Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jan 26, 2007 8:51 pm

Perica je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:evo tu imas od LSD univerzalne lambote za 310 eurov....pa sam si montiras in problem resen ;)

http://cgi.ebay.de/LSD-Fluegeltueren-Lambo-Doors-KEIN-universal-DRECK_W0QQitemZ290073140562QQihZ019QQcategoryZ138878QQrdZ1QQcmdZViewItem
LP

V oglasu pise "KEIN universal DRECK" !!!! To pomen, da to NI univerzalno sranje!

LP

ok se opravicujem..moja nemscina je itaq za nic...he he..
ok niso univerzalne....kje pa pise za kiri avto so, glede na to da niso univerzalne?? :(
LP
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe jan 26, 2007 9:00 pm

jst sm neonove lambo vrata na šovu v lublani gledala od blizu mi je predstavil kako to zgleda...moram rečt..da vse štima...3dni ma neon avto pr seb da to zrikta..

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Sr feb 21, 2007 7:37 pm

Hallo
Mogoče keri ve če kdo v okolici MB vgrajuje LSD? Ker jih montiram sam, zaj bi pa nekoga rabo da mi jih nastavi, ker jaz jih ne morem nastavit.

LP
Tuning is Art....I`m the Artist!

roki125
Novinec

Napisal/-a roki125 Sr feb 21, 2007 7:39 pm

Marcelolipi je napisal/-a:Hallo
Mogoče keri ve če kdo v okolici MB vgrajuje LSD? Ker jih montiram sam, zaj bi pa nekoga rabo da mi jih nastavi, ker jaz jih ne morem nastavit.

LP

zakaj jih pa ne moreš nastavit? od koga maš labmote?

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Če feb 22, 2007 11:24 am

Ne vem zakaj ne grejo, vedno ko jih nastavim pol pa jih odprem mi že na začetku skočijo malenkost gor preden jih sploh odprem do konca ven(tistih 30%)! Mam pa orginalne od firme LSD

LP

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Če feb 22, 2007 11:41 am

Marcelolipi je napisal/-a:Ne vem zakaj ne grejo, vedno ko jih nastavim pol pa jih odprem mi že na začetku skočijo malenkost gor preden jih sploh odprem do konca ven(tistih 30%)! Mam pa orginalne od firme LSD

LP

Pa poklici na Fazer pa uprasaj ce ti lahko pomagajo..........

LP
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Če feb 22, 2007 2:57 pm

Fazer noče, ker nisem pač pri njih kupo!

Lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če feb 22, 2007 2:58 pm

Marcelolipi je napisal/-a:Fazer noče, ker nisem pač pri njih kupo!

Lp

So pa tud... :roll:

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Napisal/-a simke Če feb 22, 2007 2:59 pm

Lp

Poslji email na LSD in jim razlozi problem........tam pa ti bojo sigurno pomagali

LP
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Če feb 22, 2007 9:09 pm

Ok bom pisal pa bom vido kaj bodo rekli. Hvala zaenkrat

LP

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe feb 23, 2007 1:52 am

Polooo je napisal/-a:

Lp

So pa tud... :roll:

jst mu dam prov...tko pač je...kaj bo njemu tiste 20e ko bi pa jih lahko 1000zaslužil...
zato obstajajo servisi...pač pri nas niso usposobljeni za to oz. ni nobenega takega servisa pri nas...če kakšen je, ne mislim njega da nau krega 8)

mislim pa da je približna cena 1650evrov da imaš vgrajena in da delajo tko kot treba...

meni osebno je lambo nesmiselno dajat, se odprejo normalno do 30cm tok da greš lahko ven počasi, je pa problem v garažnih hišah, garažah...

malo lažje je če imaš coupeja...ko nima ''okvirja'' na vratih...that is one reason why i prefer coupes
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe feb 23, 2007 7:51 am

Torej je tip raje brez tistih 20€ pa še slabo reklamo ma za povrh. Če bi jaz bil proizvajalec teh sistemov, bi mu zagrozil z odvzemom licence.

Če imajo lahko vsi boljši proizvajalci platišč na internetu TUV-e za avto, ne vem zakaj nebi tut tej mogl.

Svašta. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe feb 23, 2007 5:31 pm

ne sej on supr dela...sam mislim da jih tako kar večina dela, kar ni kupljeno pri njih ti bojo neradi ugradili...recimo kupiš alpine radio nekje in ga greš k viliju ugradit...ugradil ti ga bo če se te boji ali pa če te pozna...drugače ne....mislm da je to kr teorija taprava oz. filozofija, ker če bi bilo tko bi usi iskali nacenejše in vgrajevali pri najboljšemu ki pa od tega nebi imel nič, potemtakem bi propadli...
mene bi blo mau sram da bi kupil recimo havbo predelano in jo da ugradit fazerju...
sam moje mnenje...lp
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe feb 23, 2007 6:23 pm

Sazo je napisal/-a:ne sej on supr dela...sam mislim da jih tako kar večina dela, kar ni kupljeno pri njih ti bojo neradi ugradili...recimo kupiš alpine radio nekje in ga greš k viliju ugradit...ugradil ti ga bo če se te boji ali pa če te pozna...drugače ne....mislm da je to kr teorija taprava oz. filozofija, ker če bi bilo tko bi usi iskali nacenejše in vgrajevali pri najboljšemu ki pa od tega nebi imel nič, potemtakem bi propadli...
mene bi blo mau sram da bi kupil recimo havbo predelano in jo da ugradit fazerju...
sam moje mnenje...lp

Glede vilija se ne strinjam. Kolega ni pr njemu kupu radio , ni biu niti Alpine pa mu ga je zastonj vgradil, ker si stem dela seb + reklamo. Sam sm prenjemu kupu in vgradil akustiko in sm šou čez par dni nazaj, še neki vgradit (neonke) in mi jih je zastonj montiru...Sam vem,da kr se akustike tiče,da vse kar bom menu bom to menu pr pr Viliju k je res "dec na mestu"..Če pa fazer noče oz. se mu zdi pod častjo vgradit lambote pa neki zaslužt je pa njegov

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi So feb 24, 2007 11:06 am

Mislim da bi on lahko vgradil LSD mehanizem čeprav nisem pri njem kupil, ker je tut pooblaščen za to firmo! Plus tega pa bi lahko zaslužo nekaj na montaži samo mu očitno ni!

P.S. Vsak bo kupil tam kjer je enaka stvar cenejša!

LP

sandi27
Nov uporabnik

Napisal/-a sandi27 So sep 29, 2007 9:26 pm

a ma kdo patent na papirju da si ih sam naredim

lp sandi

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Napisal/-a simke Ne sep 30, 2007 5:30 am