swifty je napisal/-a:Škorc:Zakaj pa nisi dal 195-45 gume ker 195-50 so na feltnah take bolj napihnjene kot en balon

Sej gume na avtu so 195/45/15, pa niso nč kej balonaste (če si gledu zadnjo sliko, ki sem jo prilepu ni od mojga avta), če bi hotu 195/50/15 gor dat, neb ratal, ker so šalčke na amortizerju tolk prestavljene, da ne dobiš višje gume gor, pa tud če bi ble mal višji neb mogu spelat, ker bi sam čohal, sem probu na prejšnem Cliotu, pa ni bil nič spušen pa je ribsal, tak da čeb ga sam 3cm spustu bi blo še huj (mogoč bi šlo s kako ožjo felgo recimo 6.5, ampak z 7 ne gre), pa tud homologiraš lahk sam to dimenzijo (195/45/15). Sem pa vidu dost Cliašev z 195/50/15 gumami, sicer ne vem kak se vozjo, so pa 50ke skor za pol cenejše gume.
Serđo je napisal/-a:Ne smeš bit zraven ko ti dela nekaj na TVOJEM avtu?
jst bi ga v 3pm poslal...
:
Se strinjam s tabo.
jani16 je napisal/-a:Mal nateguje tale fant, a? 10k Sit za največ uro dela če prov razumem? Pa še barvat je treba pol it. Jao, jao.
Drgač pa kliič zdej fajn zgleda :
Drgač je delu dalj časa, če se še spomnem okol 3ure (sicer ne morm rečt a je delu, ker nisem gledu) , sam ko sma s kolegom po kaki urci pršla nazaj sma še kr dolg čakala da je bil konc)
Aja pa hvala za komentar. Upam, da bo nov lepši
LP, Primož
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
BTW: Avto se prodaja, info na:
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=66649