;)
ne moreš kle po slikah sodt al je barva ista al ne !
....

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če nov 02, 2006 10:56 pm

am.....sorry za offtopic....neda se mi iskat ....koliko je prišel komplet....barvanje in izdelava..???? :lol: :lol: ....ja feltne bi blo treba mal večje dat ...pa malenkost spustit....

hvala za odgovor
Slika
Slika
Slika
Slika

Xardas
Nov uporabnik

Napisal/-a Xardas Pe nov 03, 2006 10:48 am

vem da je še treb kej spremenit, to bomo rihtal spomlad naprej, drgač pa btw poloo sprejemam tut kritike, sam če so res utemeljene oz realne...

drgač pa vem da še ni konc dela z avtom :)

hriby
Nov uporabnik

Napisal/-a hriby Pe nov 03, 2006 8:15 pm

Madona so si te prvošl Xardas.Bi rad videl njihove mašince? Ne se sekirat, avto je v živo drugačen kot na slikah in tudi barva se manj razlikuje kot pa pri odboju bliskavice (naredi sliko na dnevni svetlobi, ko bo sijalo sonce, pa bo situacija čisto druga), sicer je pa perla srebrno, ki jo uporablja Toyota na tem modelu, zelo težko 100% zadeti in tudi količina vijolične je zelo visoka tako, da se večina pri mešanju malo ustraši in doda premalo (tisti, ki se ukvarjajo s tem že vedo o čem govorim).
Drgač pa...zima je blizu in lahk podpišeš pogodbo s cestnim podjetjem - za pluženje cest - in boš zbral denar za spomladansko preobrazbo ;).....

Ciao

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Ne nov 05, 2006 12:40 pm

Meni se ne dopade, odbijač se ne ujema z linijami avtomobila + tiste grde goste mrežice. Te vsaj neke večje felne gor našraufaj ;)

Uporabniški avatar
SEAT motorsport
Novinec

Napisal/-a SEAT motorsport Po nov 13, 2006 9:06 pm

dvomim d bo kaj za tvoj avtomobilček,ampak vseeno...

www.pegasus.si/lakirplast

samo o homologaciji bi se mogu pozanimat... verjetno bolj težko,booo?
glih za pogledat...
www.a-jereb.si JEREB RACING!!!

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč To nov 14, 2006 2:44 pm

SEAT motorsport je napisal/-a:dvomim d bo kaj za tvoj avtomobilček,ampak vseeno...

www.pegasus.si/lakirplast

samo o homologaciji bi se mogu pozanimat... verjetno bolj težko,booo?
glih za pogledat...

mmmm... če pogledaš kako stran nazaj boš videl da je stvar že urejena...

LP

Xardas
Nov uporabnik

Napisal/-a Xardas Pe nov 17, 2006 8:16 am

ravno včeraj sem bil na homologaciji, zdej morem sam še počakat da mi pošlejo domov vse skup...sem pa dobo papirje za 4000SIT na kos. pa ni blo nobenih problemov... :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe nov 17, 2006 12:09 pm

Denii je napisal/-a:Na vsakem avtu se razlikuje barva med plastičnimi deli ter kovinskimi deli.

To se tolazijo tisti ko jim je licar zajebal ..
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe nov 17, 2006 12:10 pm

:cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov