radar je napisal/-a:Pozdravljeni!
Lah je iz Komende, ne iz Celja![]()
LP
Ne js sem mislo kje ma delavnco

>|SaŠo|< je napisal/-a:Toliko da razčistimo glede Laha ali je iz Komende ali Celja.
V telefonskem imeniku Slovenije ima Lah d.o.o. dva naslova in sicer eden je v Komendi (Klanec 13) , drugi naslov pa je v Celju (Trnoveljska cesta 2)
[Weed]MAR je napisal/-a:ko sm ga js vprašau iz kje je je reku da je iz celja...
ka pol ko pridejo moje feltne bom mogu po njih v celje al v komendo?...
Black_Racer® je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:ko sm ga js vprašau iz kje je je reku da je iz celja...
Kok si se zmenil,zmeni se da ti jih naj kr v komendi pusti ko pridejo iz nemčije če se ne motim,pol jih pa v komendi dvigneš in plačaš...
[Weed]MAR je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:[Weed]MAR je napisal/-a:ko sm ga js vprašau iz kje je je reku da je iz celja...
Kok si se zmenil,zmeni se da ti jih naj kr v komendi pusti ko pridejo iz nemčije če se ne motim,pol jih pa v komendi dvigneš in plačaš...
ja z nemčije pridejo.. ja ok..sj reku je da me pokliče ko pridejo.. pa se bom zmenu pol z njim naprej..
tnx . . . lp
>|SaŠo|< je napisal/-a:Mogoče je bilo že kaj rečeno- pa vseeno sprašujem, če morda kdo ve, kako je s papirji za te felge. Ker jaz bom moral še moje vozilce peljati homologirat in tam bom potreboval papirje. Ali jih g. Lah priloži
[Weed]MAR je napisal/-a:sej.. glavno da vse štima.. če ne je škoda dnarja pa da so še nevem kako poceni . . . ko enkrt naletiš na plave jih boš njim preplačau da bi lahk kupu dvoje.. heh
mah bo bo.. kumj čakam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov